Poldan

Melodifestivalen: Deltävling 2

12 Februari 2016 - 09:06

Direkt till finalPollettregn förra veckan och jag tror att vi har något fint på gång den här helgen också. David Lindgren är oerhört underskattad…och jag ska ärligt säga att jag inte fattar grejen? Han är en modern melo-profil och man vet att han alltid levererar…sen när låtarna släpps så driftar han från 1,90 till 2,50 att gå direkt till final. HELT obegripligt med tanke på reaktionerna efter låtsläpp.

Lindgren har nu överlägset flest likes på sin låt, men minst antal delningar. Med andra ord har låten fått ganska dålig spridning men är ändå populärast. Given finalplats och jag tycker nog att den här låten är bäst hittills.
Sen har vi tre snygga tjejer som tävlar mot Lindgren i toppen och jag har väldigt svårt att se två av dem gå direkt till final. De har typ samma fansgrupp och låtarna är enligt mig sämre.

Jag tror att Molly Pettersson Hammar ligger rätt risigt till. Hennes låt är inge bra och jag skulle bli djupt chockad om hon går direkt till final. Å andra sidan har hon så pass stor följarbas att det vore ungefär lika chockerande om hon inte hamnar topp 4.

Andra chansenDen jag är mest orolig över är faktiskt Kristina Siegfrid. Alltså, låten är ju som snodd från Maggio, men satan vilken spridning. Hon ligger precis bakom Lindgren i antal likes och låten har setts nästan 70k gånger och delats 200 gånger. Blir garanterat farlig, vi får hoppas att det blir Andra chansen.
Wiktoria har varit någon form av outsider, men det finns inte en chans i helvetet att hennes låt går direkt till final. Jag tror faktiskt att hon slutar femma. Om hon fått framträda förra helgen så hade jag sagt Andra chansen på henne.

ISA:s låt är ganska pampig och hon hamnar garanterat i toppen. De två finalplatserna står mellan ISA, Kristina Siegfrid och David Lindgren. Dessa tre bidrag är med säkerhet topp 3.

Molly P Hammar känns om given fyra och Wiktoria femma.

BottenI bottenträsket återfinns Svenningsson, Isaksson och Nilsson tillsammans med Viktor & Natten. Båda bidragen är usla, men jag tror att trion tar hem kampen om sjätteplatsen tack vare ”kärringrösterna”. Viktor och Natten har den sämsta låten och dessutom är han helt okänd. Blir väldigt tufft för grabben.

Så min personliga lista:Lindgren
ISA
Siegfrid
Molly
Wiktoria
Nilsson & co
Viktor och Natten

Jag måste gå in med en editering här.

Anledningen till att Siegfrieds låt fått så stor spridning är p.g.a att hon sjöng för Finland i Eurovision för ett par år sedan. En jävla massa finska likes och delningar med andra ord...och de är alltså ej röstberättigade. Jag måste alltså skriva ner hennes låt för det är egentligen fruktansvärt usel. Detta gör att Lindgren har än större chanser att gå direkt till final.

  Speltips Odds
Melodifestivalen: Deltävling 2
Melodifestivalen, Annat
2,50

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Jaume Munar - Casper Ruud
Tennis - ATP Båstad - Jaume Munar
1.87
19:00  Elfsborg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
2.18

Skador & Avstängningar