Polsater

Lite cup och omgång 11

28 Maj 2013 - 17:04
Vilken fantastisk cupfinal vi fick! Att ett fåtal idioter gjorde sitt bästa för att sabotera stämningen borde inte få bli det som allting handlar om efteråt. Klart det är tråkiga scener som utspelar sig, men i en folksamling på 20 000 människor kommer du alltid hitta idioter. Jag har sagt det förr och säger det igen - enda sättet att komma till rätta med det här är att straffa de ansvariga individerna. En arrangör av en stor fotbollsmatch kan inte förhindra allting, så enkelt är det. Vill vissa personer bete sig illa så gör de det och skiter i konsekvenserna så länge de inte drabbas själva. Att vissa krönikörer vill ta bort ståplats är bara så jävla fel. Allsvenskan som produkt är betydligt jävla mycket sämre utan den fantastiska inramningen som det ofta är. Att höra tyckare ta upp England som ett positivt exempel är bara så jävla tröttsamt. Eller tror de på allvar att de ska resa turistande fans från hela världen för att titta på Allsvenskan?

Syrianska - Gefle
Tips: 1-1. Sharbel Touma saknas, men Chanko är tillbaka för Syrianska. Spontant känns det vidöppet resultatmässigt.

  Speltips Odds
Syrianska - Gefle
Allsvenskan, Fotboll
1.85


Djurgården - Kalmar FF
Tips: 0-2. Kan Djurgården skaka av sig cupförlusten? Svårspelade Kalmar i bra form kan bli en tuff nöt att knäcka.
Norrköping - AIK
Tips: 1-2. Dags för AIK att ta en seger nu. Som någon var inne på i kommentatorsfälten är överspel i hörnor att rekommendera här, kommer säkert upp en rek angående det.
Öster - IFK Göteborg
Tips: 0-2. Öster var bedrövliga mot Kalmar FF (åtminstone i första halvlek). Riktigt dålig form. IFK kan säkert rida vidare på cupsegern här, vinner man är man ofta i zonen för att köra på.
BP - MFF
Tips: 1-2. Rantie mot BPs lite sega försvar? Det kan bli åka av. Ska dock komma ihåg att MFF spelar derby mot Helsingborg i morgon.
Helsingborg - Åtvid
Tips: 4-0. Även här måste derbyresultatet tas i beaktande. Normalt ska det dock vara klasskillnad här och HIF vill säkert bjuda sina fans på sprudlande offensiv igen. Mycket biljetter redan sålda.
Mjällby - Halmstad
Tips: 1-2. Tycker ändå att det är lite skrälläge för HBK här. Deras hårt jobbande anfallspar kommer säkert skapa stora problem för Mjällby. Hemmalaget har överraskat stort i år, men föll tungt mot Åtvid senast. Nere på jorden eller kan de resa sig?
Häcken - Elfsborg
Tips: 2-3. Målrikt blir det nog i alla fall. Tror Elfsborg utnyttjar Häckens darriga försvar bäst och drar det längsta stråt.
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Östersund - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,0
1.74
19:00  Enskede - Sollentuna
Fotboll - Svenska cupen - 2
2.15
02:00  Tampa Bay - Washington
Ishockey - NHL - Stanley Cup - Över 5,5 mål
2.05

Skador & Avstängningar