Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Europatipset Tips Onsdag 12/8

11 Augusti 2020 - 21:24

Onsdagens Europatips är ett tvådagarskalas av sällan skådat slag. Champions League ståtar med fajterna Atalanta - PSG och Leipzig - Atlético där båda matcherna spelas på portugisisk mark. Allsvenskan och Superettan fyller ut kupongen där det ska bli särskilt spännande att se om Hammarby kan rida vidare på förtroendet efter derbysegern. Vi kör!


Spelstopp: 18.59.

EUROPATIPSET TIPS 12/8


1. Atalanta - PSG 2
Det är ett sargat PSG som reser till Portugal för att slutföra shejkernas mål, nämligen att vinna Champions League. Di María sitter på botbänken men det största tappet får ändå sägas vara Kylian Mbappé. Underbarnet ådrog sig en skada i cupfinalen mot St. Etienne och det skulle bara vara en mirakelspruta som försätter fransmannen i spel här. Atalanta saknar Ilicic på grund av personliga skäl, men även med slovenen i laget hade italienarna fått det svårt i detta möte. Börja till höger och blicka sedan mot mitten för full backning i den första CL-kvarten.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. Djurgården - Mjällby 1
Djurgården fick på näbben i huvudstadsderbyt mot Hammarby och efteråt var det en märkbart frustrerad Kim Bergstrand som mötte pressen. Blåränderna kom aldrig riktigt in i fajten vilket personifierades av kaptenen Jesper Karlström som ägnade delar av kampen till att springa runt och mucka gräl. Mot Mjällby ska dock stockholmarna ses som favoriter trots allt. Listerlandsgrabbarna har bara mäktat med en triumf på konstgräs (mot Östersund) och trots att Moses Ogbu bokstavligen flyger fram för stunden lär gästerna bli korta i rocken på Tele2. Stannar ettan under 70 procent är det en spik.
Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


3. Malmö FF - Örebro 1
Malmö ångar på mot SM-guldet och sist kunde inte ens en utvisning på Kiese Thelin efter åtta minuter stoppa de himmelsblåa från att plocka tre poäng i Falkenberg. Berget hette matchhjälten då och stort hopp lär sättas på norrmannen när nu Kiese Thelin och även Christiansen sitter i botstugan. Örebro kommer från två bra prestationer och hade det inte varit för en feldömd straff mot Göteborg senast hade Kjäll och company stått på två raka segrar. I Skåne ska närkingarna med nämnda bortfall hos “Di Blåe” ändå ses med en liten chans till skräll, därav åker krysset med tidigt då ettan streckas stenhårt.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Brage - Norrby 1
Vi lämnar Allsvenskan och blickar istället mot Superettan som tar onsdagen i mål. Brage hade ingen lycka i mötet med Västerås och fick vända hem med tunga mungipor från Gurkstaden. I Borlänge är dock masarna ett notoriskt starkt gäng vilket de inte minst visade i den senaste hemmafajten mot Trelleborg som slutade med en klar 3-0-seger. Norrby har stått upp väl utanför Borås så här långt, men den senaste tidens insatser har inte varit mycket att hänga i granen. Totalt två poäng mot AFC, J-Södra och Dalkurd är inte bra nog och här tar de max en pinne. Ettan först, krysset sen.
Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


5. GAIS - Degerfors 2
Superettans klaraste spik hämtas från Gamla Ullevi. GAIS har nu gått sex raka matcher utan att vinna och då blir det svårt att göra anspråk på annat än en bottenplacering. Två vinster under hela säsongen vittnar om offensiva problem och mot ett formtoppat Degerfors lär det inte bjudas på chanser. Gästerna toppar tabellen i överlägsen stil och lirare som Bertilsson, Edvardsen och Dahlström visar ruggig klass i de främre leden. Degerfors körde över AFC med 5-0 senast och även om siffrorna kanske inte blir lika stora här är tvåan odiskutabel.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. Jönköpings Södra - Dalkurd X
Den svaga inledningen av säsongen ser nu ut att vara ett minne blott för Jönköpings Södra. Brännans gäng har 4-1-0 på sina fem senaste och det är sannerligen ett kvitto på att värdarna blir att räkna med i toppen. Här blir dock ettan väl hårt betrodd när kryssningsfartyget Dalkurd kommer på besök. Kurderna har gjort delad ära till en vana under sensommaren och kommer hit med tre raka utan torsk. Trots det streckas ettan iväg alldeles för långt och då blir valet att illa kvickt måla i samtliga tecken. 
Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


7. Ljungskile - AFC Eskilstuna 1
Om man vänder på tidningen är det dags för seriefinal på Skarsjövallen! Jumbon Ljungskile har trots stundtals fint lir inte fått utdelning alls under inledningen. Poängen som intogs mot Halmstad senast det begav sig på den här arenan var dock stark och kan Wålemarks mannar komma upp i samma nivå här är mycket vunnet. AFC är riktigt risiga utanför hemtrakterna vilket inte minst återspeglas i 23 (!) insläppta mål sedan seriestart. När strecken inte drar iväg åt något håll är det läge att välja sida och då lockar ettan klart mest i striden om bottenträsket!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Trelleborg - Västerås 2
Vi far till Trellehulla för onsdagens sista drabbning. Palmstadens stoltheter gör ungefär vad som förväntas och det lär bli en slutplacering strax under mitten för Kristian Haynes gubbar när säsongen summeras. Västerås ligger inför den tolfte omgången under TFF på grund av sämre målskillnad, men förr snarare än senare kommer de grönvita att avancera i tabellen. Truppen är stark nog för toppstrid och här har streckningen verkligen blivit vänstervriden. VSK slog Brage senast och med fint värde österut är tvåan en eminent spik.
Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


9. RB Leipzig - Atlético Madrid 2
Torsdagen inleds liksom onsdagen med ett kvartsfinalmöte i Champions League. Läskbackarna från Leipzig har under sommaren tappat skyttekungen Timo Werner till Chelsea och det är givetvis ett extremt hårt slag inför mötet med Atlético Madrid. Spanjorerna har fördelen av att komma hit med nyligen avslutad tävlingsfotboll i kroppen, men ändå tillräckligt med vila då La Liga gick i mål för drygt en månad sedan. Ytterligare en månad tillbaka avslutades Bundesliga och även om tyskarna inte är ofarliga är X2 ett lås i Portugal.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


10. IFK Norrköping - Hammarby 1
Norrköping är verkligen nere på jorden igen efter den magiska starten. Förlusten mot Helsingborg var den fjärde raka fajten utan en trepoängare och det mest anmärkningsvärda är att det rinner till så många mål bakom Isak Pettersson i kassen. Förstaslipsen må lämna efter säsongen, men intressenter lär inte rada upp sig när de flesta skotten slinker in. Mot Hammarby ska dock Peking ses med goda möjligheter till att slå sig in på vinnande väg igen. Bajen kommer stärkta från derbysegern mot Djurgården, men är också rejält skadeskjutna. Ousted, Kacaniklic, Jóhannsson, Söderström och Paulinho är samtliga namn som inte lär närvara på Östgötaporten och då blir det svårt att rå på Norrköping. Etta.
Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


11. AIK - Östersund X
AIK fortsätter att trampa vatten och faktum är att Gnaget bara är en poäng från att vara delad jumbo i Allsvenskan 2020. Ett fullständigt generaluselt facit så här långt och tränarbytet har inte heller inneburit någon önskvärd effekt. Sedan Bartosz Grzelak tog över har stockholmarna plockat en poäng på tre fajter och nu väntar ett riktigt ångestmöte mot Östersund. Jämtlänningarna har dock fått bättre effekt på sitt tränarbyte och har bara förlorat en av sina sex senaste. Att spika dagens AIK till runt 60 procent är helt ointressant och här ska alla tecken vara tidiga.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


12. Kalmar FF - IFK Göteborg X
Krisstämpeln hos Göteborg må inte vara lika stor som den hos AIK, men Änglarna har fruktansvärt svårt för att vinna fotbollsmatcher i finrummet. Två triumfer på 14 (!) försök är helt enkelt inte bra nog och även om Poya har fått Blåvitt till att spela mycket trevligare fotboll måste poängen snart börja trilla in. Kalmar tog en blytung trea på Hisingen senast och kommer inte att ge bort något gratis på Guldfågeln Arena. Värdet till höger lockar inledningsvis, men samtliga tecken är ändå att föredra i Småland.
Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


13. Varberg - Häcken 1
Jocke Persson show rullar vidare men senast var den frispråkige skåningen och hans manskap på väg mot en tung förlust mot Sirius. Kapten Selmani ville dock annat och såg till att det blev en poäng med hem till Västkusten med två strutar och en assist. Kommer anfallaren till start även mot Häcken måste gästerna hålla ett extra öga på honom. Getingarna föll tungt efter en sval insats hemma mot Kalmar och det är svårt att veta exakt var Alms adepter står någonstans. Utanför den egna plastmattan trivs inte göteborgarna så bra som hemmavid och här är en klassisk gubbe en intressant väg att ta.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


Kupongens kassaskåp!


Degerfors
Degerfors går som en John Deere utan bromsar och nu väntar ett svalt GAIS på Gamla Ullevi. Att göteborgarna ska kunna stå upp mot serieledarna känns långsökt och tvåan är gjuten i betong.


Varningens finger!


Östersund
AIK är identitetslösa för stunden och nu gäller det att fajtas för varje poäng. Det är inget de svartgula är vana vid och Östersund ska ses med goda möjligheter att åka hem med poäng från huvudstaden.


144 rader
1. Atalanta - PSG 2
2. Djurgården - Mjällby 1
3. Malmö FF - Örebro 1x
4. Brage - Norrby 1
5. GAIS - Degerfors 2
6. J-Södra - Dalkurd 1x2
7. Ljungskile - AFC E. 1
8. Trelleborg - Västerås 2
9. Leipzig - A.Madrid x2
10. Norrköping - Hammarby 1
11. AIK - Östersund 1x2
12. Kalmar - Göteborg x2
13. Varberg - Häcken 12


864 rader
1. Atalanta - PSG x2
2. Djurgården - Mjällby 1
3. Malmö FF - Örebro 1x
4. Brage - Norrby 1x
5. GAIS - Degerfors 2
6. J-Södra - Dalkurd 1x2
7. Ljungskile - AFC E. 1
8. Trelleborg - Västerås 2
9. Leipzig - A.Madrid x2
10. Norrköping - Hammarby 1
11. AIK - Östersund 1x2
12. Kalmar - Göteborg 1x2
13. Varberg - Häcken 12


Europatipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Alaves - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.74
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Växjö - HV71
Ishockey - SHL - 2
3.10
18:00  Inter - Parma
Fotboll - Serie A - 1 och under 3.5
2.35
18:20  Lopp 10 - Infinitus
Trav - Jägersro - Plats
3.50
18:30  Livverpool - West Ham
Fotboll - Premier League - Salah målskytt
1.77
18:30  Liverpool - West Ham
Fotboll - Premier League - WH ö 8,5 ins
1.66
21:00  Alaves - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.74
12:30  Udinese - Milan
Fotboll - Serie A - 2
1.85
14:00  Betis - Elche
Fotboll - La Liga - Under 2,5 mål
1.80
14:30  Elfsborg - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
1.87
17:30  Man United - Arsenal
Fotboll - Premier League - 1
2.08
17:30  Hammarby - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.26
18:00  Napoli - Sassuolo
Fotboll - Serie A - Över 3,5 mål
1.99
21:00  Valencia - Getafe
Fotboll - La Liga - Över 5,5 kort
1.80
19:00  Helsingborg - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2 (asian -1)
1.72
21:00  Villarreal - Valladolid
Fotboll - La Liga - Under 2,5 mål
1.90
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:15  Powerplay Tips Lördag 31/10
Insats: 162 kr - MrHockey
16:00  Stryktipset Tips Lördag 31/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 31 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 31/10 2020
Insats: 64 kr - Aston
16:20  V75 Tips Jägersro 31/10
Insats: 945 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Lördag
Insats: 300 kr - DrTrav
19:15  V65 Tips Färjestad
Insats: 500 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 1/11
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 1 Nov
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming