Poldan

Helgens tennis!

22 Januari 2016 - 15:26
Även om de flesta spelen trillat in under Australian Open så var det rent tjänstefel att inte spela Goffin till 2,75 mot Thiem. Han släpptes runt 2,50 och redan där ska man egentligen hugga, men blev konfundersam när belgaren driftade upp till närmare 3 ggr pengarna. Antog att det var något fel på honom trots att det inte gick att hitta något om det. Nåväl, dåligt helt enkelt.

Först ut i natt är Lopez - Isner som jag skrivit lite om här:

  Speltips Odds

,


Ungefär samtidigt börjar Raonic mot Troicki och jag kan nog tänka mig att käka upp morsans gamla blommiga hatt om inte Raonic vinner den matchen. Troicki har redan varit ute och slirat på hal is och har spelat fruktansvärt mycket senaste veckorna. Måste ge utslag.

Rosol - Wawrinka kan absolut bli intressant. Frågan är om Rosol orkar ladda om. Han var väldigt solid mot en trött Sock (trots att han stal minst ett av seten.) Det här är dock något helt annat att möta Wawrinka och det borde passa honom ganska bra. Han har hängt med schweizaren förut och det här snabba underlaget gynnar definitivt Rosol samtidigt som det borde göra att Stan får lite problem i sina förberedelser.

Blir inte förvånad om Lukas tar ett set här.

Lördag natt:Berdych borde fortsätta att trumma på, trots att Bautista-Agut uppenbarligen är i väldigt god form.

Att Djokovic är 1,01 mot Simon, precis som har var mot Chung, Halys och Seppi. Det är märkligt…men kanske korrekt, jag vet inte. Han har inte imponerat sådär jättemycket och Simon har faktiskt tagit set i 5 av 10 matcher mot Djokern. Bättre än vad många ändra lyckats åstadkomma. Linan på 28,5 tror jag ryker.

Nishikori mot Tsonga, jag lägger mina slantar på japanen i den här matchen. Tycker helt enkelt inte att Tsonga varit tillräckligt bra så här långt. Det kanske inte Nishikori heller varit, men det är inte ovanligt att han inleder turneringar lite småsegt. 4-1 på hardcourt också.

Trevlig helg!
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Tromsö - Vålerengen
Fotboll - Eliteserien - X2
1.70
19:00  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.96
21:00  Lugo - Huesca
Fotboll - La Liga 2 - 2
2.05

Skador & Avstängningar