Poldan

Gott och blandat till kvartsfinalerna

12 Maj 2016 - 23:24
Djokovic - Nadal

Det här är helt klart dagens höjdpunkt och jag tror att Nadal har en skaplig chans här, bättre än på mycket länge i alla fall. Djokovic har sett ut att ha tankarna på Paris redan. Det är den enda Grandslam-turneringen som Novak aldrig vunnit och nu har han redan fått problem med två spelare - Volandri och Bellucci - som han normalt kör över med vänstern.

Det är okaraktäristiska misstag från baslinjen och emellanåt direkt bedrövligt returspel. Nu kommer han ju med säkerhet ändå inte få problem med Nadals serve.
Jag tycker ändå inte att serben blivit testad, trots att han förlorade ett set med 6-0 mot Bellucci. Han vinner på sin säkerhet i slutändan och risken är väl att den här matchen går samma öde till mötes, men jämnare än på länge, det tror jag att det blir.

Dessutom mindre än 24 timmars vila för Djokovic. Håller de tidsplanen så är det faktiskt bara 19 timmar mellan matcherna.

Spel: Nadal +1,5 set

Pouille - Monaco

Jag ger mig inte. Spelade emot Pouille mot Ferrer senaste och jag kommer gå emot honom idag igen. Det är lite samma sak som när han slog Delbonis i Bukarest. Det var en chock, men mycket riktigt förlorade han sedan finalen stort mot Verdasco, så den gången var vi på helt rätt spår.

Juan Monaco är en krigare. Väldigt lik Ferrer i spelsstilen men spanjoren insats i åttondelen, den kan gå till historien som hans absolut sämsta match genom tiderna. Vad håller han på med?

Men Monaco är fin nu, skärpte sig ordentligt i avgörande skedet mot Wawrinka och vann helt rättvist. Det kan man ju säga att Pouille också gjorde, men det är något med den här veckan - spelare kollapsar. Vi har sett Berdych, Gasquet, Federer, Djokovic (nästan) och nu senaste Ferrer. Många har nog tankarna på Roland Garros.

Monaco har garanterat tankarna på Rom och känslan är att Pouille lever på lånad tid. Han har liksom halkat till kvartsfinal och nu får han, för första gången, möta en formstark spelare.

Spel: Monaco att vinna matchen

Goffin - Murray

Oerhört svårt att säga var Goffin står. Han har så klart gjort bra matcher, men en Berdych som rör sig lika smidigt som Karlovic är ingen värdemätare direkt. Utgångstipset är att Murray vinner. Han är lite underskattad på grus. Jag har alltid tyckt motsatsen, men han har helt klart tagit ett kliv och jag tror faktiskt att han kan vinna den här turneringen.

Spel: Murray att vinna matchen

Thiem - Nishikori

Nishikori - Thiem är nog den mest svårtippade matchen. Jag tror helt klart att Thiem hänger med. Han har tillräckligt med power i slagen för att kunna slå igenom japanen och servar han bara på sin högstanivå, då kommer till och med Nishikori få svårt att bryta honom.

Spel: Över 21,5
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:30  Tambov - T Neftekamsk
Ishockey - VHL - 2
1.84
19:00  HV71 - Linköping
Ishockey - SHL - 1 hcp -1,5
3.85
19:00  Växjö - Luleå
Ishockey - SHL - 1
1.95
20:45  Kroatien - Spanien
Fotboll - Nations League - BLGM
1.95
20:45  Ungern - Estland
Fotboll - Nations League - 1 asian hcp -1.5
2.20
21:00  Belgien - Island
Fotboll - Nations League - Bel över 2,5 mål
1.91
21:00  England - USA
Fotboll - Träningsmatch - Inget mål före 27:00
1.83
02:20  Seahawks-Packers
Amfotboll - NFL - 2 hcp +3,5
1.76
03:00  Arizona - Nashville
Ishockey - NHL - 2
2.25
20:45  Nederländerna - Frankrike
Fotboll - Nations League - Över 2,5 mål
1.81

Livestreaming