Livespel?!

28 Oktober 2013 - 15:35
Jag har en undan gällande livespel...
Hur kan bet365, och de andra livesajterna, veta vad som händer i en match, exempelvis en u21-match mellan BP-MFF? Hur vet dem vem som har "farligt anfall", antal skott, gula kort osv?

Dessa livespel i u21ligor exempelvis, älskar jag att spela på. Och jag har även sett att folk noterat att "farliga anfall" inte alltid stämmer, men det spelar inte så stor roll.

Min undran är ändå, HUR kan sajterna veta vad som händer i matcherna? De ser ju knappast matcherna live, för U21 i Sverige t ex, filmar inte alla matcherna..

Någon kanske har ett jätteenkelt svar, och då är jag extremt tacksam, för har undrat och googlat detta länge, utan att hitta ett svar.
0 Kommentarer

Rubrik

17 Maj 2013 - 12:44
Jag tänkte bara presentera hur jag funderar när jag spelar.

Jag rekar helst "över mål", men det händer såklart att jag rekar andra saker med.
Räknade ut häromdagen, att om man spelat 1000 kr på varje rek från mig, så hade man haft 32 papp nu. Dock så började rekandet 2010, så på 4 år är det inte mycket pengar.

Jag spelar dock nästan aldrig själv på singlar, men har tänkt att börja med det nu, då det väl är där man tjänar pengarna? Kanske dubblar med.
Men jag spelar allt som oftast tripplar, eller fyrlingar. Ibland t.o.m femlingar.
Då blir ju dock det inte lika ofta vinster, men när de väl kommer så blir det några tusenlappar och uppåt :)

Jag tycker om att spela och reka, på mindre ligor, och inte bara dem vanliga, stora ligorna.
Och som ni också märkt, så rekar jag inte kontunerligt, och det beror nog på att tiden inte räcker till, då jag lägger ner någon timme när jag rekar, och med 2 små barn på 10 månader och 3,5 år så finns inte alltid tid.
Men ska försöka lägga mer tid från nu, och samtidigt även spela singlar.

Det jag rekar utgår jag ju alltid ifrån!

Ha en fin helg på er bettare :)
0 Kommentarer
Fler inlägg: