Polsater

Snabba tankar om Allsvenskan

23 Maj 2013 - 17:35
JÄVLAR vad härligt det är när en stad andas fotboll. Eftersom jag är bosatt i Kalmar numera är det inte så ofta jag får uppleva det. Men idag har det kryllat av matchtröjor och halsdukar på stan. Fint väder, bra drag på uteserveringarna...det här är allsvenskan när den är som bäst.

Här är dagens rekar:

  Speltips Odds

,


  Speltips Odds

,


I övrigt då?

Elfsborg - BP
Tips: 4-1. Tror det kan lossna rejält för Elfsborg här. BP lär bjuda upp till spel - det kan straffa sig rejält mot Elfsborg. Privat har jag spelat Elfsborg asian -1 i halvlek till 2.675.

Halmstad - Norrköping
Tips: 1-1. Viktigt viktigt för HBK att få med sig något här. Norrköping ryckte upp sig i andra halvlek senast och är stabilt.

Åtvidaberg - Mjällby
Tips 2-1. Är full av beundran för Mjällby hittills. Alla spelare har verkligen tagit ansvar och Torstensson har fått ut mycket av en på pappret svag trupp. Tror dock de kommer ner på jorden här. Åtvid på Kopparvallen är inte lätta att tas med.

Syrianska - BK Häcken
Tips: 1-3. Var inne på att reka tvåan alternativt Häcken ö1,5 mål här, men det var redan rekat såg jag. Tror det kan lossna för Häckens bortaspel här, de har som bekant haft det rejält tufft i bortaspelet hittills. Syrianska har tunga avbräck och det lär märkas hos laget med den klenaste truppen i AS.

Kalmar - Öster
Tips: 1-1. Tycker det luktar kryss här. Kalmar som favoriter och föra spelet...njaa det brukar inte gå så bra. Finns kvalitet i Öster, trots den ruttna formen med fem raka torsk. Var värda poäng senast mot Gnaget och får försöka rida vidare på det.

Superettan då?
Tror Giffarna löser vinst mot Ljungskile.

Bajen har bra chans mot GAIS tror jag också, privat har jag Bajen att vinna utan att släppa in mål till 4 ggr slanten på bet365.

Skrällvarning på Öis borta mot Varberg. 1-2/3?

Landskrona mot Falkenberg luktar kryss. 1-1?
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50
17:30  Elfsborg - Trelleborgs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80

Skador & Avstängningar