Poldan

Dags för årets långtidsspel!

9 December 2015 - 16:35
Slutade året på 113% retur of investment här på Rekatochklart. Så bra kan jag inte räkna med att springa, men det var en rätt sjuk vår som låg till grund för framgångarna. Hoppas kunna ligga en bit över 105% nästa säsong.
Jag räknade förvisso inte med långtidsspelen förra året:

Janowciz före Karlovic

Berankis topp 100

Groth topp 100

Trodde inte att Karlovics kropp skulle orka en hel säsong och jag hade räknat med att Jerzy skulle plocka fler poäng på grus. Det blev bara tre vinster på sex turneringar - oerhört svagt. Men ändå, 2 av 3.

I år har jag siktat in mig på fyra långtidsspel hos Unibet:

Ranking: Roger Federer u 3,5 till 2,20

Det finns tre spelare som slåss om två platser: Murray, Nadal och Federer. Just nu tycker jag bara att Djokovic är bättre än Federer. Han har vunnit de fem senaste mötena mot Murray - sist skotten vann var i Australian Open 2013. Alltså, tre år sedan… Han bevisade också att han kan hantera en Nadal i högform och även om Rafa gjorde en grym höst så tycker jag ändå inte man ska räkna med att han kommer vara cementerad där i toppen. Intressant också med Ivan Ljubicic på tåget (Raonic gamla tränare), antar att det är serven han vill förbättra nu.

Wawrinka kan så klart blanda sig i, men han är inte tillräckligt stabil i de mindre turneringarna.

Ranking: Kohlschreiber under 32,5 odds: 1,88

Tycker att han underskattas hela tiden, Kohlschreiber. Verkligen sylvass på hemmaplan och slutade 2015 på 34:e plats och då kammade han precis noll på gräset. Hyffsade oflax att få möta Federer i första omgången i Halle och Djokovic i första omgången i Wimbledon. Lägg där till ett helt sjukt uttåg ur Roland Garros. Nej, Kohlschreiber har mer i sig.

Ranking: Kyle Edmund under 82,5 odds: 1,88

Räcker med att kolla vad han presterat under hösten och hur han tog sig an Goffin i DC. Jag hade ju Goffin -6,5 games där och den reken byggdes mycket på att Edmund just skulle kollapsa. Hans hade spelat hårda matcher i Sydamerika veckan innan och hade en ev. avgörande match mot Darcis. Oavsett om han ger sig på ATP-touren eller inte, det här är det bästa långtidsspelet.

Ranking: Mikael Ymer 150 eller bättre 6,00

En god vän spanade in bröderna i semifinalen i Elitserien. Lill-Ymer var tydligen bättre. Skulle säga att han spelmässigt ligger runt 300 på ranking och har ju pressat sin äldre bror ett par gånger redan. Det är ett långskott, men till 6,00 är det värt en slant.
4 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Poldan - 2016-01-03 19:23

Spelade alla dessa hos Unibet

Swephil - 2015-12-24 12:02

Var spelade du dessa spel?

Edmund är ju hur given som helst, snyggt där :)

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50
17:30  Elfsborg - Trelleborgs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80

Skador & Avstängningar