Poldan

ALLA kvällens matcher i Indian Wells

18 Mars 2015 - 10:45
Lopez - Nishikori

Det känns som att jag är ensam med att inte räkna ut Lopez fullständigt. Hans odds har driftat ordentligt i samtliga tre matcher, men exakt samma sak hände i Australian Open. Då slog han Janowicz och tog Raonic till fem set. Dessutom, bara 3-2 i matcher till Nishikori.

Lopez serve biter bra på underlaget och jag undrar hur det hade gått för Nishikori om Verdasco varit fullt frisk.

Murray - Mannarino

Adrian får väl alltid storstryk på toppspelarna? Kan inte finnas mycket värde här.

Rosol - Berdych

Om det inte vore för att underlaget passar Berdych så bra och att han ser riktigt bra ut så hade kanske Rosol kunnat ställa till med något. Nu tror jag inte det, tyvärr.

Såg en intervju med Berydch där han påstod att han inte gjorde någonting på fritiden utan att han i stort sett bara satt på hotellrummet och laddade inför nästa match. Kan inte vara så kul att heta Ester Satorova…

Raonic - Robredo

Tommy är ingen rolig motståndare, för någon. Det fick Dimitrov erfara och även om oddset i den matchen satt hyffsat bra så känns det ändå inte som någon jätteknall. Robredo kan slå vem som helst när som helst och Dimitrov har fortfarande inte den stabiliteten som förväntas av honom.

  Speltips Odds
Raonic - Robredo
Indian Wells, Tennis
1,80


Simon - Nadal

Jag vågar mig inte på den här matchen. Tycker faktiskt att Simon skulle slagit Berrer mer kontrollerat. Han tappade sina break flera gånger och jag tror det krävs någon som är mer solid i egen serve för att störa Nadal i den här turneringen.

Kokkinakis - Tomic

Den här kan absolut bli en jämn historia. Men frågan är om inte Kokkinakis är för valpig för en kvartsfinal i Indian Wells, att Tomic vinner den här matchen på rutin. Om det går till tre set så är nog risken att Kokkinakis blir för nervös. Rent spelmässigt är han däremot inte alltför långt efter, även om Tomic kanske gör sin bästa turnering för året.

+4,5 på Kokkinakis är spelat.

Sock - Federer

Alltså, Rosol får 5,5-lina mot Berdych till runt 1,60 och Sock får 5,5 till runt 1,80 mot Federer. Det rimmar illa i mina öron. Sock måste ha större chans att täcka sin lina mot Federer än vad Rosol har mot Berdych.

Djokovic - Isner

Känner mig rätt bekväm med att Isner täcker överspelet i den här matchen. Kanske till och med att han nyper ett set. Isner har 6-2 i tiebreak mot Djokern och att vi får se ett TB i den här matchen är ju ingen högoddsare direkt.

Håller med tennistipset och tror att överlinan ryker.
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
00:00  Chicago - Minnesota
Ishockey - NHL - Över 5,5 mål
1.92
02:20  Bears - Vikings
Amfotboll - NFL - Vikings moneyline
2.12
21:00  Frankrike U21 - Spanien U21
Fotboll - Vänskapsmatch - BLGM
1.76

Livestreaming