Steven-Lee

Noren nyper WGC

20 Mars 2018 - 13:15

Hejsan!

Snuddande nära full pott i helgen.

41-oddsaren Oliver Bekker spelade grym golf under söndagen, men det räckte "bara" fram till en andraplats och därmed fick vi nöja oss med en utbetalning till odds motsvarande 10.25.

Nog om det.

Nu hoppar vi över till Texas och WGC Matchplay!

Riktigt rolig spelform, där det först börjar med "gruppspel" med fyra spelare. Alla möter alla och vinnaren går vidare till ett slutspel.

Spelplats: Austin Country Club. En relativt kort slinga på Par71. Dustin Johnson vräkte på med sin driver från Tee i fjol, men i grund och botten är det en bana som kräver mer strategi, än längd.

Har gått igenom alla tänkbara vinklar och landat på följande fyra killar:

Alexander Noren – odds 36.00 Scandibet VP
Har tidigare blivit "hånad" i amerikansk press/media...Kallats "världens mest okände golfare som någonsin varit topp10 i världen". Men det har bara handlat om arrogans. Alexander Noren har spelat grym golf på alla tänkbara ställen i världen och har nu även presenterat sig, på allvar, på PGA-Touren. Nästan pinsamt att han nu blir hyllad, av samma kritiker som nyligen knappt visste vem han var. Kan vara riktigt otäck att möta i matchspel. Visar ingenting, utan spelar bara sitt eget spel och kan göra väldigt många stressfria par/birdies. Vann alla sina gruppspelsmatcher i fjol, slog sedan ut Jänkar-favoriten Brooks Koepka innan han sprang in i en omöjlig Dustin Johnson.

Gary Woodland – odds 67.00 Unibet VP
En mellanfavorit, som många verkar ha missat/nonchalerat. Kan inte riktigt förstå varför. Har hamnat i en klart överkomlig grupp, där Pat Perez är topp-seedad (gick inte vidare från gruppspelet i fjol). Gary Woodland vann sin första match förra året, men tvingades därefter lämna walk over på grund av familjeskäl. Gick hela vägen till final 2015, på Harding Park - efter att bland annat ha slagit MP-kungen Ian Poulter och Webb Simpson (som han har i sin grupp nu också).

Zach Johnson – odds 71.00 Scandibet VP
Kanske den fjärde-seedade spelaren som har bäst chans?
Ställs mot Matt Kuchar, Ross Fisher och Yuta Ikeda. Inte lätt på något sätt, men hade kunnat vara så mycket värre (slipper spelare som Rory, Justin T, Jason Day, Spieth, Johnson, Rahm, Noren, Casey, med flera). Dessutom: Kort slinga + Texas = dream come true för Zach.
Över 27 spelade tävlingar i Texas, så har ZJ noterade Topp10-placeringar i 40 % av fallen. Onaturligt bra! Pass upp.

Dylan Frittelli – odds 81.00 LeoVegas VP
Kanske den Tourspelare som har absolut flest "frequent flier miles". Berest, högutbildad – och en grym ballstriker.
Som dessutom har anknytning till Texas, trots att han kommer från Sydafrika. Gick på universitet i Texas, där han var med och spelade hem NCAA-titeln. Favorit i gruppen? Sergio Garcia. Känns dock fällbar. Har en nyfödd bebis hemma, som stjäl mycket fokus och nattsömn. Dessutom...Snart dags för Augusta. Skulle bli förvånad om vi får se en Sergio som brinner på alla cylindrar.

Lycka Till
//S-L

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Häcken - Liepaja
Fotboll - EL-kval - Lie under 0,5 mål
2.10
19:00  AIK - Shamrock Rovers
Fotboll - Europa League - 1 och håller nollan
1.74
20:33  Cali Maks - Tand Tuff
Trav - Bergsåker - H2H 1
1.75
11:00  Verdasco - Carreno-Busta
Tennis - ATP Båstad - Carreno-Busta
1.87

Skador & Avstängningar