RalleArvid

Podcast och Super Sunday

28 April 2013 - 13:02
Nämen hallå där. Läget? Bloggandet har fått stryka lite på foten på senaste som en följd av en rad saker som hänt och varit på gång på sistone. Jag menar, va’ faan, inte ska väl jag vara sämre än Holms på att bryta ny mark i mediesfären. Håll nu för tusan ögonen öppna efter min nystartade podcast där första avsnittet släpps i nästa vecka. Life Offside heter den och jag är övertygad om att samtliga ni som med viss behållning följer mig och mina rekar här fullständigt kommer att njuta av en lyssning även på podden. In och gilla på www.facebook.com/LifeOffside eller skyll er själva!

Med en liten ursäkt för bloggandet avklarat: rekandet har givetvis varit intakt och hoppas att ni valt att rygga mig och utökat kassan lite nu innan skatteåterbäringen tar över min uppgift. Alternativt; om ni inte får någon återbäring utan måste betala tillbaka till Sheriffen av Nottingham får ni väl helt enkelt fortsätta rygga mig och alla andra hjältar här på rekatochklart, samt givetvis frekvent följa tugget på världens bästa plank.

I övrigt: jag trodde aldrig att jag under hela min förmodade korta livstid någonsin skulle få uppleva någon upplösning av en säsong ens i närheten av den som avgjorde Premier League förra året på Etihad Staidum, men vad händer? Jag behöver inte ens vänta ett helt år för att få uppleva något ÄNNU värre här i England. Om ni inte sett det, ni måste checka in det: Brentford tar alltså emot Doncaster hemma i en match som gäller direkt uppflyttning till Championship. Båda lagen kan gå upp vid seger i en och samma match, bara det är ju fantastiskt. 0-0 står det, Brentford får straff i 94:e, dunkar den stenhårt i ribban, Doncaster kontrar in 0-1 i 96:e…

Idag är det Suuuuuuuuuper Sunday och super är ju verkligen... rätt ord. QPR - Reading highlightad på agendan och det är sannerligen en match som PR-avdelningen Sky fått slita rejält för att försöka hitta en kampanj att sälja in. Årtusendets sämsta highlightade match där båda alltså är nedflyttade och ja, jag kan väl inte säga att jag sörjer några misslyckanden från Sky eller Murdoch speciellt hårt om jag ska vara ärlig.

Vad gäller honnörsuppställda Arsenal mot United idag (där jag anser att United borde stå i honnör till Arsenal efter försäljningen av RVP) ser jag ingen anledning överhuvudtaget på hela denna planet att ens inkludera Robin van Persie i truppen för Sir Alex. Den enda anledningen skulle kunna vara för hans egen skull för att kunna vinna skytteligan, nu när han gjorde hattrick senast och när Suarez blev avstängd är den dock redan säkrad. Men United har ju flertalet andra spelare som kan kliva fram i hans ställe och Hernandez exempelvis är ju faktiskt en av världens bästa boxspelare och farligaste målskyttar när han sniffar upp ett läge. Han finns rekad av mig till att göra mål at anytime till 3.23.

Vi hörs på twitter, i rekform och snart även då i podcasten likväl.

Chim chimeny…
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Öster - GAIS
Fotboll - Superettan - Under 2,5 mål
1.81
19:00  Örebro SK - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.91
20:53  Lopp 8: Twin’s Zindy
Trav - Jägersro - Plats
1.70
19:00  Östersund - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,0
1.74

Skador & Avstängningar