Poldan

Inför kvartsfinalerna i Wimbledon!

8 Juli 2015 - 09:58
Pospisil - Murray

Tycker att Pospisil är lite överskattad på gräs. Jag menar, vilka spelare har han slagit? Den överlägset bästa grässpelaren han mött är Troicki och det säger väl en del. Vasek skulle lika gärna kunnat åka ut mot Millot i första omgången…då hade det var ett annan ljud i skällan.

Med tanke på hur bra Murray varit så tror jag att det här blir en promenadseger. Jag skulle tro att han täcker -7,5-linan till 1,73 hos WilliamHill.

Simon - Federer

Federer har varit snuskigt bra. Hans nivå på gräs är så mycket högre än Simons och med tanke på hur vekt fransmannen servar… även det här lär bli promenadseger för favoriten. Den enda som retar mig är att Simon tog Federer till 5 set i RG förra året. Då var förutsättningarna liknande som idag. Men oavsett, det här ska han ta enkelt.

Djokovic - Cilic

Tycker att Djokovic har varit en liten besvikelse. Han rör sig lite stappligt och ser inte alls lika harmonisk ut som Murray och Federer. Visst, det har varit vekt motstånd så här långt, men nu krävs en nivåhöjning. Cilic är en erkänt duktig grässpelare och även om han inte spelar i närheten av sin US-Open-nivå så kan han bli ett hot mot Djokovic. Han har pressat honom förut i stora matcher och jag blir inte förvånad om kroaten nypet ett set.

Över 3,5 set finns till 2,50 hos bet365.

Wawrinka - Gasquet

Här är den största skrällvarningen. Hur som helst har jag väldigt svårt att se Wawrinka blåsa bort Gasquet. Det här tar fransmannen till fem set.

  Speltips Odds
Wawrinka - Gasquet
Wimbledon, Tennis
1,95
1 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50
17:30  Elfsborg - Trelleborgs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80

Skador & Avstängningar