Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Europatipset Tips Tisdag 1/2

31 Januari 2022 - 14:33

Engelsk fotboll inleder tisdagens Europatips där The Championship och League One ska synas i sömmarna. Kan Pontus Dahlberg stänga igen kassen i bottenmötet mot Crewe? Efter Englands-äventyret rör vi oss mot Sydamerika där det är VM-kval som gäller. Notera att kupongen går i mål natten mot onsdagen. Plattan i mattan!

TV: Haka på Melkers andel på Europatipset ikväll!Spelstopp: 20:44

Köp andel till vårt stora Europatipset-system!
Gå med i vårt succélag – köp din andel för 100 kr – KLICKA HÄR!1. Millwall - Preston 1

Millwall gick in i bataljen mot West Bromwich med hängande huvuden. Innan matchen hade Lejonen en mörk period i ryggen där all form av underliggande statistik var becksvart. Värdarna tog sig dock samman och tillät bara West Bromwich två skott på mål under hela matchen. Åt andra hållet gjorde Millwall två mål och att det var anfallsduon Bennett/Afobe som hittade nätet var guld värt. Har dessa herrar en bra tisdagsafton får Preston se upp. The Lilywhites trivs som bäst när de slipper föra matchbilden men på resande tass står sällan gästerna för några massiva insatser. En poäng ska inte uteslutas, men med 1X sitter vi lugnt i båten.


2. Swansea - Luton X

En välspelad kamp med få målchanser är att vänta på Liberty Stadium. Swansea fick i veckan 0-2 i brakan av Hull och det är smärtsamt tydligt att Russell Martin saknar en rejäl spjutspets i sitt lag. Svanarna dominerar inte sällan bollinnehavet i deras kamper, men utan offensiv spets blir det svårt att plocka trepoängare. Luton fick i sin tur bara 0-0 mot Blackburn efter att bland andra Adebayo aldrig kom till spel. Anfallaren betyder oerhört mycket för Hattmakarnas offensiv och då Cornick inte är i full matchform efter sin skada saknar även gästerna fullgoda avgörare längst fram. Spikkrysset är lockande.


3. AFC Wimbledon - Cheltenham 1

Vidare ner i League One som bjuder på hela sex tillställningar tisdagen till ära. Först ut är en strid från tabellens undre halva där AFC Wimbledon och Cheltenham drabbar samman i huvudstaden. På egen matta har Wimbledon bara förlorat tre av 13 matcher, men bara två segrar skvallrar å andra sidan om varför värdföreningen får kämpa för nytt kontrakt under våren. Cheltenham går samma öde till mötes. 46 insläppta mål är alldeles för många och på resande tass är gästerna ett blekt herrskap. Med tanke på Wimbledons oförmåga ska krysset finnas med, men mer än 1X behövs inte.


4. Bolton - Cambridge United 1

Bolton stod för kanske hela fotbollsvärldens mest övertygande insats i helgen när de asfalterade topplaget Sunderland med hela 6-0. The Wanderers underliggande statistik är faktiskt toppklass på denna nivå och den moraliska boosten från braksegern ska inte underskattas denna afton. Cambridge United kommer inte att bjuda på lika stora ytor som Sunderland gjorde, men att försvara sig mot lirare som Charles, Afolayan och Morley blir inte det enklaste. Gästerna hade bry med att ordna en pinne borta mot Fleetwood och får nya problem på Macron Stadium. Ettan spikas trots överstreckning.


5. Gillingham - Crewe 1

Ångestkantat bottenmöte från Priestfield Stadium mellan två av ligans absolut sämsta försvar. Pontus Dahlberg agerar burväktare för det ena och svensken hade ingen lyckad eftermiddag när hans Gillingham föll med hela 2-7 (!) mot Oxford. Dahlberg agerade taffligt vid flera tillfällen och det skulle inte förvåna om han återfinns på bänken när Crewe Alexandra kommer på besök. Gästerna från tre raka matcher utan mål och ska det bli tal om nytt kontrakt behöver plantskolan omgående råda bot på problemen i offensiv riktning. Guben (etta-tvåa) är en lämplig lösning mellan två desperata aktörer.


6. Doncaster - Rotherham X

Botten mot toppen har sällan varit mer passande än på mötet mellan Doncaster och Rotherham. De förstnämnda parkerar in som tabelljumbo efter bara 19 inspelade poäng på 28 matcher. 15 av dessa har dock kommit i egen borg och då Rotherham inte agerat som en serieledare mot slutet väljer vi att dra öronen åt oss när tvåan sticker iväg. The Millers har knappa segrar mot Cheltenham och Crewe i ryggsäcken men fortsätter de på samma spelmässiga vis kommer ett poängtapp förr snarare än senare. Tvåan är trolig men går inte att spika till vilken procent som helst. Den som jagar stora pengar plockar med samtliga tecken.


7. Sheffield Wednesday - Morecambe 1

Sheffield Wednesday visade prov på styrka när de i tisdags slog tillbaka formlaget Ipswich med 1-0 hemma på Hillsborough. Bara en förlust på eget gräs är bäst i klassen från Ugglorna som ska ses med god chans till ytterligare en trepoängare denna afton. När spelare som Windass, Bannan och Mendez-Laing sätter fart får ett defensivt svajigt Morecambe svårt att hänga med. Gästerna besitter League Ones sämsta defensiv med sina 55 insläppta mål och utanför hemtrakterna finns bara två trepoängare i bagaget. Det blir inte fler på tredjedivisionens mest svårspelade arena. Ettan spikas trots hård streckning.


8. Wigan - Oxford United 2

Tack vare Sunderlands brakförlust mot Bolton tog sig Wigan upp på andraplatsen i League One-tabellen. The Latics har dessutom flera matcher färre spelade än konkurrenterna i toppstriden och kan gå upp i serieledning när schemat rättar till sig. Matcherna har dock duggat väldigt tätt mot slutet och faktum är att värdarna gör sin fjärde tävlingsmatch på elva dagar när Oxford United kommer på besök. Då väljer vi att dra i handbromsen när ettan sticker iväg. Oxford kommer närmast från en kölhalning (7-2) av Gillingham och pågarna från universitetsstaden kan oerhört mycket i sina bästa stunder. Den lågt streckade tvåan är av yppersta vikt. Om råd alla tecken.


9. Bolivia - Chile 1

Över till det sydamerikanska VM-kvalet där Chile föll blytungt senast mot Argentina. Utan Arturo Vidal saknades det kraft på mittfältet och med tre poäng upp till Uruguay på playoff-plats behöver Chile agera desperat i La Paz. Det bör passa Bolivia som handen i handsken. Värdarna trivs med den förväntade matchbilden och hemma på den höga höjden i huvudstaden är Bolivia alltid att räkna med. 13 av kvalets totalt 15 poäng har kommit på egen mark och här gillar vi den sunt streckade ettan oerhört mycket. Spik!


10. Argentina - Colombia X

Trots att Argentina redan är klara för VM visade de ingen brist på motivation när Chile betvingades med 2-1 i föregående omgång av VM-kvalet. Matchbilden var dock ytterst jämn och Di María och Martínez med flera kommer inte att få någonting gratis av Colombia. Gästerna blev utbuade av publiken efter förlusten hemma mot Peru och ska Colombia ha i ett VM att göra behöver de höja sig rejält, framför allt i offensiven. Truppen håller med det sagt skyhög nivå på det berömda pappret och här finns större skrällchans än vad svenska folket tycks tro. Alla tecken ska med ögonaböj.


11. Brasilien - Paraguay 1

Brasilien är som bekant redan klara för VM, något som också synts i de senaste prestationerna. 1-1 mot Ecuador var en poäng som brassarna knappt förtjänade och när Neymar saknas agerar inte de främre leden med samma självklarhet. Han finns inte heller med mot Paraguay och då vill vi knappast spika ettan när den letar sig upp över 85 procent. Paraguay torskade sexpoängsmatchen mot Uruguay och det ska till ett smärre mirakel för att gästerna ska nå Qatar. Sex poäng skiljer upp till playoff, men i denna enskilda match ska de rödvita inte uteslutas från en poäng. 1X liras med hänsyn till värdet.


12. Peru - Ecuador 1

För bara några månader sedan såg Peru ut att vara väldigt långt ifrån en VM-biljett. Ricardo Gareca har dock lyckats vända på skutan tillsammans med sina spelare. Tre raka segrar har inneburit att Peru seglat upp på en av direktplatserna till Qatar och den senaste viktorian, 1-0 borta mot Colombia, var oerhört imponerande. Bra chans till ytterligare en trea finns när Ecuador står på andra sidan. Gästerna tog en poäng med mersmak mot Brasilien, men det ska också påpekas att matchen spelades på hög höjd i Quito. Utanför densamma är Ecuador inte lika vassa, något som inte minst återspeglas i raden 2-1-4 på resande tass. Till trevlig procent väljer vi att spika ettan.


13. Uruguay - Venezuela 1

Efter många bedrövelser och ett förbundskaptensbyte lyckades Uruguay äntligen vinna en VM-kvalmatch igen. Paraguay slogs tillbaka med 1-0 i en otroligt viktig fight där Luis Suárez föga förvånande agerade matchvinnare. Än kan den gamla räven hitta nätet och hemma mot ett notoriskt bortasvagt Venezuela ska Uruguay såklart ses som klara favoriter. Ettan kan dock inte köpas till vilken procent som helst. Venezuela kommer stärkta efter 4-1-segern mot Bolivia och större under har skett än att gästerna roffar åt sig en pinne i Montevideo. Rensarkrysset ska finnas med på större system.


Kupongens kassaskåp

Sheffield Wednesday

Morecambe släpper in mest mål i hela League One och kommer inte heller att hålla tätt på Hillsborough. Sheffield Wednesday är minst ett nummer för stora.


Varningens finger!

Colombia

Insatsen mot Peru var inte alls bra och nu måste Colombia börja agera cyniskt för att kunna nå VM i Qatar. God poängchans finns trots allt mot ett redan utcheckat Argentina.144 rader
1. Millwall - Preston 1
2. Swansea - Luton x
3. AFC Wimb. - Cheltenham 1x
4. Bolton - Cambridge 1
5. Gillingham - Crewe 12
6. Doncaster - Rotherham 1x2
7. Sheffield W - Morecambe 1
8. Wigan - Oxford United 12
9. Bolivia - Chile 1
10. Argentina - Colombia 1x2
11. Brasilien - Paraguay 1x
12. Peru - Ecuador 1
13. Uruguay - Venezuela 1


864 rader
1. Millwall - Preston 1x
2. Swansea - Luton x
3. AFC Wimb. - Cheltenham 1x
4. Bolton - Cambridge 1
5. Gillingham - Crewe 12
6. Doncaster - Rotherham 1x2
7. Sheffield W - Morecambe 1
8. Wigan - Oxford United 1x2
9. Bolivia - Chile 1
10. Argentina - Colombia 1x2
11. Brasilien - Paraguay 1x
12. Peru - Ecuador 1
13. Uruguay - Venezuela 1x


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr Gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:45  Bayern München - Plzen
Fotboll - Champions League - 2 asian +3,5
1.73
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:45  Leipzig - Celtic
Fotboll - Champions League - 1 asian -1
1.91
19:00  Tingsryd - Karlskoga
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
1.84
21:00  Manchester City - Köpenhamn
Fotboll - Champions League - Ö 1,5 mål första halvlek
1.72
21:00  Chelsea - Milan
Fotboll - Champions League - 1
1.74
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:30  V86 - Bergmans Super Days JACKPOT
Insats: 199 kr -  
Köp här!
20:30  V86 - BigOne Super-Jackpot
Insats: 450 kr -  
Köp här!
20:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Onsdag 5/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Solvalla & Åby 5/10
Insats: 1296 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Onsdag 5/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
21:40  DD Tips Solvalla & Åby 5/10
Insats: 200 kr - DrTrav

Livestreaming