Polsater

Vägen till 10 miljoner kr

20 Augusti 2015 - 14:58
Kände att jag var tvungen att köra Betssons tävling Betsson 6. Man ska gissa rätt slutresultat i sex Premier League-matcher som spelas varje lördag. Klarar man den lilla uppgiften vinner man småtrevliga 10 miljoner.

10 millar för att gissa rätt resultat på 6 PL-matcher alltså. Tja, varför inte, blixten kan ju trots allt slå ner.

Tävlingen hittar du här:


Här är mina tips och ett par tankar om helgens matcher:

Man Utd - Newcastle 1-0
Kommentar: Man U har sett stabila ut bakåt. Är mitt uppe i ett CL-kval som ska stökas av, så jag räknar med att man gör jobbet och städar undan Newcastle utan att imponera överdrivet mycket.

Crystal Palace-Aston Villa 3-1
Kommentar: Palace kunde med lite flyt fått med sig en pinne mot Arsenal medan i stort sett samma sak gäller för Aston Villa, som mötte Man U och förlorade med 1-0. Palace offensiv ser dock vass ut och jag räknar med att man vinner mot ett rätt begränsat Villa.

Leicester-Tottenham 1-1
Kommentar: Svår match. Tottenham föll ihop totalt mot Stoke senast, men grundkapaciteten finns där. Leicester är en positiv överraskning hittills och bland annat Mahrez verkar vara ett riktigt fynd. Känns som att oavgjort är ett okej resultat för båda lagen här.

Norwich-Stoke 1-1
Kommentar:
Ännu en jämn match. Stoke har haft två tuffa matcher inledningsvis, men har fått med sig en pinne. Okej utdelning, kunde varit både mer och mindre än så. Känns fortsatt som ett lag för övre halvan. Tror dock Norwich kan få med sig poäng här, det är ju på hemmaplan inledningsvis som nykomlingar brukar skrapa ihop en del poäng.

Sunderland-Swansea 1-3
Kommentar:
Swansea ser faktiskt ruskigt bra ut. Moreno briljerar på kanten och nyförvärvet Ayew ser också vass ut. Ett solitt lag som, om bredden varit lite större, säkert hade kunnat konkurrera om Europaplatser. Nu kanske man kan göra det ändå, men då måste nyckelspelarna hålla sig friska. Sunderland har startat uselt. Fansen i uppror och inget självförtroende på spelarna. En skakig start och det kan bli ännu en jobbig eftermiddag.


West Ham-Bournemouth 2-1
Kommentar:
Ännu en svårbedömd match. Bournemouth gjorde det okej på Anfield, men föll till slut med 1-0. West Ham fick en reaktion efter premiärsegern mot Arsenal och föll hemma mot Leicester i omgång 2. Håller dock West Ham som det något bättre laget och räknar med att man skakar fram tre poäng inför hemmafansen.


1 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
11:00  Bedene - Cuevas
Tennis - Franska Öppna - Bedene
2.20
15:00  Malmö FF - Dalkurd
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
2.00
17:30  Elfsborg - Trelleborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80
17:30  Sirius - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - 2
1.76
17:30  Vasalund - Lidingö
Fotboll - Division 2 norra Svealand - 1/1 HT/FT
2.20

Skador & Avstängningar