Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Europatipset Tips Söndag 30/8

29 Augusti 2020 - 15:05

Söndagens Europatips är packat med skandinaviska fajter. Allsvenskan, Superettan och Eliteserien tar oss en bra bit innan damernas Champions League-final avlöser. Det lär bli en sevärd match i Baskien mellan Wolfsburg och Lyon och vi sätter fart direkt mot 13 rätt!


Spelstopp: 14:29

EUROPATIPSET TIPS 30/8


1. AIK - Häcken X
Den svenska huvudstaden är först ut där AIK välkomnar Häcken till nationalarenan. Gnaget har förstärkt så det stått härliga till under transferfönstret och nu är det upp till Grzelak att stoppa in Lustig, Papagiannopoulos och Rogic i startelvan. Det kommer såklart att ta tid att få ihop det, men framför allt Lustig inbringar välbehövlig karaktär i ett sargat manskap. Häcken är avsevärt formstarkare och pulveriserade AIK med 4-0 i det vändande mötet. På resande fot är dock Getingarna inte lika slagkraftiga som på Hisingen och det här mötet skriker oavgjort lång väg. Spika krysset.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. Helsingborg - Djurgården 2
Vidare till Skåne där Helsingborg ser ut att spela i Superettan nästa år. Olof Mellberg sa i intervjun efter torsken mot AIK att han var nöjd med spelet, men med handen på bibeln hade svaret inte varit detsamma. HIF har extremt svårt med att skapa chanser och för att råda bot på det problemet har bland annat Shkodran Maholli plockats in, knappast en lirare som får försvararna i Djurgården att darra. De regerande svenska mästarna har i sin tur förstärkt med Mange Eriksson, ett förvärv av betydligt högre dignitet än Maholli. Här vänder Blåränderna hem med en trea.
Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


3. Mjällby - IFK Göteborg X
Göteborg har fått hem två starka karaktärer i form av Pontus Wernbloom och Sebastian Eriksson. Även om ingen i duon är purung längre så kommer deras erfarenhet att betyda mycket för Blåvitt och framför allt Wernbloom förväntas ge mer tyngd framåt, något Änglarna saknat sedan Robin Söder gick sönder. Tuff kamp väntar dock på Strandvallen där Mjällby bara gett vika två gånger hittills. Listerlandsgrabbarna har vuxit in väl i den allsvenska kostymen och känslan är att det här mötet kan ticka jämnt länge. X i utgången, men helst alla tecken.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Hammarby - Kalmar FF X
På Tele2 ska Hammarby in i elden igen efter att ha kvalspelat till Europa League så sent som i torsdags. Således lär en del slitna ben finnas hos Billborns mannar, en faktor som talar för gästerna. Kalmar är riktigt kalla för stunden och behöver all hjälp de kan få, men smålänningarnas fysiska spel kan lämpa sig väl mot tröttkörda finlirare i Bajen. De grönvita har också haft stora problem på egen matta mot KFF genom åren och ettan är inte särskilt intressant till över 70 procent. Alla tecken!
Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


5. Malmö FF - Elfsborg X
Det är dags för seriefinal på Stadion i Malmö! MFF är odiskutabla serieledare efter att verkligen ha kommit igång under sommaren. Di Blåe har vunnit åtta av de nio senaste seriematcherna och har matchvinnare i kubik i truppen. Ett par faktorer som däremot talar emot de mesta mästarna är att Dahlin och Toivonen dras med skadebekymmer samtidigt som laget spelade match i torsdags. Således drar Elfsborg nytta av längre vila och med tanke på vad som hände i Borås (1-0 till Elfsborg) är det lockande att måla hela vägen och hoppas på liknande skräll även i Skåne.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. Örebro - IFK Norrköping 2
Föga förvånande ligger Örebro på den nedre halvan. Närkingarnas säsonger i Allsvenskan brukar ta slut fort, men nu är trenden mer illavarslande än vanligt. Tre raka torsk innebär att det nu bara skiljer fyra poäng ned till återkval och dessutom är den fjärde raka torsken sannolik då det är Norrköping som gästar. Peking må också vara formsvaga, men prestationerna är förbättrade under den senaste tiden och väldigt snart är det dags för en reaktion från gästernas sida. Varför inte här? Tvåan ser ut att hamna där den ska och spikas därför av.
Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


7. Brage - Umeå FC 2
Superettan tar vid med två fajter där den i Borlänge är först ut. Brage har blandat och gett under säsongen och ser faktiskt ut att få ganska svårt att blanda sig i toppstriden på riktigt. Masarna har haft problem med att bryta ned lågt stående försvar och det är precis vad som väntar när Umeå kommer på besök. Norrlänningarna är ett defensivt skickligt lag som väldigt sällan faller ur matchramen. Här streckas ettan upp till himlen och då är det oerhört lockande att gå för värdet till höger istället.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Akropolis - Ljungskile 1
Akropolis är utan tvekan den stora sensationen i Superettan och faktum är att nykomlingarna i allra högsta grad har chans att nå Allsvenskan redan till nästa säsong. Stockholmarna har spetsar i mittfältaren Nicklas Maripuu och anfallaren Nikola Vasic men här viktas trots allt väl stort förtroende till ettan. Ljungskile har spelmässigt förtjänat fler poäng än vad de hittills fått och nästjumbon ska trots den dystra placeringen inte ses utan poängchanser på Grimsta. Krysset bör också få plats.
Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


9. Viking - Molde 1
Vidare till Norge där Molde bara vunnit en av de tre senaste i Eliteserien. Således har Bodö/Glimt dragit ifrån i toppen och nu kommer dessutom de regerande mästarna tröttkörda till Stavanger efter veckans kvalmatch till Champions League mot Celje. Det var en kamp där Molde låg under, men i andra halvlek vände till slut gästerna till 2-1 och avancemang. Viking hoppas dock kunna dra nytta av fyra dagars extra vila och med bland andra vasse anfallaren Berisha i startelvan ska värdarna kunna stå upp bra på den egna mattan. Tvåan överstreckas och det kan definitivt vara värt att chansa bort den helt med tanke på rådande förutsättningar.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


10. Sandefjord - Kristiansund 2
En tvåa som däremot inte ska chansas bort är den i nästa möte. Sandefjord parkerar in precis ovanför det negativa kvalstrecket i Eliteserien och mycket tyder på att det kommer att bli en lång säsong för nykomlingarna. Nio förluster på 15 kamper är illavarslande och tufft motstånd väntar nu i form av Kristiansund. Gästerna har vunnit fyra av de fem senaste och i slutet av juli slog KBK bland annat just söndagens motståndare klart med 3-1. Ett liknande scenario är att vänta här och tvåan kan gott lämnas på egna ben.
Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


11. Sarpsborg - Bodö/Glimt 2
Bodö/Glimt har börjat vräka in mål igen och serieledarna kommer nu från två raka tävlingsfajter där de totalt nätat inte mindre än tolv (!) gånger. Ruskigt imponerande siffror och det ser inte ut att finnas några hinder för B/G på vägen mot det norska guldet. En liten brasklapp ska dock skjutas in för att besökarna har kryssat i två av sina tre senaste resor, en faktor som talar för Sarpsborg här. Micke Stahres mannars främsta styrka ligger i hemmaspelet där 13 av sammanlagt 17 poäng spelats in sedan premiären. Med det i åtanke bör krysset finnas med bredvid den hårt streckade tvåan.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


12. Start - Aalesund 1
Det vankas jumbofinal på Sör Arena mellan Start och Aalesund! Gästerna är det enda gänget i Eliteserien som inte kravlat sig över tvåsiffrigt poängantal och med nio poäng upp till säker mark börjar det se väldigt mörkt ut för “Tangotröjorna”. Start imponerar inte heller nämnvärt, men på den egna mattan är värdarna ett svårslaget herrskap. Fem raka poängplock hemmavid vittnar om att det är här som kontraktet ska fixas och ettan är en given utgång alla dagar i veckan. Krysset kommer in först på större system.
Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


13. Wolfsburg - Lyon 2
Vi avrundar i Baskien där det stundar Champions League-final! Wolfsburg tog sig vidare med nöd och näppe efter 1-0 mot Barcelona. Tyskorna var dock rejält tillbakapressade under i stort sett hela andra halvlek. Glädjande ur ett svenskt perspektiv var att Fridolina Rolfö fick agera matchhjälte med sitt mål och hon blir viktig även mot Lyon. Fransyskorna har dock ett rejält övertag på Vargarna rent psykologiskt då inte mindre än fyra av de fem senaste inbördes gått i deras favör. Spelare för spelare är också Lyon klart vassare och här ska det mycket till om inte Renard och gänget lyfter sin femte raka Champions League-pokal!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


Kupongens kassaskåp


Lyon
Lyon har staplat Champions League-pokaler på hög i modern nutid och i spelare som Le Sommer, Cascarino och Renard finns enorm spets. Den finns inte riktigt hos Wolfsburg. Stark tvåa!


Varningens finger!


Umeå FC
Brage är ojämna som bara den men blir likväl sönderstreckade när Umeå gästar. Nykomlingen från norr är stabila, svårslagna och inte alls chanslösa på Domnarvsvallen.


144 rader
1. AIK - Häcken x
2. Helsingb. - Djurgården 2
3. Mjällby - Göteborg x
4. Hammarby - Kalmar 1x2
5. Malmö FF - Elfsborg 1x2
6. Örebro - Norrköping 2
7. Brage - Umeå FC x2
8. Akropolis - Ljungskile 1x
9. Viking - Molde 1x
10. Sandef. - Kristiansund 2
11. Sarpsborg - Bodö/Glimt x2
12. Start - Aalesund 1
13. Wolfsburg - Lyon 2


864 rader
1. AIK - Häcken x
2. Helsingb. - Djurgården 2
3. Mjällby - Göteborg 1x2
4. Hammarby - Kalmar 1x2
5. Malmö FF - Elfsborg 1x2
6. Örebro - Norrköping 2
7. Brage - Umeå FC x2
8. Akropolis - Ljungskile 1x
9. Viking - Molde 1x
10. Sandef. - Kristiansund 2
11. Sarpsborg - Bodö/Glimt x2
12. Start - Aalesund 1x
13. Wolfsburg - Lyon 2


Europatipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:15  Crystal Palace - Man United
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp -1,5
2.30
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Sassuolo - Napoli
Fotboll - Serie A - 2
2.08
19:00  Burnley - Leicester
Fotboll - Premier League - 1
4.20
20:45  Fiorentina - Roma
Fotboll - Serie A - 2
2.07
21:00  Milan - Udinese
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
2.04
21:15  Crystal Palace - Man United
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp -1,5
2.30
19:00  WBA - Everton
Fotboll - Premier League - 2
1.91
19:00  Fulham - Tottenham
Fotboll - Premier League - 2
2.00
20:45  Parma - Inter
Fotboll - Serie A - 2 asian -1,5
1.79
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Europatipset Tips Onsdag 3/3
Insats: 864 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Bjerke & Solvalla 3/3
Insats: 750 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Bjerke & Solvalla 3/3
Insats: 190 kr - DrTrav

Livestreaming