Polsater

Gott och blandat

8 Augusti 2013 - 21:42
Lyssnade på trevliga podcasten Agendasättarna idag. Stefan Holm var gäst. Värmländskan har en lugnande effekt på mig. Men det intressantaste jag bär med mig från poddervjun är att Stefan Holm är en del av ett gäng som driver en blogg om lego. Där ger man tydligen "sin syn på lego och så där". Visste inte att man kunde ha "en syn" på lego. Anyway, om ni missat den podcasten så borde ni fan skämmas och börja lyssna direkt.

I övrigt är dagarna fyllda med hårt jobb just nu. På dagarna sliter jag som en vanlig knegare och på kvällarna letar jag speltips och intervjuar allsvenska spelare för ett frilansuppdrag jag har. Inte mycket fritid över alltså. Därför känns det skönt när man får belöning som när Lech Poznan under torsdagskvällen sent vände 0-1 till 2-1, vilket innebar att jag har tre raka spel in, till oddsen 2.75, 4,0 och 2,0. Min matchanalys av Poznan - Zalgiris var, om jag får skryta, spot on. Matchutvecklingen blev som förväntat och till slut även resultatet. Det är skönt att få det tillbaka när man lagt 1,5-2 timmar på en rek. Samtidigt gäller det att vara ödmjuk inför fortsättningen, man är, som bekant, aldrig bättre än sin senaste rek.

På måndag är jag tillbaka i lokaltidningsskrivandet igen och då kan jag förhoppningsvis få någon minut över dagtid att scanna utbudet. Vad jag hoppas mer än något annat är att kunna snappa upp något guldkorn i bonnfotbollen. Förhoppningsvis kan jag få lite koll och få bra info på en del matcher. Viktigast av allt är dock att knyta kontakter med spelare och ledare inför fortsättningen. Alltid gött att ha möjlighet till att kunna dra iväg ett sms till en div 2/3-tränare på torsdagskvällen och få beskedet att fem startspelare saknas.

Bundesliga drar i gång på fredagen. Kan knappt tänka mig något trevligare. Vi börjar säsongen så här:

  Speltips Odds

,


Blev för övrigt tipsad om den här på Twitter:http://www.premier-betting.com/5874/both-teams-to-score/#.UgPB_nePj_Z.twitter

Mycket intressant genomgång av sannolikhet kring BLGM-spel.

Efter ett par veckor på lokaltidning drar skolan i gång igen. Ska bli gött att kunna sitta uppe till 05.00 och titta på NHL och även att försvinna tankemässigt under en föreläsning för att plita ner en rek från norska division 3.

Vore kul om fler kunde tipsa om såna här guldkorn. Kan vara sidor där man hittar statistik som gäller hörnor eller antal kort en viss domare delar ut, forum med bra info eller såna här genomgångar. Klistra in länk i kommentatorsfältet nedan eller twittra mig om ni har något gött tips.

Annars får jag be att önska trevlig helg!
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:53  Lopp 8: Twin’s Zindy
Trav - Jägersro - Plats
1.70
19:00  Östersund - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,0
1.74
19:00  Enskede - Sollentuna
Fotboll - Svenska cupen - 2
2.15

Skador & Avstängningar