Poldan

Slutspurten i Davis Cup!

7 Mars 2015 - 22:10

Sverige 2 - 1 Österrike

2,35 är högsta odds på Ymer just nu. Det är alltså våra chanser att slå ut Österrikarna. Lite snålt kan jag tycka, men vi får väl hoppas åtminstone. Ymer har överraskat förut. Lindell slår Melzer 1 av 8 enligt oddsen. Det tror inte jag på. 1 gång på 15 kanske, alltså i stort sett aldrig. Särskilt inte när Melzer har den där galna gubben med rödfärgat hår, örhängen och tuppkam i ryggen. Då blir det helt omöjligt.

Tyskland 0 - 3 Frankrike

Som ni ser, redan kört för tyskarna. Lite synd att Struff inte kunde tvåla till Simon.

Storbritannien 2 - 1 USA

Klippt för jänkarna. Det spelar ingen roll om man har världens bästa dubbelpar i laget om ens förstaseedade spelare heter John Isner. Han är så anskrämlig just nu. Om Christian Lindell åkt på stryk mot Ward hade jag blivit förbannad. Tänk er hur amerikanerna känner sig då.

Hade lätt spelat Young att slå Ward till 1,60. Men det kräver ju att Isner slår Murray så ingen idà© att ödsla tid på spel/matcher som med största sannolikhet inte kommer äga rum.

Tjeckien 1 - 2 Australien

Dåligt av Rosol att inte knyta ihop öppningsmatchen mot Kokkinakis. Nu är det en gigantisk uppförsbacke. Tomic är bättre än på länge och både Vesely och Rosol är väldigt formsvaga. Tjeckien är chanslösa helt enkelt.

Argentina 1 - 2 Brasilien

Här fanns det gott om skrällpotentital. Jag var lite osäker på Souza inför matchserien, men han är riktigt bra just nu och Mayer är tämligen formsvag. Argentinarna är favoriter i båda kvarvarande matcherna, men långt ifrån säkert att de klarar det. Publikmässigt är det visserligen en ganska stor skillnad mellan fredagen och söndagen i DC, särskilt i Argentina.

Serbien 3 - 0 Kroatien

Trodde faktiskt att Troicki skulle mosa Coric, men serben var riktigt illa ute efter 1,5 timmes spel. Nu hade det så klart inte spelat någon roll i alla fall.

Kanade 1 - 1 Japan

Tror att Raonic sätter in stöten här. Kanadensarna kommer vinna dubbeln och då ska alltså Milos slå Nishikori eller Vasek slå Ito. Låga odds på det.

  Speltips Odds
Raonic - Nishikori
Davis Cup, Tennis
2,06


Belgien 2 - 1 Schweiz

Svintråkig matchserie och ett tecken på hur mycket DC betyder för Federer och Stan. Laaksonen var bra i höstas eller när det var. Nu är han bedrövlig. Hur som helst lyckades han vände 0-2 mot en enbent Bemelmans. Bara en sån sak.
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
21:00  Lugo - Huesca
Fotboll - La Liga 2 - 2
2.05

Skador & Avstängningar