Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Europatipset Tips Söndag 11/7

10 Juli 2021 - 11:49

2,5 miljoner ligger i jackpotten när söndagens Europatips ska skickas in. Kupongen dryper av värde på mängder av håll och det gäller således att ta ställning för att nå stora stålar. Örebro blir en nyckel borta mot Elfsborg, Kalmar hemma mot Häcken likaså. Häng med!

13 rätt på STRYKTIPSET för Rekat-laget! Form!
Gå med i vårt andelslag – köp din del i ett jättesystem! 150 kr/andelen. KLICKA HÄR!

Spelstopp: 14:591. Italien - England X
Dags för final! Kupongen inleder med den självklara höjdpunkten – matchen mellan hemmanationen England och Italien på Wembley. 60 000 trängs på läktarna och det ger såklart en viss engelsk fördel, men av turneringen att döma så kommer detta bli otroligt jämnt. Italienarna är något alldeles oerhört kompakta i de bakre leden och känslan är att Harry Kane kommer få det ruggigt jobbig mot farbröderna Chiellini/Bonucci. Med Sterling i fin form går dock ingen säker och detsamma gäller även i den andra ändan där Chiesa kommer flyga fram som skjuten ur en kanon mot England som bara släppt in ett enda mål. Bakom en skakig Pickford kan det dock mycket väl ringa under söndagen. Ovisst och jämn match att vänta. Helgardera och luta er tillbaka.

2. Elfsborg - Örebro 2
Det är dags nu, Örebro. Gästerna har inlett säsongen på allra sämsta vis men någon gång måste det släppa. Gärna i Borås där Elfsborg streckas så högt att man storknar. De gula gubbarna är favoriter i Knalleland men ÖSK är ett lag som bör passa ganska illa. Att föra spel mot ett mål är inte Elfsborgs starkaste gren, långt ifrån, och när närkingarna mönstrats till liknande matchbilder borta mot Häcken och MFF har gästerna klarat sig väl. Med förhoppning om något liknande skippas ettan helt till dessa priser.

3. Hammarby - Degerfors 1
Billborn baxades ut genom bakdörren och in klev Milos Milojevic. Hans första match som huvudtränare slutade sådär (blott en pinne mot HBK). Nya tag tas mot Degerfors och det bör kunna gå vägen. Gästerna mår som bäst på naturgräs när påläggskalven Victor Edvardsen kan skickas ut på grönbete men på Tele2 lär både han och övriga nykomlingar få tugga plast mot Ludwigsson & co. Bajens kapacitet är skyhög och ettan får därför förtroendet.

4. Mjällby - Norrköping 1
Norrköping har på något outgrundligt sätt hållit sig kvar på övre halvan. Nu är det snart slut på den saken. Spelet har inte sett något vidare ut och Sead Haksabanovic har nyligen sålts till Moderlandet i öst. Således är det glädjande att se att övervärderas gästerna stort mot Mjällby, som inte alls är ett strykgäng. Hemma på Standvallen vet de inte hur det känns att förlora den här säsongen och till dessa streck är det ingen tvekan om att firma Bergström/Moro ska få våra sympatier. Strecka från vänster.

5. Östersund - IFK Göteborg 2
Östersund saknar alltjämt store stjärnan Blair Turgott som är iväg på landslagsuppdrag. Jamaicanen lämnar ett stort hålrum efter sig och som en följd ser ÖFK:s offensiv allt annat än giftig ut när IFK Göteborg kommer på besök. Gästerna har haft vissa problem med att knyta ihop säcken den här säsongen men med Stahre tillbaka på tränarbänken och fikafirman Wendt/Berg på planen kommer de börja plocka treor förr snarare än senare. Göteborgarna ska gälla som favoriter på Jämtkraft.

6. Helsingborg - Akropolis 1
Superettan ska synas härnäst när Helsingborg tar emot Akropolis på Olympia. Lagen har en del gemensamt på förhand, inte minst håller de bägge två till på den nedre halvan av tabellen. Vad gäller Andreas Granqvists herrskap är detta såklart en stor missräkning. Truppen har betydligt mycket mer i sig men spelet stämmer inte och mot Akropolis är skåningarna en favorit med reservation. Gästernas Daniel Larsson håller en nivå så god som någon i denna serie och kan mycket väl springa in en kontring eller två – precis som han gjorde i senaste segern mot Vasalund. 1X först, alla tecken sedan.

13 rätt på STRYKTIPSET för Rekat-laget! Form!
Gå med i vårt andelslag – köp din del i ett jättesystem! 150 kr/andelen. KLICKA HÄR!

7. Molde - Odds BK 1
Molde har överraskat den här säsongen. Inte såtillvida att de återfinns i toppen, allt annat hade varit underkänt, men det faktum att de leder Eliteserien framför helt suveräna Bodö/Glimt imponerar oerhört. På det egna gräset har de vunnit alla matcher utom en, och på dessa sex kamper har de smällt in hela 17 mål. Skytteligaledaren Ohi Anthony Kwoeme Omoijuanfo är en starkt bidragande orsak till detta med sina sammanlagt 13 pytsar. Odds BK har som lag gjort 15 totalt och det ska således mycket till för att de ska kunna rubba Ole Gunnars gamla gubbar. Ettan streckas hårt men spelas ändå.

8. Vålerengen - Lilleström 1
Endast ett lag har alltså snuvat Molde på poäng i hemmaborgen. Vålerengen är gänget som gjort det omöjliga då de i mitten av maj löste seger med 3-2. Det är dock inte enda gången “Enga” högpresterat den här säsongen. Värdarna parkerar på en finfin tredjeplats i tabellen och inför mötet mot Lilleström har de fem raka utan förlust. Den gästande nykomlingen har startat säsongen starkt med deras mått mätt och lär knappast få återvända till andradivisionen, men ett formstarkt VIF blir det högst troligt lite för tufft. Ettan först.

9. Piteå IF - IF Sylvia 2
Piteå har det kämpigt. Sedan segern i Norrlandsderbyt mot Luleå finns idel förluster i facit och förhoppningarna om att stänga serien på en stabil mittenplacering har fått sig en rejäl törn. Insatsen i den senaste förlusten mot Umeå (0-4) var långt ifrån godkänd och inte heller mot Sylvia lär det gjutas olja på vågorna. Gästerna från Norrköping vann mot Assyriska med samma siffror och är i gott slag med tio gjorda mål på de tre senaste fajterna. Tvåan fås till fin procent och kan med fördel singlas.

10. Sollentuna - Umeå FC X
Det anas ugglor i mossen när Umeå FC tar sig till Sollentunavallen för en tuff bortamatch. Värdarna får inget förtroende alls hemma i stugorna men faktum är att de bara lämnat två hemmafajter utan poäng den här säsongen. Det är inget att fnysa åt och räkna med att moralen är stark när Sollentuna marscherar in på mattan. Umeå FC matchas hårt i nuläget och så sent som i onsdags spelade de cupmatch mot Luleå. Med trötta ben kommer topplaget få det tufft. 1X känns som ett spännande drag till dessa streck.

11. Sandviken - Hudiksvalls FF 1
Sandviken tuggar på i toppen av tabellen. Ghananen Mohammed Naeem är fortsatt het med fyra kassar på två fajter och även om det mesta talar för att BP blir för svåra att nå på sikt så gör SIF en fin säsong. Det gör även den glada nykomlingen Hudik som av sommaren att döma gott och väl har vad som krävs för att hänga kvar. Fem raka utan förlust ger ett stabilt och svårslaget intryck och känslan är att en bortapoäng inte alls är en utopi. Ettan kompletteras av ett rensande krysset.

12. Halmstad - Djurgården X
Kupongen avslutar under måndagen med två allsvenska matcher. Först ut är serieledande Djurgården mot gänget från Gessles hemstad Halmstad. Järnkaminerna får ett högt förtroende på västkusten men någon enkel trea kommer de inte hämta på goe Örjans Vall. HBK älskar att ligga på kontring och med Mackan Antonsson (5 mål hittills) på topp kan värdarna såra de flesta, DIF ej undantaget. Stockholmarna har haft marginalerna på sin sida den här säsongen, men det skulle inte förvåna om det går emot när Mange Haglunds hallänningar tar emot. Skrällen jobbas in via helgardering.

13. Kalmar FF - Häcken 1
Tränarsensationen Henrik Rydström har höjt Kalmar rejält. Precis som i Sirius har den före detta hårdföre defensiva mittfältaren dragit upp riktlinjerna för ett fint anfallsspel som för den sakens skull inte blir naivt. Det gamla brassekollektivet har bara förlorat en match den här säsongen (delat bäst i Allsvenskan) och på Guldfågelns naturgräs trivs de som fisken i vattnet. Det gör inte Häcken som har svårt när underlaget är al natural och snart gått ett helt år utan att vinna en bortamatch. Ettan smakar fågel strax under 30-strecket.

Kupongens kassaskåp
Molde
Molde imponerar oerhört den här säsongen. Med sin formstarke målspruta på topp, som i stort sett gjort lika många mål som hela Odd tillsammans, gör man processen kort på hemmaplan. Etta.

Varningens finger!
Örebro
Elfsborg är ett bra lag men knappast så bra som strecken antyder. Örebro har haft en tuff säsong men kapacitet finns för att störa i Knalleland. X2 är ett drag för de stora pengarna.144 rader
1. Italien - England 1x2
2. Elfsborg - Örebro x2
3. Hammarby - Degerfors 1
4. Mjällby - Norrköping 1
5. Östersund - Göteborg 2
6. Helsingborg - Akropolis 1x
7. Molde - Odds BK 1
8. Vålerengen - Lilleström 1
9. Piteå IF - IF Sylvia 2
10. Sollentuna - Umeå FC 1x
11. Sandviken - Hudiksvall 1x
12. Halmstad - Djurgården 1x2
13. Kalmar FF - Häcken 1

864 rader
1. Italien - England 1x2
2. Elfsborg - Örebro x2
3. Hammarby - Degerfors 1
4. Mjällby - Norrköping 1
5. Östersund - Göteborg x2
6. Helsingborg - Akropolis 1x2
7. Molde - Odds BK 1
8. Vålerengen - Lilleström 1x
9. Piteå IF - IF Sylvia 2
10. Sollentuna - Umeå FC 1x
11. Sandviken - Hudiksvall 1x
12. Halmstad - Djurgården 1x2
13. Kalmar FF - Häcken 1

13 rätt på STRYKTIPSET för Rekat-laget! Form!
Gå med i vårt andelslag – köp din del i ett jättesystem! 150 kr/andelen. KLICKA HÄR!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100 kr utan insättning
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:45  Vitesse - Tottenham
Fotboll - Conference League - Över 2,5 mål
1.75
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Torino - Genoa
Fotboll - Serie A - 1
1.81
19:00  Almtuna - HV71
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2 hcp -1,5
1.75
20:45  Sampdoria - Spezia
Fotboll - Serie A - 1
1.74
21:00  Arsenal - Aston Villa
Fotboll - Premier League - X2 / Asian +0,5
2.04
15:00  Djurgården - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.79
20:45  Bologna - Milan
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.90
15:00  Hammarby - Östersund
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian -1,5
1.76
17:30  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.00
17:30  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.02
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  Topptipset 100kr Fre
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 300kr (R)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
15:30  Rekatochklarts TV system 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 - Rekatochklarts 140 kr
Insats: 140 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Romme 22/10
Insats: 504 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Big 9 Speltips Lördag 23 oktober
Insats: 1152 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Örebro 23/10
Insats: 1440 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Mjällby - IFK GÖteborg
Fotboll - Allsvenskan - 0-0 HT
2.65

Livestreaming