Poldan

US-Open!

29 Augusti 2012 - 14:32

bet365 livestreamar US Open!

Förhoppningen om att Karlovic skulle visa klass mot Wang dog rätt snabbt. Man såg att han inte alls var vän med sig egen kropp och nu blir jag lite osäker om Wang har potential att slå Gilles Simon. Hur som helst, Simon kommer inte att promenadsegra i någon match i denna turnering.

7 gånger pengarna på Kevin Anderson mot David Ferrer hos bet365 känns spontant jättehögt och det är främst här fokus kommer ligga under kvällen. Det är en formsvag hardcourt-specialist mot en grusspecialist. Ferrer är som bekant inte alls lika bra på hardcourt. Hans kämparinstinkter försvinner lite när det går för fort och han hinner inte upp lika många bollar. Det är just därför han inte är lika bra på snabba underlag.

Kevin Anderson har förlorat fyra raka matcher, men går man in lite närmare på motståndet så är det inga jätteskrällar.

Sam Querry i högform på hemmaplan ska inte Kevin slå. Förlust 6-4,6-4.

James Blake har visat att han fortfarande kan få tillbaka bollarna. Han är extremt folkkär och höjer sig på hemmaplan. Förlust 7-5, 6-4.

Ernests Gulbis har hittat lite luft vilket var lite synd för Anderson. Gulbis är nog underskattad just nu och lär även ge Tommy Haas en match. Lettländaren kommer samla poäng för topp 80 under hösten. Förlust 6-4, 7-6.  

Sydafrikanen Kevin Anderson har haft, precis som förra året, lite problem i slutet på sommaren (tidig sorti i både Washington och Atlanta) men gjorde det bra i förra årets upplaga av US-Open. Han har poäng från tredje rundan att försvara och lär inte sälja sig alltför billigt här.

Hosta
bilder gratis på Forumbilder.se

När man ändå är inne lite på formsvaga spelare så är David Ferrer ett stort frågetecken idag. Förlust mot Kei Nishikori i OS som följdes upp med stortorsk mot Wawrinka i Cincinnati. Idag har jag väldigt svårt att se Ferrer krossa Kevin på sydafrikanens favoritunderlag.

Kevin Anderson gör aldrig bort sig i Grand Slam. Sedan 2010, när Kevin breakade topp 100, har han bara blivit utklassad en gång och då var det naturligvis Djokovic som stod på andra sidan.  

Idag spelas Kevin Anderson över 4,5 games i första set samt över 34,5 games i matchen. Båda spelen hittar vi på Bwin.

Det retar mig någon enormt att oddssättarna var med på noterna mellan Gulbis/Haas. Tysken är och ska vara favorit men Gulbis får bara 5,5 games i handikapp.

Haas är lika stor favorit som Baker är mot Hajek. Men Hajek får 8 games handikapp och Troicki är större favorit att vinna mot Stebe, men den lilla tysken får 6 games försprång.

Det är alltid lika irriterande när man i förhand tänkt ut ett fint spel och får alla förhoppningar krossade när oddsen släpps.

Samtidigt är det sjukt dåligt av de stora bolagen att hålla på alla odds så förbannat länge under en Grand Slam. Tror man att omsättningen ökar om han släpper hcp-odds fyra timmar innan match?

/Ledsen

2 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Poldan - 2012-08-30 11:41

Glenn H/

I så fall missförstod jag dig, men var allmänt irriterad vid tidpunkten. Ber om ursäkt i alla fall.

Glenn H - 2012-08-30 08:37

Poldan

Förstår inte ditt spydiga svar till mig under bjudodds-inlägget. Jag menade inte att vara respektlös eller skapa konflikt utan var bara fundersam. Du verkar ju vara en kille med bra koll på tennis. (Något jag inte ändrat uppfattning om :)

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:15  Villarreal - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - BLGM
1.80
17:00  Fulham - Tottenham
Fotboll - Premier League - 2
1.74
17:00  Thurgau - Ticino Rockets
Ishockey - Swiss League - 1 hcp -1,5
1.65
17:45  Lopp 10: Rafiki Fri
Trav - Örebro - Plats
1.70
20:30  Napoli - Lazio
Fotboll - Serie A - X2
1.97
21:05  Saints - Rams
Amfotboll - NFL - 1 hcp -2
1.85
00:40  Chiefs - Patriots
Amfotboll - NFL - 2 hcp +3
1.96
17:30  Spartak Moskva - N Novgorod
Ishockey - KHL - Över 4,5 mål
1.88
21:00  Eibar - Espanyol
Fotboll - La Liga - Under 2,5 mål
1.73
21:30  Getafe - Valencia
Fotboll - Copa del Rey - BLGM
2.15

Livestreaming