RalleArvid

Supersöndag

5 Maj 2013 - 12:50
Ja, det var ju ett fint sätt att förlänga en svit på, bomma samtliga tre upplyfta spel under en och samma brinnande tvåtimmars-period. Eller nej, förresten, brinnande är inte ordet, ordet är….ja ordet finns inte som skulle vara lämpat att beskriva ”matchen” som ”spelades” på Upton Park igår. Det var nämligen ingen match och det var framförallt inget spel.

Av förklarliga skäl såg jag ju då givetvis inte Spurs-matchen (även om jag borde lämnat Upton redan i halvtid och gått till puben) men av resultatet att döma var den inte mycket roligare den. Vad som däremot var helt sinnessjukt och ÄNNU värre än Brentford-Doncaster förra helgen var ju Hull-Cardiff.

Hull leder med 2-1, får straff i 92:a, missar straffen, Cardiff får straff i 96:e och gör 2-2. Nu grejade ju Hull trots allt direktuppflyttningen men det oavgjorda resultatet hade mycket väl kunnat innebära en trasslig kvalväg mot Premier League om bara Watford skött sina kort rätt mot Leeds.

Tråkigt förövrigt att Millwall klarade sig kvar. De förlorade sista matchen och hade på grund av det kunnat bli nedskickade där de hör hemma, nedanför floden och nedanför finrummen i engelska ligasystemet. Nejdå, anledningen till att den klubben är en så stor rival och så hatad är mycket på grund av att klubben står för mycket man kan identifiera sig med uppe i Newham som West Ham-supporter (åtminstone tills laget börjar spela sina matcher på den förkastliga OS-Arenan).

Hoppas ni har haft en fin helg så här långt trots mina förkastliga rekar, nya tag idag då det bjuds på två riktiga smällkarameller och för en gångs skull en supersöndag som är värd namnet.

Chim chimeny…
1 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Pettson - 2013-05-08 07:07

oj vad skit jag fick när jag sa att fergie(:-)) skulle gå förra året... inte ens i närheten var jag.(tydligen)

http://www.youtube.com/watch?v=5NV6Rdv1a3I

/get "lucky"

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - 1X
1.70
19:00  Norrby - Helsingborg
Fotboll - Superettan - 2
2.05
19:00  AFC Eskilstuna - Gefle IF
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1,0
1.94
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5
1.72
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50

Skador & Avstängningar