RalleArvid

Avsked

17 Maj 2013 - 16:17
Avskedshelg för den här gången från Premier League och vilken helg för avsked! Främst för Manchester United-anhängare. Sir Alex Ferguson, Paul Scholes, David Beckham och Phil Neville, allt på en och samma gång. Gary Neville är dock ett fint bevis på att man om möjligt kan vara bättre som expert i TV-rutan än vad man är som högerback med en Champions League-titel, Liga-titel och FA Cup-titel under en och samma säsong. Även Rio Ferdinand meddelade ju häromdagen sitt avsked från engelska landslaget.

Och på tal om Rio Ferdinand, om vi flyttar oss ett par ynka mil från Manchester så spelar ju Jamie Carragher sin sista match på söndag, mittbacken som aldrig fick spela speciellt många landskamper på grund av just Ferdinand och Terry. Liverpool sörjer och kommer bli en stor karaktär fattigare.

Och på tal om avsked och Liverpool och Phil Neville så lämnar ju även David Moyes som Bekant Liverpool och Everton. Rafa Benitez gör mot just Everton även han sin sista match som Chelsea INTERIM manager och ni må tro att han kommer få ett varmt och kärleksfullt avtackande när Evertons fans är på ena sidan och Chelseas på den andra.

Någon som dock förmodligen inte tar avsked nu när han återigen vunnit den fjärdeplatstiteln han helst av allt vill ha är Arsene Wenger. Jag twittrade igår ut lite intressant statistik: Sedan fransmannen senast vann en titel med Arsenal har SAMTLIGA 91 klubbar i det professionella liga-systemet här i England bytt tränare.

Nej, nog om avsked innan jag tar avsked från detta inlägg - nu tar vi sats mot en trevlig helg som snart omfamnas även i rek-form. Bland annat är det ju så att Paolo Di Canio, trots att han räddat Sunderland kvar och att de redan säkrat kontraktet, hotat om att inte ge sina spelare någon semester. Konstigt va? Nu när Sunderland inte har något att spela för… trodde ni ja! Men Paolo Di Canio åker till ett ställe som heter White Hart Lane och förutom Roma vet jag inte om det finns något lag i världen han vill slå hellre än just Tottenham.

Innan den rykande avslutningshelgen tar vid gör ni alla bäst i att lyssna på det nya avsnittet av Life Offside med Kenny Pavey som är hårdare än Fredrik Petterssons slagskott när det är avgörande läge i straffläggning. Ni finner och prenumererar på podden på:

iTunes: https://itunes.apple.com/se/podcast/rasmus-arvidsson/id642452513?l=en

Web: www.rasmusarvidsson.net

Soundcloud: https://soundcloud.com/lifeoffside

Facebook: www.facebook.com/LifeOffside
13 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
21:43  Lopp 10: Sobel Conway
Trav - Jägersro - Plats
2.05
07:30  Ledare efter första rundan
Golf - Europatouren - Stephan Jaeger
81.00
12:00  Ebden - Kohlschreiber
Tennis - ATP Halle - Kohlschreiber
1.60
17:00  Frankrike - Peru
Fotboll - Fotbolls-VM - 2 asian hcp +1,5
1.62
20:00  Argentina - Kroatien
Fotbolls-VM - VM - Arg ö13,5 skott
1.90
14:00  Brasilien - Costa Rica
Fotboll - VM 2018 - 1 vinna och hålla nollan
1.66
17:00  Nigeria - Island
Fotbolls-VM - VM 2018 - Under 0,5 mål 1:a hl
2.40
20:00  Serbien - Schweiz
Fotbolls-VM - VM 2018 - BLGM Nej
1.80
20:00  Colombia - Polen
Fotboll - VM - Över 2,5 mål
2.06

Skador & Avstängningar