Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Europatipset Tips Söndag 11/9

9 September 2022 - 14:58

Söndagens Europatips inleds tyvärr av tre lottade matcher från Premier League. Desto roligare är att kupongen innehåller 4,5 miljoner i jackpot och Stockholmsderbyt från Tele2 Arena spås bli något alldeles extra. Serie A, La Liga, Ligue 1 och Bundesliga bidrar också med underhållning. Nu kör vi!

Spelstopp: 14:59

1. Arsenal - Everton LOTTAS

Drottningens bortgång har gjort att så gott som all sport på de brittiska öarna ställts in denna helg. Matchen på Emirates Stadium kommer således att lottas med fördelningen 72-18-10. Avvakta så nära spelstopp som möjligt och strecka där värdet finns.

2. Crystal Palace - Manchester United LOTTAS

Drottningens bortgång har gjort att så gott som all sport på de brittiska öarna ställts in denna helg. Matchen på Selhurst Park kommer således att lottas med fördelningen 28-27-45. Avvakta så nära spelstopp som möjligt och strecka där värdet finns.

3. West Ham - Newcastle LOTTAS

Drottningens bortgång har gjort att så gott som all sport på de brittiska öarna ställts in denna helg. Matchen på London Stadium kommer således att lottas med fördelningen 40-28-32. Avvakta så nära spelstopp som möjligt och strecka där värdet finns.

4. Hammarby - Djurgården 1

Det är egentligen inte mer än rätt att Stockholmsderbyt på Tele2 Arena blir den riktiga inledningen på kupongen. Hammarby och Djurgården är i allra högsta grad inblandade i kampen om SM-guldet och de sistnämnda värmde i torsdags upp med att spela 0-0 mot Shamrock Rovers. Den spelmässiga insatsen var inte mycket att hurra över och det är inte alls otänkbart att det finns slitna ben hos de blårandiga denna söndag. Hammarby har däremot fått ladda batterierna efter 1-4 i nacken mot Norrköping. Vi anser dock att storförlusten inte ska vägas in alltför tungt inför detta derby. Bajen har visat skyhög högstanivå under säsongens gång och Djurgårdens 1-0-seger i det vändande mötet motsvarade inte matchbilden. Cifuentes gäng tar revansch när Edvardsen fattas “Blåränderna”. Spikad etta till fin procent!

5. Malmö FF - IFK Norrköping 1

Malmö FF var numret mindre än Braga i torsdags men ska inte skämmas över insatsen. Spelartruppen var mer levande än på länge och är det något Åge Hareide kan bidra med är det energi. Nyckelpjäser som Zeidan och Kiese Thelin gavs sparsamt med speltid och duon kan mycket väl agera tungan på vågen när IFK Norrköping gästar Eleda Stadion. Peking stod för säsongens bästa insats när de betvingade Hammarby med 4-1, men vi vill flagga för att siffrorna drog iväg. Bortaplan och framför allt gräs är inget som faller besökarna i smaken. Trots hård streckning lämnas ettan på egna ben.

6. Varberg - AIK X

AIK har fått ett spelmässigt lyft sedan Henok Goitom tog över tränarsysslan. Den tidigare bleka offensiven visar klar förbättring där spelare som Stefanelli och Bahoui gått i bräschen. Duon och deras kamrater blir med det sagt väl hårt betrodda när de reser till västkusten. Ett lågt sittande Varberg knackas inte bort hur som helst och värdarna kommer att vara taggade till tänderna då det allsvenska kontraktet ännu inte är säkrat. På egen mark ska Jocke Perssons gäng inte underskattas på det sätt de görs av tipparna. Till högervridna streck är alla tecken och skrälljobb rätt väg att gå.

7. Bologna - Fiorentina 2

Det har inte luktat hallon om varken Bolognas eller Fiorentinas inledning på säsongen. De sistnämnda fick i torsdags bara 1-1 hemma mot Riga FS och blott en seger på fem försök i Serie A är inte godkänt från Italianos mannar. I kraft av högre kunnande väljer vi ändå att ge Viola utgångstipset på Dall’Ara, men Bologna ska inte glömmas bort på större system. Effekten av en annan röst i omklädningsrummet än sparkade Mihajlovic ska inte undervärderas och även värdarna kan betydligt bättre än vad de hittills visat. Tvåan först, ettan sedan.

8. Sassuolo - Udinese 1

Bortsett 0-3-förlusten mot Juventus – som blev alldeles för stor sett till matchbilden – har Sassuolo haft marginalerna emot sig i inledningen av Serie A. Dionisis gäng har vunnit xG i fyra av fem tillställningar men står trots det bara noterade för sex inspelade poäng. En resultatmässig bättring ligger dock i luften redan denna söndag. Udinese imponerade stort i 4-0-segern mot Roma men till skillnad från Sassuolo har “Zebrorna” haft marginalerna på sin sida. Vi skriver inte under på varken odds eller procent på Mapei Stadium. Ettan är en fräck och kalkylerad chansspik!

9. Getafe - Real Sociedad 1

Det vill sig inte för Quique Sánchez Flores och dennes Getafe. 1-5 i brakan mot Valencia var värdarnas femte raka utan seger och ämnar Sánchez Flores att bli långvarig på sin post behöver trenden omgående vändas. Real Sociedad blir ingen enkel nöt att knäcka men värdarna gynnas samtidigt av att baskerna ödslade kraft i torsdagens Europa League. 1-0 mot Manchester United var en imponerande insats av Alguacils mannar som dock blir sönderstreckade utanför Madrid. Till dessa streck är värdemässigt fina 1X ett givet val.

10. Real Betis - Villarreal 2

Förmodat svängig och definitivt svårsiad batalj från Benito Villamarín där två frejdiga aktörer ska mäta svärd. Villarreal ståtar med mäktiga målskillnaden 9-0 (!) efter fyra omgångar och det är bara att lyfta på hatten för Emerys hantverk med “Den gula ubåten”. Gästerna kommer med det sagt att få bekänna färg i Andalusien. Real Betis har övertygat stort i inledningen och kommer närmast från en snuskigt disciplinerad insats mot HJK Helsingfors (2-0). Villarreal hade i sin tur problem med Lech Poznan (4-3) och är en bräcklig favorit denna afton. Om råd alla tecken.

11. Monaco - Lyon 2

Milos Milojevic och dennes Röda Stjärnan kunde inte lägga fälleben för Monaco i torsdagens Europa League. Monegaskerna fick dock slita hårt för 1-0-segern och det är inte alls otänkbart att slitna ben uppvisas när Lyon gästar furstendömet. 1-3 i nacken var en plump för Les Gones men gästerna hade dessförinnan radat upp imponerande insatser. Tete och Lacazette är två spelare som kan göra livet surt för de rödvita värdarna. Den övervärderade ettan lockar inte alls – X2 spelas till fint värde!

12. Köln - Union Berlin 2

Från Ligue 1 till Bundesliga där kupongen också går i mål. Köln fick i torsdags med sig 1-1 från den svåra bortamatchen mot Nice och Steffen Baumgarts gäng fortsätter att vara väldigt svårspelade även den här säsongen. Fem raka utan förlust i Bundesliga vittnar om detta, men det rättfärdigar inte 50 hisnande procent på ettan. Union Berlin är minst lika svåra att tas med vilket gästerna inte minst bevisade i 1-1-matchen mot Bayern München. Kommer Urs Fischers mannar upp i samma nivå här är högersidan den enda av intresse. Fimpa ettan till förmån för X2.

13. Freiburg - Mönchengladbach X

0-1-förlusten mot Mainz hängde i luften för Mönchengladbach som sprungit klart över EV dessförinnan. Daniel Farke och company ska med det sagt inte undervärderas på det sätt de görs av tipparna denna söndag. Thuram, Hofmann och Neuhaus är tre herrar vars spetsegenskaper blir svåra att hantera för Freiburg. Värdföreningen missgynnas av ödslade krafter i torsdagens 2-1-seger mot Qarabag där Streichs gäng inte imponerade. När ettan trots det övervärderas måste övriga tecken följa med illa kvickt. X2 ska därefter jobbas in!

Kupongens kassaskåp

Hammarby

Benämningen kassaskåp kan diskuteras, men med en stor fysisk fördel ska Hammarby kunna mala ner Djurgården i derbyt. Ettan gillas skarpt till 45 procent.

Varningens finger!

Varberg

Varberg har ännu inte säkrat kontraktet och kommer inte att ge bort en millimeter på den egna gräsmattan. Den undervärderade vänstersidan måste synas när AIK kommer på besök.144 rader
1. Arsenal - Everton 1
2. Crystal P - Man United 1x
3. West Ham - Newcastle 1
4. Hammarby - Djurgården 1
5. Malmö - Norrköping 1
6. Varberg - AIK 1x2
7. Bologna - Fiorentina 2
8. Sassuolo - Udinese 1
9. Getafe - Sociedad 1x
10. Real Betis - Villarreal 12
11. Monaco - Lyon 2
12. Köln - Union Berlin x2
13. Freiburg - M-gladbach 1x2

864 rader
1. Arsenal - Everton 1
2. Crystal P - Man United 1x
3. West Ham - Newcastle 1
4. Hammarby - Djurgården 1
5. Malmö - Norrköping 1
6. Varberg - AIK 1x2
7. Bologna - Fiorentina 12
8. Sassuolo - Udinese 1
9. Getafe - Sociedad 1x
10. Real Betis - Villarreal 1x2
11. Monaco - Lyon x2
12. Köln - Union Berlin x2
13. Freiburg - M-gladbach 1x2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100


0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr Gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Chelsea - Milan
Fotboll - Champions League - 1
1.74
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:45  Leipzig - Celtic
Fotboll - Champions League - 1 asian -1
1.91
19:00  Tingsryd - Karlskoga
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
1.84
20:41  Lopp 7 - 1 Vilda Tilde
Trav - Solvalla  - Plats
2.00
21:00  Sevilla - Dortmund
Fotboll - Champions League - 1
2.92
21:00  Manchester City - Köpenhamn
Fotboll - Champions League - Ö 1,5 mål första halvlek
1.72
21:00  Chelsea - Milan
Fotboll - Champions League - 1
1.74
18:45  Malmö FF - Union Berlin
Fotboll - Europa League - 2
2.00
19:00  Brynäs - Leksand
Ishockey - SHL - 2
2.63
21:00  Midtjylland - Feyenoord
Fotboll - Europa League - 2
2.30
21:00  Arsenal - Bodö/Glimt
Fotboll - Europa League - BLGM/Ö 2.5 mål
2.230
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:30  V86 - Bergmans Super Days JACKPOT
Insats: 199 kr -  
Köp här!
20:30  V86 - BigOne Super-Jackpot
Insats: 450 kr -  
Köp här!
20:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Fullträff 100kr
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Onsdag 5/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Solvalla & Åby 5/10
Insats: 1296 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Onsdag 5/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
21:40  DD Tips Solvalla & Åby 5/10
Insats: 200 kr - DrTrav

Livestreaming