Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Europatipset Tips 19/12

18 December 2021 - 09:18

Äntligen söndag! Europatipset bär med sig både jackpot och härliga kamper. Det bör brasklappas för matcherna i ett covid-härjat Storbritannien, men på resten av kontinenten ser det definitivt ut att bli spel. Milan möter Napoli i ett stormöte och lag som Real Madrid ser ut att vara i farozonen hemma mot Cádiz bland annat. Läs analysen nedan!

Spelstopp: 14:59

Gå med i vårt succélag – köp andelar i våra egna system!
150 kr/andelen – köp din andel: KLICKA HÄR!1. Tottenham - Liverpool 2
Det är oroligt i Storbritannien. De konstaterade covidfallen står som spön i backen både i sportens värld och utanför den. I skrivande stund sätter vi frågetecken för samtliga matcher på ön och stormötet mellan Tottenham och Liverpool är inget undantag. Spurs match mot Leicester ställdes in av nämnd anledning tidigare i veckan och blir det spel här borde det vara positivt för de vita. Pigga ben kommer behövas mot Pool som i sin tur faktiskt ser lite trötta ut. Segrarna mot Villa och Newcastle satt hårt åt båda två och känslan är att de röda kommer få kämpa under julperioden. Visst är de fortfarande ett bättre lag än Tottenham, men någon helt given viktora ses inte under söndagen. Tvåan garderas tidigt med åtminstone kryss.

2. Wolverhampton - Chelsea 2
Chelsea ligger lite före Liverpool i sin kurva. Poängtappen har börjat trilla in och i veckan fick de nöja sig med ett kryss hemma mot Everton. Det var de blåas fjärde missräkning på sex matcher. Mot Wolves väntas en ganska stängd matchbild där framförallt ett lågt stående hemmalag kommer prioritera defensiven och skicka sin vindsnabba offensiv på kontring. Det fattas förvisso i formen på flera av anfallspjäserna men det blir ändå något att bita i för Chelsea som har det lite jobbigt just nu. Londonlaget ska hållas som favorit, men även här välkomnas tidiga garderingar.

3. Newcastle - Manchester City 2
Enklare då i Newcastle där maskinen från Manchester hämtar tre nya poäng. Peps oändliga roteringar under hösten ser nu ut att bära frukt. 7-0 mot Leeds var ord och inga visor senast. Samtliga spelare ser fräscha ut och om de dessutom lyckas få igång Kevin De Bruyne, två mål senast, lagom till jul ser de ljusblå på riktigt skrämmande bra ut. Samma går såklart inte att säga om Newcastle, som förvisso fått en liten skjuts av tränarskiftet, men som alltjämt har en bra bit kvar för att kunna hävda sig. City betvivlas ej – tvåan spikas!

4. Milan - Napoli 1
Toppmöte från Italien väntar härnäst. Ett formsvagt sådant. Bägge dessa gäng drog iväg ordentligt under inledningen men nu har verkligheten – och framförallt regerande mästarna Inter – kommit ikapp (och förbi). Om det börjar sina i tanken hos Milan är det dock regelrätt soppatorsk hos Napoli, som rider in till matchen på San Siro med den strömlinjeformade, men icke särskilt imponerande resultatraden 1-2-3 på de senaste sex fajterna. Tappet av centertanken Victor Osimhen har varit större än vi trott på förhand och 0-1 hemma mot Empoli förra söndagen visade detta med besked. Zlatan och company känns tyngre och är inte i samma bottenlösa svacka. Krysset mot Udinese var en missräkning senast men de ordnade åtminstone sex säkra poäng på de två matcherna dessförinnan. Värdarna hålls högre på hemmagräset, strecka från vänster.

5. Sampdoria - Venezia 2
Det skiljer två poäng mellan dessa båda Serie A-kombattanter. Det kan man inte tro om man tittar på strecken. Sampdoria har fått ett förtroende som de inte alls förtjänar och även om de gick segrande ur Lanterna-derbyt mot Genoa senast så är det svårt att förstå varför. Abbe Ekdal och gänget är i dålig form och släpper in alldeles för mycket mål (två per match i snitt) den här säsongen. Inför detta möte är det bara bottenkvartetten som är sämre på att freda egen kasse. Venezia är inte ett jättelag men bortaformen, med poäng i fyra av de sju senaste på resande fot, är god. Med tanke på det magiska värdet till höger är det därför inget att fundera på. Vi sätter oss i gondolen till höger!

6. Spezia - Empoli 1
Thiago Mottas manskap i Spezia har haft lite oflyt. I den senaste hemmamatchen mot Sassuolo ledde man med 2-0 en bit in på andra halvlek, men tappade sedan till 2-2. Surt, men ändå inget att skämmas för – precis som hemmaspelet i övrigt. Inför mötet med nykomlingen Empoli har Spezia bara ett nederlag på de fem senaste matcherna på Alberto Picco. Gästerna tog en rejäl skalp mot Napoli senast de var ute på vägarna i Serie A-spel och streckas stenhårt som en följd. Känslan är dock att denna matchbild kommer passa klart sämre. Att bara slå ifrån sig och hoppas på ett kontringsläge kommer inte vara möjligt och när dessa i grunden ganska jämna lag gör upp till rejält orättvisa procent finns därför bara en väg att vandra. Värdespik till vänster.

7. Torino - Hellas Verona 2
Det händer grejer när Hellas lirar boll. Vännerna från Verona har varit inblandade i flest mål i Serie A denna säsong och resultaten svänger som en följd. Att hög höjd finns råder dock ingen tvekan om, vilket inte minst segrar mot Juventus, Lazio och Roma vittnar om. Torino är mer återhållsamma. Kanske är det vettigt med tanke på att målskyttar som Belotti inte riktigt fått det att lossna, men särskilt vägvinnande är det inte. En seger på de senaste fem fajterna ger värdarna en 17:e-plats inför den 18:e omgången. Det känns inte som de förbättrar positionen under söndagen. Hellas är spetsigare och får förtroendet därmed.

8. Athletic Bilbao - Real Betis 1
Athletic har inget vidare flyt. Laget är Spaniens överlägset minst effektiva lag vad gäller att omsätta skott i mål och inför denna fajt har de gjort blott ett mål på sina 40 (!) senaste försök. Sett till expected goals har laget gjort smått sanslösa 13 mål färre än de borde hittills. Det är nästan ett mål per match. Senast mot Sevilla var baskerna det bästa laget, vilket säger en del då vi håller Sevilla som det spelmässigt bästa laget i ligan rent generellt. Håller Bilbao samma nivå även mot grönvitt förväntar vi oss retroaktiv utdelning förr snarare än senare. Till dessa streck är det hemmalaget som lockar mot ett förvisso formstarkt men överskattat Betis. Ettan först, krysset sen.

9. Real Madrid - Cádiz 2
Sjukstugan börjar fyllas på i Real Madrid. Covid har letat sig in i leden och i nuläget är sex spelare i karantän – det kan såklart bli fler ju närmare söndagen det lider. Redan nu är Modric och Asensio stora avbräck som kommer innebära problem. Bortsett Benzema/Vinícius är nämnd duo förmodligen både Reals formstarkaste och viktigaste spelare när det kommer till att föra spelet mot lågt stående lag. Cádiz är ett sådant gäng och räkna med att Real kommer få jobba hårt för att vinna denna match. Spelmässigt vill Marängerna stå lågt och kontra, vilket de såklart inte kommer göra här. Cádiz siktar på att upprepa förra säsongens skalp då de vann motsvarande möte, och med brutalt värde till höger är helgarderingen given.

10. Getafe - Osasuna 2
Ezequiel “Chimy” Àvila löste Osasunas sena pinne mot Barca i den förra omgången. Ett viktigt mål både för laget och för honom själv. Uruguayanen börjar sakta men säkert hitta tillbaka efter sina dubbla korsbandsskador och med honom i slag är Osasuna ett lag som på riktigt kan utmana om Europaplatser – så bra är de. Getafe är inte på samma nivå. Tappet av tränare Bordalás har satt djupa spår i det tidigare så brötiga och svårslagna sällskapet. Efter 17 omgångar har de bara vunnit två fajter och just nu är värdarna en skugga av sitt forna jag. Gästerna från Pamplona ska hållas högre. Tvåan går först.

11. Freiburg - Bayer Leverkusen 1
Över till Deutschland, Deutschland där ett toppmöte tar bongen vidare. Freiburg går under radarn både i tabell och hos tipparna, men det är slut med det nu. Värdarna imponerar stort och har faktiskt bara två poäng upp till Leverkusen på tredje plats. Ett utomordentligt försvarsspel, det bästa i hela Bundesliga, är den största anledningen och det blir såklart precis lika svårt för Leverkusen som för alla andra att bryta ner detta. Inte minst med tanke på vilken form de tillresta befinner sig i. Åtta insläppta på tre matcher har lett till två torsk och ett kryss. Vi tror inte det är ett facit som förbättras nämnvärt här. Ettan går först till fin procent, krysset följer på större system.

12. Köln - Stuttgart 2
Stuttgart börjar röra på sig. Bortsett från torsken mot Bayern München har de tagit sju av nio tillgängliga poäng i närtid och än är det således inte försent att rädda vad som hittills varit en mycket svag säsong. Trots en sval tabellposition saknas faktiskt endast sju pinnar till Europaplatserna. Dessa har Stuttgart kvalité nog att nå. Köln, som kvalade sig kvar i fjol, har klart lägre höjd i sin trupp. Senast de beträdde mattan hemma på RheinEnergieStadion blev det torsk med 0-2 mot bottengänget Augsburg och då är det svårt att förstå varför de får så stort förtroende under söndagen. Vi går emot och jobbar in X2 till bra procent.

13. Fenerbahce - Besiktas X
Istanbul bjuder in till derby, i vilket Fenerbahce tar emot Besiktas. Ett känslofyllt och förmodat jämnt möte där det kommer smälla. Inte minst eftersom formen såväl som spelet sviktar hos de båda lagen. Fenerbahce ligger tre pinnar före sin stadsrival i tabellen, men de saknar alltjämt hela tolv poäng upp till serieledande Trabzonspor. Det säger en del om hemmalagets förmåga, precis som Besiktas bedrövliga insatser i Europaspelet gör om bortalaget. Bristande kvalité behöver dock inte betyda att det inte blir spännande. Ett ovisst möte väntar på sista raden. Högersidan erbjuder värde, men helgarderingen känns bäst.

Kupongens kassaskåp
Manchester City
City är Englands bästa och framförallt stabilaste lag för tillfället. Spelarna ser både pigga och fräscha ut och då har såklart inte ett svagt Newcastle något att hämta. Given tvåa.

Varningens finger!
Cádiz
Real Madrid får som vanligt skyhögt förtroende och då är det hög tid att slänga in en brasklapp. Covid härjar och kommer påverka en startelva som inte har särskillt bra bredd. Det öppnar för Cádiz att göra en favorit i repris och plocka tre poäng för andra säsongen i rad. Med singelstreck till höger måste tvåan med!

144 rader
1. Tottenham - Liverpool x2
2. Wolves - Chelsea x2
3. Newcastle - Man City 2
4. Milan - Napoli 1
5. Sampdoria - Venezia x2
6. Spezia - Empoli 1
7. Torino - Hellas Verona 2
8. A.Bilbao - Real Betis 1
9. Real Madrid - Cádiz 1x2
10. Getafe - Osasuna 2
11. Freiburg - Leverkusen 1
12. Köln - Stuttgart x2
13. Fenerbahce - Besiktas 1x2

864 rader
1. Tottenham - Liverpool x2
2. Wolves - Chelsea 1x2
3. Newcastle - Man City 2
4. Milan - Napoli 1x
5. Sampdoria - Venezia x2
6. Spezia - Empoli 1
7. Torino - Hellas Verona 2
8. A.Bilbao - Real Betis 1x
9. Real Madrid - Cádiz 1x2
10. Getafe - Osasuna 2
11. Freiburg - Leverkusen 1
12. Köln - Stuttgart x2
13. Fenerbahce - Besiktas 1x2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

Nytt spelbolag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
03:00  Holloway - Volkanovski
Annat - UFC - Holloway vinner
2.7
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Topptipset Tips Onsdag 29/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming