Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Europatipset Tips Söndag 2/1

31 December 2021 - 15:32

Det smäller rejält om söndagens Europatips! Årets första gröna kupong innehåller 5 miljoner i jackpot och inleds av stormötet mellan Chelsea och Liverpool. Utöver Premier League hittar vi även duster från La Liga, Coupe de France och The Championship. Ta del av analysen nedan för att vara med i jakten på storkovan!


Spelstopp: 14:591. Chelsea - Liverpool 2

Den magiska söndagen rivstartas med toppmötet på Stamford Bridge. Chelsea tappade två tunga poäng i slutminuterna mot Brighton och de blåklädda har inte sett märkvärdiga ut den senaste tiden. Flera viktiga spelare saknas inför denna drabbning vilket får oss att blicka österut. Liverpool föll snöpligt mot Leicester i en matchbild de dominerade med eftertryck. Kan Klopps mannar hitta upp i samma nivå i London studsar de tillbaka på vinnande väg. Truppläge, form och kapacitet talar för Pool. Tvåan singlas.


2. Brentford - Aston Villa 2

Brentford gjorde det bra som höll nere siffrorna mot Manchester City, men spelmässigt fanns det bara ett lag på banan. Segrarna har varit lätträknade under vintern och hittar The Bees inte ur dvalan hägrar bottenstrid under våren. Redan här vankas tufft motstånd då Aston Villa kommer på besök. Steven Gerrard har bara torskat mot topplagen sedan han tog över och känslan är att det finns mer att kräma ur detta Villa. Ollie Watkins visar fin form i de främre leden och är en tänkbar matchvinnare mot sin gamla klubb. X2 räcker.


3. Everton - Brighton 2

Brighton följde upp 2-0-segern mot Brentford med att knipa en sen, men välförtjänt, poäng borta mot Chelsea. I spelet var Fiskmåsarna väl så bra som de blåklädda och Graham Potters manskap är onekligen på gång igen efter en sämre period. Truppläget börjar också se bättre ut, något som inte är fallet hos Everton. The Toffees saknar fortfarande mängder av spelare och Rafa Benítez kommer inte att sitta säkrare på sin post efter denna drabbning. Smygvärdet längst ut till höger räcker - Brighton singlas.


4. Leeds - Burnley 2

Jämn drabbning att vänta från Elland Road där svenska folket väljer att kraftigt övervärdera Leeds. Påfåglarna är normalt starka på eget gräs, men det finns flera faktorer som gör att de vitklädda är långt ifrån sitt forna jag. Skadeläget är fortfarande prekärt och vi ser det inte som givet att Leeds kammar hem samtliga poäng. Burnley har fått gott om vila i benen och är dessutom inne i matchtempo efter genomköraren mot Manchester United. Till smakligt värde lockar högersidan klart mest. Den överstreckade ettan fimpas.


5. Southampton - Newcastle 1

Newcastle förtjänade poängen mot Manchester United som med lite flyt kunde blivit tre. Tur är dock inget som Skatorna har just nu. Wilson och Saint-Maximin lämnade båda planen med skador senast och i veckan har Coronaviruset också spridit sig i truppen. Då får de svartvita svårt att hävda sig på sydkusten. Southampton visade styrka som höll undan till 1-1 mot Tottenham trots en man mindre på banan i en timme. Ward-Prowse och Broja är båda i fin form och duon är mer än kapabla till att skjuta hem tre poäng åt de rödvita. Ettan spikas trots överstreckning.


6. Mallorca - Barcelona 1

En blygsam 3-2-seger mot Elche och en godkänd insats mot Sevilla var allt som krävdes för att svenska folket ska gå berserk på Barcelona. Tvåan målas upp till skyhöga höjder när katalanerna reser till Estadi de Son Moix för att duellera med Mallorca. Det ska dock föras till protokollet att Barca är rejält sargade på grund av Coronaviruset och Mallorca förlorar inte gärna på egen mark. Bara en torsk på nio hemmamatcher vittnar om detta. Nykomlingarna kan definitivt göra match av detta och som strecken sitter kan tvåan lämnas utanför värmen. Ettan först, krysset sedan.


7. Alavés - Real Sociedad X

Derbytemat återupptas i Spanien där Alavés och Real Sociedad ska mäta svärd. De sistnämnda tappade markant mark i toppstriden under vintern och här saknas Oyarzabal, La Reals kanske bästa spelare. Utan honom blir det inte lätt att bryta ner ett Alavés som trivs med den förmodade matchbilden. Joselu har gång efter annan klivit fram som en räddare i nöden för värdarna och vi blir inte förvånade om anfallaren vållar problem för gästerna. Alexander Isak får ursäkta, men med en övervärderad tvåa blir detta ett fall för helgarderingsnämnden.


8. Real Betis - Celta Vigo X

Real Betis cementerade sig i toppstriden under vintern. När de grönvita har sin dag kan de spela ut vilken motståndare som helst, men innan vi går händelserna i förväg ska det också nämnas att lägstanivån är avgrundsdjup. 2-3 i nacken mot Athletic Bilbao var inte ett resultat som gav muntra miner under uppehållet. Trots detta övervärderas Betis rejält när de ställs mot Celta Vigo. Galicierna kan mycket väl vålla problem för Pellegrinis mannar, inte minst tack vare en lirare som Aspas. Får anfallaren fritt spelrum blir det åka av. Alla tecken behövs där högersidan rensar friskt.


9. Elche - Granada 2

Elche är ett annat lag som är hårt drabbade av Coronaviruset. Så många som nio spelare väntas missa mötet med Granada och flera ska dessutom vara tongivande sådana. Då ifrågasätter vi starkt om ettan verkligen är rättmätig favorit. Granada har skärpt till sig den senaste tiden där inte minst segern mot Atlético Madrid skvallrade om gästernas enorma kapacitet. Ytterligare klättring i tabellen är att vänta och den kan mycket väl påbörjas här. Tvåan är en fräck spik till smaskig procent.


10. Bastia - Clermont 2

Över till Frankrike och Korsika där vi ska ge oss i kast med Coupe de France. Bastia är hemmahörandes på ön och värdarna har så här långt inte mycket att skryta med när det kommer till ligaspelet. Den skrala offensiven har inneburit bottenstrid och med risk för nedflyttning tror vi att Bastia inte lägger alltför stort krut på att ta sig vidare i cupen. Clermont tillhörde andraligan i fjol men gör det nu helt okej i finrummet. Gästerna är ett bättre lag än Bastia och ska normalt kunna lösa denna uppgift utan större bekymmer. Stecka från höger.


11. Montpellier - Strasbourg 2

Två lag som övertygat stort i ligaspelet ska mäta svärd på Stade de la Mosson. Inför säsongen tappade Montpellier lirare som Laborde och Delort, men trots det har värdföreningen lyckats ersätta målskyttarna på bästa vis. Mavididi och Savanier har klivit fram som målgörare, men här blir duon och övriga rejält överstreckade av svenska folket. Strasbourg besitter en av finrummets främsta offensiver där spelare som Ajorque och Diallo sticker ut. Oddsen indikerar att detta är en helt öppen tillställning, något som inte syns på strecken. Då är vi mer än benägna att ta ställning för den lågt streckade tvåan. Fräck spik!


12. Nancy - Rennes 2

De franska cupmatcherna når vägs ände i Frankrikes nordöstra delar. Nancy bedriver en mörk verksamhet i Ligue 2 och det finns uppenbar risk för degradering om saker och ting inte förbättras. Mycket talar dessutom för att cupäventyret tar slut när Rennes kommer på besök. Det forna svensklaget står för en kanonsäsong i Ligue 1 och detta ska vara en tacksam uppgift vad gäller avancemang. Vi vill dock slänga in en brasklapp för att stor rotation är att vänta hos Les Rennais. När tvåan då står i över 75 procent är det inte fel att få med krysset som rensar magiskt. X2 är att betrakta som en helgardering.


13. Blackburn - Huddersfield X

Blackburn är vinterns lag i The Championship. Sex raka segrar har inneburit vittring på en direktplats till Premier League och The Rovers kommer att få kämpa för att behålla guldklimpen Ben Brereton. Anfallaren är på egen hand kapabel att sänka Huddersfield, men när ettan streckas ut i rymden måste vi dra öronen åt oss. Gästerna kan slå alla lag i denna serie när de har sin dag och att underskatta högersidan på Ewood Park är dumt med rådande jackpot i åtanke. Måla tvärs över och håll tummarna för Carlos Corberáns manskap.


TV: 16 miljoner extra på Stryktipset!

 


Kupongens kassaskåp

Liverpool

Benämningen kassaskåp kan diskuteras, men för dagen ser Liverpool betydligt bättre ut än Chelsea. Chelseas dåliga stämning och truppläge är inte något gästerna lider av. Tvåan gillas skarpt!


Varningens finger!

Burnley

Leeds har flera avbräck i truppen och den mörka formen motsvarar inte ettans favoritskap någonstans. Burnley kan mycket väl få med sig poäng från Elland Road.144 rader
1. Chelsea - Liverpool 2
2. Brentford - Aston Villa x2
3. Everton - Brighton 2
4. Leeds - Burnley x2
5. Southampton - Newcastle 1
6. Mallorca - Barcelona 1
7. Alavés - Real Sociedad 1x2
8. Real Betis - Celta Vigo 1x
9. Elche - Granada 2
10. Bastia - Clermont 2
11. Montpellier - Strasbourg 2
12. Nancy - Rennes x2
13. Blackburn - Huddersfield 1x2


864 rader
1. Chelsea - Liverpool 2
2. Brentford - Aston Villa x2
3. Everton - Brighton 2
4. Leeds - Burnley x2
5. Southampton - Newcastle 1
6. Mallorca - Barcelona 1x
7. Alavés - Real Sociedad 1x2
8. Real Betis - Celta Vigo 1x2
9. Elche - Granada 2
10. Bastia - Clermont x2
11. Montpellier - Strasbourg 2
12. Nancy - Rennes x2
13. Blackburn - Huddersfield 1x2


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Milan - Udinese
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.72
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Nottingham - West Ham
Fotboll - Premier League - 2
1.92
15:00  Malmö FF - GIF Sundsvall
Fotboll - Allsvenskan - MFF -1 ht
2.00
17:30  IF Elfsborg - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.90
17:30  Chelsea - Tottenham
Fotboll - Premier League - Spurs +0,5
1.72
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  GS75 Tips Åmål 14/8
Insats: 1080 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Speltips Söndag 14/8
Insats: 864 kr - Tipsexperten
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  AIK - Värnamo
Fotboll - Allsvenskan - 2 (+1)
1.85
19:30  Valencia - Girona FC
Fotboll - La Liga - Flervalsspel
3.15
17:30  Athletic Bilbao - Mallorca
Fotboll - La Liga - Flervalsspel
2.02

Livestreaming