Polsater

Mitt spel-VM så här långt

20 Juni 2014 - 13:01
Till att börja med är det väl bara att önska samtliga läsare en trevlig midsommar. Undertecknad ska jobba i helgen, samtliga vänner är mer eller mindre bortresta och därtill är jag hundvakt. Bir en ensam midsommar med en påse chips som sällskap. Men vad gör det när vi har ett fantastiskt VM som rullar? Precis.

Har två rekar ute idag:

  Speltips Odds

,


och

  Speltips Odds

,


ska väl inte upprepa det jag skrivit där också här i bloggen. In och läs. Reagera, kommentera. Uppskattar verkligen interaktionen med er läsare, antingen i kommentatorsfälten eller på Twitter. Var inte rädda för att komma med (konstruktiv) kritik. Gillar diskussionen. Är alltid utvecklande att ta del av andras tankar.

Eftersom jag har en midsommar värdig en ensam galning som ett år kommer stå för någon slags massaker så har jag haft lite tid över. Ägnade förmiddagen åt att uppdatera mitt resultat under VM så här långt.

13 spel har avgjorts, åtta vinster och fem missar. 61, 54 i vinstprocent. 11 spel är i skrivande stund ännu inte avgjorda.

Medelodds: 2.07. ROI 119,77 %.

Uträknat på en insats som alltid är lika stor (flat) eftersom det är så jag själv spelar. Kul att ligga plus, men det är alldeles för tidigt att dra några som helst slutsatser. Kan mycket väl missa fem-sex raka spel och då är vi nere på jätteminus igen. Men förhoppningsvis inte. Några 119 procent i ROI lär jag inte ligga på när VM är slut, men jag hoppas att vi gör stabilt plus i alla fall.

På samma sätt som ovan bokför jag mina vanliga rekar. Här ingår allt. Internationell fotboll, allsvenskan, VM - ja alla rekar jag gjort helt enkelt. Sedan jag började bokföra mina rekar har jag följande statistik:
190 spel
99 vinst
86 förlust
5 push.

53,51 % vinstprocent. 109,54 i ROI. 11 levande spel.

P.S - varför är det inte VM jämnt? Visserligen hade jag nog blivit lätt överviktig, men å andra sidan hade vi haft en sån jävla trevlig tillvaro. Älskar att folk som normalt sett inte är fotbollsintresserade hör av sig och vill snacka fotboll. Tjejkompisar som sitter själva och kollar på Chile - Spanien. Vilken högtid det här är. Låt det här mästerskapet pågå för alltid tack.
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - 1X
1.70
19:00  Norrby - Helsingborg
Fotboll - Superettan - 2
2.05
19:00  AFC Eskilstuna - Gefle IF
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1,0
1.94
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5
1.72
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50

Skador & Avstängningar