Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Europatipset Tips Söndag 16/8

14 Augusti 2020 - 20:53

Söndagens Europatips tickar i samtliga boxar. Sevilla mot Manchester United är en munvattnare och förutom den bataljen är kupongen fylld med kamper från Allsvenskan, Superettan och Eliteserien. Avrundar gör vi i Eskilstuna där värdinnorna välkomnar Piteå i Damallsvenskan. Mot odödligheten och 13 gröna bockar!


Spelstopp: 14.29.

EUROPATIPSET TIPS 16/8


1. Sevilla - Manchester United 2
Vi inleder med Europa Leagues semifinalbidrag och för alla ovetande så avgörs slutspelet i Tyskland. Sevilla dominerade semifinalen mot Wolverhampton, men det ska också sägas att Raúl Jiménez brände en straff vid ställningen 0-0, vilket säkerligen hade förändrat den matchbilden radikalt. Nu fick andalusierna istället matchen precis dit de ville och med det enorma bollinnehavet orkade till slut inte britterna stå emot. Lopeteguis gäng lär säkerligen äga kulan mestadels även mot United, men Solskjaers gäng har en enorm kraft i omställningarna. Spanjorerna kommer att tappa boll vid olika tillfällen och då är det inte kul att jobba felvänd mot lirare som Martial, Rashford och Greenwood. Tvåan ser ut att hamna under 40 prollar och är då en fin värdespik att hålla i handen.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. Hammarby - Elfsborg 2
Elfsborg är utan tvekan säsongens stora överraskning så här långt. Jimmy Thelin har förvandlat boråsarna till ett aktat herrskap som har vinst och inget annat i tankarna. Besökarna trivs som allra bäst när de får spela på omställningar på bland andra livsfarliga Jesper Karlsson och mot ett Hammarby som mer än gärna tar tag i taktpinnen kommer matchbilden att passa Elfsborg perfekt. Bajen har inte imponerat under säsongen och när det trots det viktas stort favoritskap åt vänster är tvåan en riktigt lockande chansspik.
Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


3. Falkenberg - AIK X
Falkenberg föll med flaggan i topp i den senaste hemmamatchen mot Malmö FF. Att Hasse Eklunds gäng skulle knipa poäng av storfavoriten hade ingen räknat med och då spelar det mindre roll att värdarna hade en man mer under i stort sett hela matchen. Här ska dock FFF ha goda möjligheter till nya poäng då AIK kommer på besök. Stockholmarna fortsätter att se krampaktiga ut och styrelsen lär nog klia sig i pannan och undra om det var verkligen var rätt att göra sig av med Rikard Norling. Utanför huvudstaden har Gnaget endast två segrar inför resan till den alkoholfria arenan och mot ett stabilt och svårslaget Falkenberg blir det ånyo tufft för de svartgula. Börja i mitten och kolla därefter åt vänster. 
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Mjällby - Malmö FF 2
Malmö låg ett kort tag nere för räkning i hemmamatchen mot Örebro. Närkingarna tog ledningen via Jake Larssons panna, men skåningarna visade därefter mästartakter. Såväl Erdal Rakip som Adi Nalic målade och det var två spelare som dessförinnan haft en ganska motig säsong. Di Blåe ser ruskigt starka ut och får här dessutom tillbaka Anders Christiansen från botstugan. Mjällby gjorde en helt okej insats i huvudstaden mot Djurgården, bland annat hade Listerlandslaget en ribbträff vid ställningen 1-1, men här får Marcus Lantz gäng mestadels rikta in sig på att försvara. Förr eller senare spräcker Malmö nollan, men utgångstvåan kräver kryssällskap om den stannar över 70 procent.
Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


5. Degerfors - Ljungskile X
Kupongens största favorit hittas på Stora Valla där serieledarna Degerfors streckas upp i himlen inför mötet med Ljungskile. Insatsen från Degen i föregående omgångs drabbning med GAIS var dock ett steg tillbaka och när fördelningen här har ballat ur totalt bör inte ettan stå ensam. Ljungskile fick äntligen segervråla när AFC besegrades i veckan och under säsongen har LSK fått på tok för lite poäng med sig. Spelet har lovat mer och kan gästerna stå för ännu en bra insats här är skrällen i antågande. Måla tvärs över!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. Västerås - Umeå FC 2
Det verkar inte bli Västerås säsong. Segern mot Brage såg ut att kunna vara startskottet på en positiv svit, men resan ner till Trellehulla slutade med ännu ett nederlag för Gurkstadens grabbar. Det var den femte torsken på de sex senaste och nu gästar ett väloljat Umeå Iver Arena. Norrlänningarna har trots den något mörka tabellplaceringen visat att de hör hemma i Superettan och då det är otroligt jämnt i botten kan varje poäng visa sig guld värd. Gästernas upphämtning mot Örgryte i veckan var moralhöjande. Högersidan glöms bort, gå för X2!
Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


7. Norrby - Trelleborg 1
Kristian Haynes har efterlyst mer jävlar anamma inne i boxen från sina blåklädda skåningar. Mot Västerås kom också ett svar på det tillropet, men det ska sägas att fullpoängaren ordnades från straffpunkten. Trelleborg fortsätter att se krampaktiga ut ute på plan och på resande fot är inte palmstadens stoltheter mycket för världen. 1-1-4 är sannerligen inte siffror som skrämmer slag på Norrby och på plastmattan i Borås ska värdarna hållas som favoriter. Boråsarna har tillräckligt med nycklar för låsa upp TFF och lösa en trea. Etta.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Haugesund - Strömsgodset 1
Strömsgodset hör till Eliteseriens formsvagaste gäng för stunden och med fyra nederlag på de fem senaste är det inte svårt att förstå varför gästerna dalat i tabellen. Till den här matchen får Godset klara sig utan avstängde Gunnarsson samt den skadade trion Mendy, Parr och Stengel. Det är inga dussinlirare direkt och mot ett i princip helt skadefritt Haugesund får besökarna en tuff afton. Fiskmåsarna har poäng borta mot Sarpsborg samt segrar mot Stabaek och Rosenborg i närminnet och hemmasegern ska hållas som det klart troligaste utfallet här. 
Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo

 
9. Brann - Mjöndalen X
Brann kommer från det som mycket väl kan vara säsongens prestation då grabbarna från Bergen betvingade Molde på bortagräs i måndags. En imponerande viktoria minst sagt, men lika imponerande är inte streckfördelningen i mötet med Mjöndalen. Ettan har flugit all världens väg och det ska sägas att gästerna har ett psykologiskt övertag på Norlings gamla gäng. Föregående säsongs inbördes möten resulterade i fyra poäng åt Mjöndalen och med tanke på hur stort förtroende som viktas åt vänster här ska alla tecken vara tidiga.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


10. Odd - Kristiansund 1
Kristiansund trivs i sommarvärmen och segern mot Start var gästernas tredje raka. Den satt dock långt inne och efter dryga 70 minuter var Ugglorna i underläge med 1-2. Det kommer de inte ha råd med här när Odd väntar på Skagerak Arena. Värdarna är ett av hela seriens formstarkaste herrskap med fyra raka triumfer och med den positiva raden har de också börjat knappa in på serietvåan Molde. Här förlorar inte Odd och 1X är att betrakta som heltäckt. 
Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


11. Sandefjord - Bodö/Glimt 2
Bodö/Glimt är utan tvekan Norges bästa lag. B/G har fyra spelare med i topp-5 gänget bland de bästa individuella poängplockarna i Eliteserien och det är sannerligen starka papper. Två kryss finns med på de senaste tre avverkade kamperna, men i båda de fajterna har gästerna varit det klart bättre laget. Sandefjord har vunnit tre av de fem senaste, men en annan verklighet är också att värdarna så här långt förlorar över hälften av alla matcher och då är det inte roligt att ställas mot Bodö. Hamra in tvåan med full kraft. 
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


12. Viking - Stabaek 1
Norges sista bidrag på bongen är ett ovisst möte i Stavanger. Vikings form har pekat nedåt sedan slutet på juli, men i mötet med Aalesund kunde i alla fall värdarna stoppa blödningen tillfälligt via ett 2-2-resultat. Normalt är Viking ett stabilt gäng på den egna mattan och mot Stabaek förtjänar trots allt Bjarne Berntsens mannar favoritskapet. Gästerna blixtrar dock till emellanåt vilket inte minst poängen mot Bodö/Glimt går i god för. Kan Mats Solheim och övriga komma upp i liknande nivå här är ingenting omöjligt. Den lågt streckade tvåan åker med direkt. 
Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo

 
13. Eskilstuna United - Piteå 1
Damallsvenskan står för avslutningen den här gången och ett spännande möte stundar i Eskilstuna. Värdinnorna har inte vunnit mot Piteå någon gång sett till de fem senaste inbördes mötena, men norrlänningarna har å andra sidan lyckats med konststycket att bara plocka en poäng av de femton senaste möjliga. Det bådar för en riktigt oviss kamp mellan två jämna lag på förhand och det lilla favoritskap som Eskilstuna har i kraft av hemmagräs bör få full backning på större rader. 
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


Kupongens kassaskåp!


Bodö/Glimt
Bodö/Glimt är ohotade serieledare och det kommer att krävas ett praktfiasko för att guldet inte ska bli deras. Inga skador stör och B/G reser hem från Sandefjord med en fullpoängare. 


Varningens finger!


Ljungskile
Degerfors har onekligen imponerat i Superettan så här långt. Streckningen på hemmalaget har dock flugit iväg alldeles för långt när Ljungskile kommer på besök. Gästerna har ingenting att förlora och de kan definitivt skrälla på Stora Valla. 

 
144 rader
1. Sevilla - Man.United 2
2. Hammarby - Elfsborg 2
3. Falkenberg - AIK x
4. Mjällby - Malmö FF 2
5. Degerfors - Ljungskile 1x2
6. Västerås - Umeå FC x2
7. Norrby - Trelleborg 1
8. Haugesund - Strömsgodset 1
9. Brann - Mjöndalen 1x2
10. Odd - Kristiansund 1x
11. Sandefjord - Bodö/Glimt 2
12. Viking - Stabaek 12
13. Eskilstuna - Piteå 1x


864 rader
1. Sevilla - Man.United 2
2. Hammarby - Elfsborg 2
3. Falkenberg - AIK 1x
4. Mjällby - Malmö FF x2
5. Degerfors - Ljungskile 1x2
6. Västerås - Umeå FC x2
7. Norrby - Trelleborg 1
8. Haugesund - Strömsgodset 1
9. Brann - Mjöndalen 1x2
10. Odd - Kristiansund 1x
11. Sandefjord - Bodö/Glimt 2
12. Viking - Stabaek 12
13. Eskilstuna - Piteå 1x2


Europatipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:15  Crystal Palace - Man United
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp -1,5
2.30
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Sassuolo - Napoli
Fotboll - Serie A - 2
2.08
19:00  Burnley - Leicester
Fotboll - Premier League - 1
4.20
20:45  Fiorentina - Roma
Fotboll - Serie A - 2
2.07
21:00  Milan - Udinese
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
2.04
21:15  Crystal Palace - Man United
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp -1,5
2.30
19:00  WBA - Everton
Fotboll - Premier League - 2
1.91
19:00  Fulham - Tottenham
Fotboll - Premier League - 2
2.00
20:45  Parma - Inter
Fotboll - Serie A - 2 asian -1,5
1.79
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Europatipset Tips Onsdag 3/3
Insats: 864 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Bjerke & Solvalla 3/3
Insats: 750 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Bjerke & Solvalla 3/3
Insats: 190 kr - DrTrav

Livestreaming