Poldan

Sista deltävlingen i Melodifestivalen!

25 Februari 2016 - 19:19
Alltså, varför ställer ett relativt respekterat namn upp i Melodifestivalen med en urusel låt? Martin Stenmarck gör sig själv till åtlöje i den här tävlingen med en låt som är precis motsatsen till vad Melodifestivalen står för idag. Det är lågt tempo, tråkigt och smörigt. Låten har precis allt som ett bidrag i den här tävlingen inte ska ha.

Men det här är å andra sidan den överlägset sämsta deltävlingen, så det finns några kandidater till sistaplatsen. Molly Sandà©n är inte en sådan, hon är bankränta till 1,01, nu står hon ändå i 1,10, men jag tror inte att det ens går att komba på den här marknaden så det är ingen vits att investera pengar där.

Däremot är Linda Bengtzing en duglig utmanar till ovannämnda Stenmarck. Hon kör sin klassiska stil, som gick hem för 15 år sedan. Men Hennes andra låtar har i alla fall haft något som kan liknas rytm, den här är bara jobbig. Jag tror dock att det räcker till en sjätteplats, inte för att det på någon sätt är bra, utan Stenmarck är helt enkelt sämre.

Frans kan överraska. Hans bidrag är så extremt likt Ed Sheerham eller vad han heter. En totalt rip-off och det är tyvärr lite väl genomskinligt. Men ett varningens finger kan man alltid höja. Alltså, inte till något topp 2-plats, men han är tillräckligt aktuell för att hålla Bengtzing och Stenmarck bakom sig.

Tycker att oddslistan ligger ganska bra, så här har spelbolagen rankat bidragen:

1. Molly Sandà©n

2. Eclipse

3. Panetoz

4. Frans

5. Dolly Style

6. Linda Bengtzing

7. Marin Stenmarck

Jag har absolut ingenting att invända här. Eclipse har lite skönt gung i sin rocklåt och det vet vi ju går hem i den här tävlingen. Alla rockbidrag röstas nästan alltid till final på ett eller annat sätt. Dessutom har de fått bra spridning på sin låt på sociala medier, så det blir nog direkt till final här.

Pantoz då, låten är mycket sämre än ”Efter solsken” som i alla fall jag tycker är grymt bra. Det känns som att de blev tillfrågade att vara med och slängde ihop något snabbt som inte ens de själva är nöjda med.

Får bli två spel i den här omgången:

Martin Stenmarck att hamna sist till 2,60 hos bet365 och Eclipse att gå direkt till final till 1,90 hos Betsson. Andra chansen är lite mer öppen och jag vågar mig inte riktigt på ett spel där.
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
11:00  Bedene - Cuevas
Tennis - Franska Öppna - Bedene
2.20
15:00  Malmö FF - Dalkurd
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
2.00
15:00  Kalmar FF - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
1.83
17:30  Elfsborg - Trelleborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80
17:30  Sirius - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - 2
1.76
17:30  Vasalund - Lidingö
Fotboll - Division 2 norra Svealand - 1/1 HT/FT
2.20

Skador & Avstängningar