Polsater

VM, dag sju

18 Juni 2014 - 01:12
Gick 0/2 igår, vilket är katastrofalt. Tråkigt efter tre raka spel in tidigare. Algeriet var ungefär så uddlösa som jag tänkte mig, men vad gör det när Tottenham-jäveln Vertonghen kände för att skänka bort en straff? Hörnspelet i Brasilien var aldrig riktigt nära heller. Mexiko stoppade Brasilien högre upp i planen än jag trodde. Samtidigt var det som vanligt när man spelat hörnspel: anfallande spelare väljer oförklarligt att jaga i kapp bollen i stället för att släppa ut bollen till hörna och alla studsar går emot. Dåligt spel.

Efter en så tung kväll mår jag alltid väldigt dåligt. Men den bästa terapin för min del är att leta nya vassa spel. Ner i gruvan direkt bara. Har ett bidrag på onsdagen:

  Speltips Odds

,


Litar på Modric, Mandzukic å co.

Matcherna i övrigt då? Vi har Australien mot Holland där holländarna är nedtryckta väldigt lågt. För mig ligger priserna lite vääääl lågt. Visst lär man vinna. Men som det känns nu är 1.70 på -1,5 lågt. Lär inte bli samma gynnsamma matchbild som mot Spanien, då man hade väldigt mycket stolpe in. Visst, Australien kör sitt race och kommer inte parkera kängurubussen, men tror i alla fall inte holländarna kommer få de riktigt klara omställningarna som mot Spanien. Och hur klarar man då att skapa lägen från öppet spel? Men jag kanske ändrar mig under dagen när jag fått sova på saken.

Spanien mot Chile då. Vi har två bra rekar ute på den matchen och jag köper resonemangen i dessa. För mig stinker den här matchen mål bara. Kan mycket väl se fyra, fem kassar i den matchen.

Annars då? Rent bevakningmässigt känns det som att Svt börjar hitta in i turneringen nu. Det stora problemet är fortfarande Erik Hamrà©n. Karln är egentligen inte så dålig som expert, men såsom läget i svensk fotboll är just nu känns det som att han bara skapar irritation genom att stå där. Dessutom, mils skillnad mot Hasse Backe. I övrigt njuter jag av den massiva bevakningen i olika mediekanaler. Alla storsatsar av förklarliga skäl och det enda tråkiga är väl att tiden inte räcker till för att hinna konsumera alla texter, podcasts och livesändningar.

Rent allmänt känns det som att övriga livet går lite på halvfart under VM. Vet inte hur sunt det är att säga nej till olika sociala saker med lama bortförklaringar när det i själva verket handlar om att man inte vill missa en sekund av någon match.
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:53  Lopp 9: Magnifik Brodde
Trav - Boden - Vinnare
2.25
01:05  L V Phantoms - T Marlies
Ishockey - AHL - 1 under 2.5 mål
1.91
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50
20:45  Real Madrid - Liverpool
Fotboll - Champions League - 1
2.25
11:00  Bedene - Cuevas
Tennis - Franska Öppna - Bedene
2.20
17:30  Elfsborg - Trelleborgs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80

Skador & Avstängningar