Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Europatipset Tips Onsdag 29/9

28 September 2021 - 14:25

Det ska spelas Champions League-fotboll även under onsdagen då bland andra Malmö FF ger sig in i elden. Kan skåningarna rubba Zenit i Sankt Petersburg? The Championship och Superettan finns också med på ett hörn. Siktet är som brukligt inställt på 13 rätt, nu åker vi!


Spelstopp: 18:441. Zenit - Malmö FF 1

Efter en tid med sämre prestationer tycks Malmö FF ha vänt på skutan mot slutet. Den viktiga segern mot Elfsborg och överkörningen mot Örebro har inneburit att Di Blåe blåst liv i jakten på SM-guldet. Kanske kan det nyfunna självförtroendet också innebära en stark prestation borta mot Zenit? Ryssarna gjorde det bra i premiären mot Chelsea (0-1), men här väntar en helt annan typ av matchbild. Vi är inte övertygade om att Dzyuba och company bara städar av MFF utan vidare. 1X spelas.


2. Juventus - Chelsea 2

Ett annat lag som tycks ha vänt på skutan är Juventus. Åtminstone resultatmässigt. Spelmässigt har dock varken 3-2 mot Spezia eller samma siffror mot Sampdoria imponerat nämnvärt. Flera betydande pjäser dras med skadebekymmer inför kampen mot Chelsea, något som får oss att blicka österut i Turin. Thomas Tuchels mannar försvarar sig allt som oftast med den äran och efter den frustrerande 0-1-förlusten i helgen mot Manchester City väntas en engelsk urladdning här. Tvåan kan gott lämnas allena till trevlig procent.


3. Manchester United - Villarreal X

Repris på Europa League-finalen i maj där Villarreal som bekant drog det längsta strået efter straffar. På tal om straffar brände Bruno Fernandes just en sådan i helgen mot Aston Villa, något som innebar Manchester Uniteds första förlust i ligaspelet. Ronaldo och company lär därför vara revanschsugna denna afton, men med rejäla frågetecken i defensiven går det inte att spika den övervärderade ettan. Villarreal är otroligt välorganiserade under Unai Emerys ledning och Den gula ubåten går in på Old Trafford med ett psykologiskt övertag. Vi tar tillfället i akt och målar tvärs över.


4. Benfica - Barcelona 2

Ruskigt viktig kamp från Estádio da Luz där både Benfica och Barcelona jagar andraplatsen bakom Bayern München. Barca, som i långa stunder sett miserabla ut så här långt, torskade klart i premiären mot tyskarna men här torde spelare som Depay och de Jong få klart mer utrymme. Benfica fick nöja sig med en pinne mot Dynamo Kiev, men här kommer samtidigt Yaremchuk och hans vapendragare att få större ytor att spela på. Många mål är ingen vild gissning i Lissabon vilket gör gubben (etta-tvåa) till ett lockande alternativ.


5. Atalanta - Young Boys 1

Young Boys stod för den första omgångens kanske största knall när de lade Manchester United på rygg med 2-1 hemma i Bern. Det ska dock sägas att schweizarna hjälptes av en tidig utvisning på Wan-Bissaka. Utanför det egna konstgräsets trivs inte Young Boys lika bra och truppläget är dessutom ytterst beklämmande inför striden mot Atalanta. Flera normalt bärande pjäser saknas och då får gästerna svårt att stå upp på Gewiss Stadium. Atalanta har börjat tuffa igång mot slutet och här ska La Dea ses med toppchans. Ettan är en stålspik, överstreckningen till trots.


6. Salzburg - Lille X

Grupp G är kanske hela Champions League-gruppspelets mest ovissa sådana. Trots tre straffar och en man mer på banan lyckades Salzburg bara få med sig 1-1 mot Sevilla, ett dystert resultat för österrikarna. Hemma på Red Bull Arena finns normalt en styrka hos de offensivt lagda värdarna, men Lille ska inte underskattas. De regerande franska mästarna visar allt bättre form och luckor kommer definitivt att finnas när Salzburg bombar fram i anfall efter anfall. Den värdemässigt fina högersidan går först, men tillåter finanserna får gärna hela spektrat täckas på större rader.


7. Wolfsburg - Sevilla X

Vi far till Tyskland för att avrunda Champions League för denna gång. Wolfsburg inledde Mästarturneringen med att spela 0-0 borta mot Lille, ett resultat som skvallrar om värdarnas trygga defensiva led. John Brooks fattas förvisso denna afton, men trots det ska Mark van Bommels mannar kunna stå emot ett offensivt försvagat Sevilla. En-Nesyri, Sevillas normalt givna spjutspets, är nämligen avstängd och utan honom har vi svårt att se spanjorerna åka hem med tre poäng från Volkswagen Arena. Tipparna håller däremot inte med vilket gör att fint värde tornar upp sig västerut. 1X blir således vårt val.


8. Derby - Reading 1

Ojämna Reading ståtar med tre raka segrar i The Championship, men i samtliga trepoängare har The Royals haft marginalerna med sig. Joao och Méïté saknas fortfarande i de främre leden och utan dessa herrar har vi svårt att hoppa på formtåget till höger. Derby föll oerhört tungt senast mot Sheffield United, men fortsätter Wayne Rooneys adepter att prestera samma fotboll hädanefter är det inte alls omöjligt att de grejar kontraktet trots de tolv minuspoängen. En sunt streckad etta är en spikbar sådan.


9. Luton - Coventry 1

Spännande tillställning från Kenilworth Road dit Coventry åker med råg i ryggen. Gästerna är otvivelaktigt säsongens stora överraskning i The Championship då de skuggar den absoluta toppstriden. Mycket av äran ska tillskrivas Viktor Gyökeres som visat hysterisk form i inledningen. Det är dock på hemmaplan som Coventry plockat merparten av sina poäng. Borta mot ett svårspelat Luton har vi svårt att köpa tipparnas hårda förtroende till besökarna. The Hatters är i grunden minst lika bra som Gyökeres och company och då detta inte syns på strecken är det läge att lämna tvåan därhän. Strecka från vänster.


10. Millwall - Bristol City 1

Sista arena ut i strid i The Championship är The Den. Millwall är precis som alltid svåra att tas med i den egna borgen, något som inte minst återspeglas i endast en förlust på eget gräs så här långt. I fjol hade Lejonen inga större problem med att betvinga Bristol City här (4-1) och vi tror att det scenariot kan upprepas under onsdagen. The Robins har förvisso inte förlorat någon av de fem senaste, men här får Nigel Pearsons mannar finna sig i att slå ur underläge. Ettan kan gott lämnas på egna ben i trakter omkring 45-50 procent.


11. GAIS - Örgryte X

Från den engelska andraligan till det svenska ditot. Det är dags för Göteborgsderby från Gamla Ullevi där GAIS och Örgryte ska mäta svärd. Makrillarna har tack vare sju poäng av de senaste tolv möjliga lämnat den absoluta bottenstriden, men här kommer de grönsvarta att få slita för besväret. Örgryte har inte förlorat en tävlingsmatch sedan början på augusti och med Ajdin Zeljkovic i kanonslag får GAIS se upp. I ett derby kan dock det mesta hända och om deg finns får gärna hela spannet kopplas på redan på mindre system.


12. GIF Sundsvall - Trelleborg 2

Oerhört skev streckning inträffar på NP3 Arena. GIF Sundsvall visar förvisso god dagsform, men att ettan ska streckas upp över 65 procent för den sakens skull är svårköpt. Procenten lär med det sagt ordna upp sig något närmare spelstopp, men till rådande priser är det onekligen läge att dra öronen åt sig. Trelleborg vann det vändande mötet med 1-0 och ska definitivt kunna bjuda upp till dans trots att fighten spelas på konstgräs. Petrovic, Kozica och Blomberg ordnar minst en pinne åt gästerna. X2 spelas till superbt värde.


13. Norrby - Helsingborg 1

Ytterligare ett stycke skev streckning hittas i kupongens sista kamp. Helsingborg föll tungt mot Öster och senast och dessutom drog superviktige van den Hurk på sig ett rött kort. Han är således avstängd borta mot Norrby, men det hindrar inte svenska folket från att måla upp tvåan på astronomiska höjder. Då väljer vi att vända på klacken. Hemma på Borås Arenas konstgräs trivs Norrby normalt bra och här ska lirare som Vukojevic och Strömberg kunna såra Helsingborgs stabbiga backlinje. Värdet på ettan är magiskt och vi tar tillfället i akt med att spika densamma.


Kupongens kassaskåp

Atalanta

Young Boys fick premiärsegern till skänks, men här har de skadetyngda schweizarna inte mycket att sätta emot. Atalanta vinner utan att förta sig.


Varningens finger!

Villarreal

Manchester United har inte imponerat i inledningen och mot ett disciplinerat Villarreal har värdarna gått bort sig förr. Högersidan får inte missas på Old Trafford.144 rader
1. Zenit - Malmö FF 1x
2. Juventus - Chelsea 2
3. Man United - Villarreal 1x2
4. Benfica - Barcelona 12
5. Atalanta - Young Boys 1
6. Salzburg - Lille x2
7. Wolfsburg - Sevilla 1x
8. Derby - Reading 1
9. Luton - Coventry 1
10. Millwall - Bristol City 1
11. GAIS - Örgryte 1x2
12. Sundsvall - Trelleborg 2
13. Norrby - Helsingborg 1

864 rader
1. Zenit - Malmö FF 1x
2. Juventus - Chelsea 2
3. Man United - Villarreal 1x2
4. Benfica - Barcelona 12
5. Atalanta - Young Boys 1
6. Salzburg - Lille 1x2
7. Wolfsburg - Sevilla 1x
8. Derby - Reading 1
9. Luton - Coventry 1x
10. Millwall - Bristol City 1
11. GAIS - Örgryte 1x2
12. Sundsvall - Trelleborg x2
13. Norrby - Helsingborg 1


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Roma - Feyenoord
Fotboll - Europa Conference League - 1
2.39
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Bodö/Glimt - Strömsgodset
Fotboll - Elitserien - 1 -1 (asian)
1.68
19:00  HTFF - Haninge
Fotboll - Ettan Norra - Haninge dnb
1.80
19:00  Forward - Karlstad
Fotboll - Division 1 Norra - BLGM
1.72
21:00  Roma - Feyenoord
Fotboll - Europa Conference League - 1
2.39
02:00  Colorado - St Louis
Ishockey - NHL - 2 hcp +0,5
2.27
15:00  Hammarby - Malmö
Fotboll - Svenska Cupen - 1
2.10
19:00  Auxerre - St Etienne
Fotboll - Ligue 1 - BLGM
1.88
19:20  Schweiz - USA
Ishockey - VM - 1
2.00
15:00  IFK Göteborg - Sundsvall
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian -1
2.0
15:00  Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.70
17:30  Helsingborg - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 2
1.60
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melker Jackpott Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - DrTravs Unika
Insats: 199 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Elitloppsspecial Oliver Bergman Lör (unik)
Insats: 700 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - RoK BigOne Lördag (Unikt)
Insats: 499 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergmans succétåg Elitloppshelgen Lör (unikt)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:55  Melker Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Europatipset Tips Onsdag 25/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Åby & Romme 25/5
Insats: 1080 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Åby & Romme 25/5
Insats: 240 kr - DrTrav
15:00  Topptipset Tips Torsdag 26/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming