Poldan

US Open Outrights

31 Augusti 2015 - 11:20
bet365 livestreamar US Open. Lika vansinnigt som att tro att Gulbis kan vinna US Open, lika vansinnigt är det att sätta honom till 751 ggr pengar. Är det någon i startfältet som har potential att slå ALLA så är det Gulbis.

Han är favorit i sin första match mot Bedene, lär vara liten underdog mot Simon, men knappast någon omöjlighet. Om han slår Simon, då är han garanterat favorit i tredje omgången mot Troicki eller kanske Ram. Därefter är det inte omöjligt att Wawrinka gått på en mina, kanske mot Müller eller Sock -då är Gulbis återigen favorit att vinna … nu orkar jag inte fantisera längre, men jag har i alla fall skickat in 89 kr på Gulbis till 751 ggr pengarna (som var max)

Serena Williams finns till 1,90 som högst. Det är nog värde. Hon måste ha betydligt större vinstchanser än Djokovic som finns till ett 10-tal punkter högre. Jag är inget större fan av outrights, men Serena och Gulbis är spelade.

Tänkte i vanlig ordning skicka ut minst ett speltips varje dag under US Open, börjar med Ymer som varit ett beprövat spår så här långt:

  Speltips Odds
Ymer - Schwartzman
US-Open, Tennis
1,63

2 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
DENNISS - 2015-08-31 18:10

potential har gulbis men han har ju varit riktigt dålig i år. oddset matchar nog hans chanser rätt bra. ett chans spel om man vill gå emot djokovic är ju Federer eller murray som båda sett bra ut på slutet men troligen vinner djokovic igen.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50
17:30  Elfsborg - Trelleborgs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80

Skador & Avstängningar