Tennistipset

US OPEN DAG 1

30 Augusti 2015 - 23:35
bet365 livestreamar US Open. Fin utdelning i slutet av Augusti där nio av senaste elva rekarna satt med ett snittodds på 1.70.

Nu är det dags för årets sista Grand Slam i form av US Open. De två som enligt mig kommer bli mest intressanta är Elias Ymer och Roger Federer. Ymer som kvalade in har en relativt bra lottning första omgången där han möter Schwartzman. Kan Roger Federer spela lika bra som han gjorde i Cincinnati bör Djokovic se upp.

Nog om det och vi tar oss en titt på morgondagens bästa spel enligt mig.


Groth - Dolgopolov Över 3,5 set @ 1.66

I Winston Salem nämnde jag att Groth såg ointresserad ut. Jag tror han sparade på sina krafter för att ladda inför denna tuffa första omgång emot Dolgoplov.
Trots att Dolgoplov med största sannolikhet kommer vinna är oddset på Groth alldeles för högt.

Samuel Groth har spelat 32 matcher på hardcourt/carpet detta år. I 27 av dessa matcher har han lyckats plocka set. I 5 av matcherna har han alltså inte lyckats plocka set. Nu är det dessutom bäst av 5 set. Dessa herrar har mött varandra två gånger sedan 2014 och Groth har plockat set i båda matcherna.

Mitt spel här blir över 3,5 set till 1.66 hos bet365.


Janowicz - Busta Janowicz @ 1.50 William Hill

Janowicz har spelat riktigt bra senaste veckorna. Han har bl.a besegrat Monfils, Donaldson, Rosol och plockat set emot Dolgoplov. Han missar betydligt mindre och han har servat riktigt bra. Busta som är bäst på grus är inge vidare på hardcourt. Han tog sig till kvartsfinal förra veckan i Winston Salem och borde besegrat Herbert där när han servade för matchen. Det blev istället en total kollaps. Tror Janowicz blir alldeles för bra för Busta detta möte.

Janowicz @ 1,50 hos William Hill är bra.

Stepanek - Ilhan Stepanek @ 1.60 Unibet

Ilhan har varit riktigt dålig sen Roland Garros. tre vinster på tolv matcher är inget att hurra över. Stepanek som för några månader kom tillbaks från skada har faktiskt spelat upp sig rejält sen grässäsongen. Han har åtta vinster på tolv senaste hardcourt matcherna och förlusterna har varit emot servekanonerna Isner och Karlovic samt Evans och Zverev. Fortsätter Stepanek på samma sätt kommer han besegra en enormt formsvag Ilhan.

Stepanek @ 1.60 på Unibet är bra.


Raonic - Smyczek Ställning 2:2 efter 4 spelade gem @ 2 på WH

Smyczek är riktigt dålig för tillfället. Han har en vinst på senaste elva matcherna och det säger mycket om hans form. Nu är det dock hemmaplan och förhoppningsvis kan Smyczek inleda matchen relativt bra iallafall. Vi kan ju utgå ifrån att Raonic håller sina två inledande servegame. Kanadensaren har en av tourens bästa servar och Smyczek lär inte ha mycket sätta emot. Så att vi erbjuds 2 gånger pengarna på att Smyczek lyckas hålla sina två inledande servegem anser jag är bra. Raonic är enväldigt dålig returnerare och lyckas Smyczek bara hålla bollen på Raonic usla backhand bör han hålla sina inledande servegem.Spelar 1:a Set - Score At 4 Games Raonic 2:2 Tim Smczek @ 2 på William Hill
Lycka till vid rygg.

Kommentera här eller skriv till mig på twitter @ tennistipset om det är något ni undrar över.

4 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Östersund - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,0
1.74
19:00  Enskede - Sollentuna
Fotboll - Svenska cupen - 2
2.15
02:00  Tampa Bay - Washington
Ishockey - NHL - Stanley Cup - Över 5,5 mål
2.05

Skador & Avstängningar