Poldan

Spelförslag till kvartsfinalerna i AO!

27 Januari 2015 - 00:09
Det är ruskigt trixiga kvartsfinaler i årets upplaga av Australian Open och spelbolagen tycks vara på sin vakt. Men det ska nog gå att leta fram små procent här och var.

Berdych - Nadal

Tid: Tisdag 27/1 kl. 04.00

Här ska jag vara ärlig och säga att jag varken vet innan eller utan. Berdych kan vara snuskigt bra på hardcourtbanor åt det långsammare håller och var står egentligen Nadal? Han blåste mig på överspelet mot Anderson på grund av en grov stöld av första set. Kevin vann 14 returpoäng och Nadal vann blott 5, men på någon sätt vann han ändå, Nadal.Man brukar ju säga att historiken inte ljuger. Nadal har alltså 16 raka vinster mot Berdych som visserligen ofta pressar spanjoren på hardcourt och med tanke på hur svajig Nadal varit den här veckan så får vi nästan utgå från att Berdych tar minst ett set - det har han gjort i 6 av de 12 hardcourtmötena.

Så, det här är det första ordentliga hotet för Nadal och även om han har en förkrossande statistik så minns vi ju att Berdych slog en stekhet Federer i US-Open 2012 och är verkligen en grandslam-räv.

Tror att Nadal knyter ihop det tillslut efter fyra eller fem set.

Spelförslag: över 40,5 games till 1,80 hos bet365

Murray - Kyrgios

Tid: Tisdag 27/1 kl. 09.15

Andy gjorde sin bästa match på mycket länge när han slog Dimitrov i åttondelen. Det var kul att se och den här matchen vinner han, frågan är bara hur stort. Kyrgios har en fantastisk serve, men man får ju lite Dolgopolov-vibbar av hans stressiga servegem och Andys returer var rätt läskiga mot Dimitrov.Med publiken i ryggen och ett nästan larvigt självförtroende skulle jag tro att han täcker hcp-linan på 7,5 games. 6-3,6-4,6-4 till Andy kan det alltså bli och spelet sitter…och även om jag tror att Andy kommer returnera bra i den här matchen så blev han blottad med sin andreserve ett antal gånger i senaste matchen.

Spelförslag: Kyrgios +7,5 games till 1,74 hos Nordicbet

Djokovic - Raonic

Tid: Onsdag 28/1 kl. 04.00

Djokovic var helt vansinnig mot Muller, det tog ovanligt lång tid innan han fick en bra read på serven samtidigt som Muller spelade framgångsrikt med mycket små marginaler. Märkligt nog vann Novak ess-statistiken med typ 13-7 eller nått liknande.

Jag tror inte att Raonic kommer lägga sig lika platt som i Paris förra året och är det någon kvartsfinal det ska skrälla till i så är det nog denna. Eller, låt mig säga så här, jag tror att Andy sitter säkrare än Djokovic.Dels för att han har problem när matcherna blir sönderryckta. Serben har 4-2 mot John Isner och 1-3 mot Karlovic. Nu är detta visserligen en match som spelas bäst av fem set, så Raonic måste serva på sin absoluta högstanivå för att kunna pressa serben. Det tror jag att han kan lyckas med i första set.

Spelförslag: Första set tiebreak, odds 2,90 hos Bwin.

  Speltips Odds
Djokovic - Raonic
Australian Open, Tennis
2,90


Wawrinka - Nishikori

Tid: Onsdag 28/1 kl. 09.00

Det här kan gå hur som helst, Nishikori är sjuk i hörnorna och det kommer bli tufft för Stan att slå igenom honom. Såg att japanen släpptes till typ 2,10, men vid den tidpunkten var jag för upptagen både för att spela och reka, så det blev inget spel där. Nu är marknaden justerad och Nishikori har droppat ner som marginel favorit.


Det här luktar Nishikori i 4 eller 5 set. Hade gärna haft ett handikapp på antal serve-ess, men den typen av roliga sidospel verkar inte finnas. Trist.
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
15:00  Syrianska Eskilstuna - Boo
Fotboll - Division 3 södra Svealand - 1
1.80
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50
16:00  Brage - Örgryte
Fotboll - Superettan - 2 asian hcp +0
1.85
16:00  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.81
20:45  Real Madrid - Liverpool
Fotboll - Champions League - 1
2.25
11:00  Bedene - Cuevas
Tennis - Franska Öppna - Bedene
2.20
17:30  Elfsborg - Trelleborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80
17:30  Sirius - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - 2
1.76

Skador & Avstängningar