Polsater

VM-premiär!!!

11 Juni 2014 - 16:28
22:00 på torsdag är det dags. VM-premiär. Vi har längtat en del, det har vi va? SVT kör premiären. I studion finns programledarna Andrà© Pops och David Fjäll samt experterna Johanna Frändà©n och Daniel Nannskog. Kommentatorer: Chris Härenstam och Glenn Strömberg.

Några av mina tankar om matchen går att läsa här:

  Speltips Odds

,Svårt att inte tro på brassarna i det här mästerskapet. Hemmanationerna brukar ju gå bra, svårt att se att det skulle bli på något annat sätt när vi har Brasilien som hemmalag. Tycker dock inte elvan är SÅ jäkla imponerande. Många ägg ligger i Neymar-korgen - pallar han med att bära ett helt land? Trots allt bara 22 år gammal. Kommer från en okej säsong med Barca.

En annan grej med Brasilien är att det här gänget spelat få tävlingsmatcher tillsammans. Gjorde det i Confederations, men har såklart inte kvalat. Jag vill ändå hävda att det är lite skillnad att bara ha spelat träningsmatcher jämfört med tävling. Så jag tror Brasilien kommer växa in i det här mästerskapet och bli bättre allt eftersom.

Hursomhelst lär en bra start vara EXTREMT viktigt för det här laget. VM delar landet och vad som kommer definiera efterspelet till det här mästerskapet är hur det går för Brasilien. Att man får med sig fansen direkt kommer bli oerhört viktigt. Tror därför inte vi kommer få se en tokoffensiv från start, man kommer känna sig in i det här och våga mer och mer ju längre matchen går.

Kroatien då? Mycket snack om Rakitic och Modric på mitten. Naturligtvis två extremt begåvade spelare som kommer från bra säsonger. Ska bli spännande att se, duon blir extremt viktiga, framför allt mot brassarna, då man måste klara av att vila med boll då och då.

Men ännu viktigare kanske Dejan Lovren blir ändå. Lite av en personlig favorit hos mig, är imponerad av hans spel i Southampton i år. Ska bli intressant att se hur han klarar av den här matchen.

För mig blir det full fart hem efter en högintressant korpmatch. Ett par bärs, en påse chips och mycket skitsnack med ett gäng polare. Hur följer du första matchen? Och hur går tankarna?
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Donaldson
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.74
19:00  Öster - GAIS
Fotboll - Superettan - Under 2,5
1.81

Skador & Avstängningar