Poldan

Melodifestivalen: Deltävling 3

18 Februari 2016 - 19:48
Pollettregn förra helgen igen, men den här veckan är svårare. Betydligt jämnare mellan bidragen och standarden är ganska låg - topptippade Lisa Ajax tror jag tyvärr inte på. Medan Oscar Zia känns som en given finalist.

Hur mycket After Dark än hyllas på sociala medier så spelar det ingen roll. Det är barn som bestämmer vilka som ska gå vidare och den gruppen gillar inte den där fåniga schlagermusiken. Istället gillar de:

SMILO
Sahara
Oscar Zia
Lisa Ajax

...alla andra är borträknade från topplatserna. Oscar Zia har den bästa låten. Eller... nej den är faktiskt inte bra, det är direkt usel, men kidsen kommer att älska den och han är mer eller mindre given i finalen.

Då kommer det att stå mellan Lisa Ajax och Sahara. Min gissning är att den sistnämnde går vidare. Dels för att Ajaxs följare förmodligen känner sig lite för coola för Mello, men också för att det är mer gung i Saharas låt....och är det något jag lärt mig så är det att låten måste svänga. Annars duger det inte.

Lisa Ajax till andra chansen och Sahara direkt till final är i stort sett samma spel. Går den ena till final går den andre till andra chansen. Anlednignen till att jag tror mer på Sahara är helt enkelt för att låten är extremt catchy och att hon sjunger på något konstigt språk. För, det ska ni veta, när ungarna inte fattar vad artisten sjunger, då gillar de låten ännu mer.

SMILO tror jag också på. Trasslet är att pojkspolingen som sjunger inte kan sjunga. Men det där med att hoppa runt i ett DJ-bås, det tror jag går hem. Dessutom är låten ganska skön.

Sen trycker jag in på Swinfly feat Helena Gutarra att hamna sista. Vi kör helt enkelt uteslutningsmetoden här. After Dark är lite för populära för att hamna sist och ingen av mina ovannämnda topp 4 kommer bli jumbo. Då återstår bara Swinfly och Boris Renà©. Båda låtarna är ruskigt dåliga men den sistnämnde dansar ganska bra och det lär rädda honom. Dessutom har Swinfly åkt på kräksjukan, så hans framträdande lär inte vara på topp.

Jag är faktiskt villig att pumpa in fyra spel dagen till ära:

Sahara direkt till final till 2,55 hos Betsson

Oscar Zia direkt till final till 1,60 hos Unibet

Swinfly sist till 6,50 hos Unibet

SMILO till andra chansen till 3,50 hos Betsson

För nöjer oss där och väntar in polletterna....
4 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Sorkfan - 2016-02-20 19:22

Imponerande värdespel, återigen! Hatten av

Poldan - 2016-02-20 14:10

Har tryckt in lite mer på Saraha till 2,50 hos bet365

Aston - 2016-02-19 12:16

Har inte en susning om vare sig den ena eller den andra men kan ju tipsa om att Swinfly komma sist finns till 9,00 hos bet365 och Sahara 3,00 för finalplats på samma bolag. Även Smilo andra chansen 4,50 är väl bra odds... lycka till med spelen.

Sorkfan - 2016-02-19 12:05

Zia ryggad tungt. resten passar jag på. Slänger in par units på saharah till andra chansen med, GL mr mello. (Zia känns som säker 60% avkastning)

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
11:00  Bedene - Cuevas
Tennis - Franska Öppna - Bedene
2.20
15:00  Malmö FF - Dalkurd
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
2.00
17:30  Elfsborg - Trelleborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80
17:30  Sirius - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - 2
1.76
17:30  Vasalund - Lidingö
Fotboll - Division 2 norra Svealand - 1/1 HT/FT
2.20

Skador & Avstängningar