Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Europatipset Tips Tisdag 5/4

4 April 2022 - 15:25

Tisdagens Europatips innehåller 4,5 miljoner i jackpot och inleds av två sprakande kvartsfinaler från Champions League. Vi väljer faktiskt att spika i båda dessa tillställningar för att spara garderingar till de svårnavigerade fighterna från England. The Championship och League One tar kupongen i mål!

TV: Champions League och jackpot ikväll!
Spelstopp: 20:441. Manchester City - Atlético Madrid 1

Två motpoler ställs mot varandra på Etihad Stadium där Manchester City och Atlético Madrid går i klinch. Diego Simeone har tidigare gjort sig känd som en coach med defensiv prägel och när världens kanske allra bästa lag står på andra sidan behöver argentinaren tillämpa denna sida. Frågan är dock om det räcker? Madrassmakarnas försvarsspel har inte varit att känna igen under säsongens gång och i Eastlands råder det inget tu tal om att de rödvita slår ur underläge. City har frågetecken för Dias samtidigt som Walker är avstängd, men i övrigt kan Guardiola mönstra bästa möjliga lag. Ettan singlas till godkänd procent!


2. Benfica - Liverpool 2

Benfica var rejält nederlagstippade mot Ajax men lyckades ändå kravla sig vidare. Rutin, defensiv soliditet och spets i Darwin Núnez var faktorer som tog portugiserna vidare, men vi tror inte att det räcker mot Liverpool. Engelska lag passar normalt de portugisiska illa och gästernas sanslöst höga tempo bör bli svårt för Benfica att anpassa sig till. Jürgen Klopp förfogar över världsklasspelare på samtliga positioner och vi blir faktiskt inte förvånade om de rödklädda avgör dubbelmötet redan här. Trots hög procent är tvåan en spik att luta sig mot. Det finns bättre skrällägen på annat håll.


3. Millwall - Swansea 2

Vi lämnar Champions League därhän och riktar istället fokus mot The Championship. Millwall fick med sig 2-2 från den viktiga matchen mot Luton och Lejonen är således fortfarande med i kampen om playoff-platserna. Swansea kan tyckas vara en lämplig opponent då walesarna inte har något att spela för, men vi vill ändå höja ett varningens finger för de tillresta. 4-0-segern mot Cardiff var ett styrkebesked som hette duga och Svanarna är definitivt kapabla att upprepa bedriften på The Den. Ettan ska med men när den överstreckas är det tvåan som är av yppersta vikt. Gubben (etta-tvåa) är ett klokt val.


4. Peterborough - Luton X

Luton har stått för en enastående säsong och har en playoff-plats i egna händer inför avslutningen. Mot slutet har Hattmakarnas prestationer med det sagt svajat mellan högt och lågt och när tvåan vandrar upp en bra bit över 60 procent är det läge att dra öronen åt sig. Peterborough kämpar febrilt i bottenstriden och ska knappast undervärderas som de görs av tipparna. The Posh är ett dugligt lag hemma på Weston Homes Stadium och för alla kuponger som har de stora pengarna i siktet är alla tecken att föredra.


5. Preston - Blackpool 1

Mittenmöte från Deepdale där varken Preston eller Blackpool har någonting att spela för. För mycket skiljer upp till topp 6 för att hoppas på playoff, men å andra sidan behöver ingen av aktörerna oroa sig för att bli indragna i bottenstriden. En böljande tillställning är därför att vänta och vi lockas framför allt av ettan till jämna streck. Preston har presterat imponerande 6-9-3 i egen borg och mot ett Blackpool som inte trivs nämnvärt på resande tass – fyra segrar på 17 försök är dystra siffror – finns god chans till tre poäng för The Lilywhites. Ettan spikas upp till 50 procent.


6. Reading - Stoke 1

Readings primära uppgift i bottenmötet med Barnsley var att inte förlora. Paul Inces mannar hamnade förvisso i underläge, men med mindre än tio minuter kvar tryckte The Royals in 1-1 och behöll avståndet på fem poäng ner till giljotinen. Spelmässigt var värdarna det bättre laget och kan en spelare som Lucas Joao hitta rätt denna afton får Stoke en tuff uppgift framför sig. The Potters ståtar med två raka segrar men har samtidigt inte mycket att spela för då playoff runnit gästerna ur händerna. Bortagräs är inte de rödvitas melodi och när strecken ser ut att spridas ut jämnt gillar vi att ta ställning. Ettan testas på egna ben.


7. Sheffield United - QPR X

Sheffield Uniteds vansinniga formtåg har spårat ur och inför veckans omgång är The Blades utanför playoff-platserna. Kunnandet finns för att ta sig tillbaka dit, men mot ett Queens Park Rangers som har samma ambition vågar vi inte lita på en övervärderad etta. Värdarna dras med skadebekymmer och QPR trivs dessutom i den här typen av uppgifter. Att ligga lågt och ställa om på spelare som Dykes, Chair och Austin passar The Hoops utmärkt och när högersidan skapar korsdrag bland kuponghögarna går det inte att blunda. Alla tecken och skrälljobb är rätt väg att gå.


8. Bolton - Portsmouth 1

Sista chansen-karaktär råder över drabbningen på University of Bolton Stadium där både Bolton och Portsmouth har elva poäng upp till playoff. Seger är således ett måste för att haka på topp 6 och vi har ingen anledning att inte tro på en svängig drabbning. Bolton har fått med sig för få poäng sett till vad spelet lovat och Portsmouth får bland annat se upp med lirare som Afolayan och Kachunga som besitter stort kunnande. Pompey sätter i sin tur stor tro till målskytten Harness som kan sänka Johan Elmanders gamla lag på egen hand. Gubben (etta-tvåa) är ett givet val med rådande förutsättningar i åtanke.


9. Cambridge United - Wycombe 2

Newcastles banemän i FA-cupen, Cambridge United, har inte visat samma spets i ligaspelet som i världens äldsta turnering. En placering i ingenmansland är att vänta, men ska något sägas till universitetsgrabbarnas fördel är det att de trivs bra på egen mark. Wycombe jagar i sin tur playoff och kan The Chairboys hitta upp i ansenlig nivå denna tisdag får Cambridge slita ordentligt för att få med sig poäng. Tvåan blir med det sagt hårt betrodd och här är det inte fel att överväga garderingar på större system. Den lågt streckade ettan lockar mest i ett senare skede.


10. Fleetwood - Lincoln X

Ångestladdad fight från Highbury Stadium där Fleetwood ska mäta svärd med Lincoln. Ingen av aktörerna har sitt på det torra vad gäller nytt kontrakt och värst är utgångsläget för de förstnämnda. Fleetwood har bara två poäng ner till nedflyttningsstrecket och har knappast råd att torska denna kamp om de har för avsikt att säkra ny biljett i League One under våren. Lincoln är i sin tur åtta poäng före värdarna i tabellen och känslan är att gästerna inte är missnöjda om de åker hem med en poäng. Krysset först, ettan sedan.


11. Morecambe - Oxford United X

Oxford United besitter hela League Ones bästa offensiv. 74 gjorda mål på 40 matcher är överlägset bäst i serien, men det är också siffror som svenska folket inte missar. Tvåan blir väldigt hårt ansatt när pågarna från universitetsstaden reser till Globe Arena för att tampas med Morecambe. De hemmahörande har släppt in 79 (!) mål så här långt och det är således inte svårt att förstå varför de parkerar in under nedflyttningsstrecket. Här tror vi dock att Morecambe ska kunna stå för en bättre prestation än vad streckningen vittnar om. 3-0-segern senast mot Burton var ett steg i rätt riktning och när vänstersidan dryper av värde är det inte läge att tänka två gånger. Alla tecken och injobb av vänstersidan är rätt väg att gå.


12. Wigan - Accrington Stanley 1

Wigan har högst poängsnitt av samtliga lag i League One och faktum är att The Latics har förstaplatsen i egna händer om de sköter sina kort rätt under våren. Ett mer eller mindre utcheckat Accrington Stanley ska anses vara en lämplig uppgift hemma på DW Stadium, men ettan streckas därefter. Bishop, Pell och Leigh är några av gästernas skickliga lirare i offensiven som Wigan får fullt sjå att hantera. När strecken sitter som de gör är det inte fel att få med åtminstone ett rensande kryss.


13. AFC Wimbledon - Charlton 1

Goda råd börjar bli dyra för AFC Wimbledon som har fyra poäng upp till säker mark. I dagarna avgick Mark Robinson från sin tränarpost och det är upp till nye Mark Bowen att rädda den anrika klubben kvar i tredjedivisionen. En effekt på en ny röst ska inte räknas bort och mot ett Charlton som inte har något att spela för gillar vi faktiskt värdarnas segerchans. Gästerna parkerar in i mittens rike och såg inte särskilt inspirerade ut i helgen när de fick 1-2 i nacken mot Lincoln. Vi chansspikar ettan till trevlig procent!


Kupongens kassaskåp

Liverpool

Benfica tog sig överraskande vidare mot Ajax, men det var i ärlighetens namn med en stor skopa tur. Liverpool är ett par resor svårare och här står tvåan stadigt allena.


Varningens finger!

Peterborough

Luton har blandat och gett mot slutet och går inte säkra mot ett Peterborough i desperat poängbehov. The Posh har sprattlat till på egen mark och ska inte räknas bort till fint värde. Alla tecken ska med.144 rader
1. Man City - A.Madrid 1
2. Benfica - Liverpool 2
3. Millwall - Swansea 12
4. Peterborough - Luton 1x
5. Preston - Blackpool 1
6. Reading - Stoke 1
7. Sheffield U - QPR 1x2
8. Bolton - Portsmouth 12
9. Cambridge - Wycombe 2
10. Fleetwood - Lincoln x
11. Morecambe - Oxford 1x2
12. Wigan - Accrington 1x
13. AFC Wimble. - Charlton 1


864 rader
1. Man City - A.Madrid 1
2. Benfica - Liverpool 2
3. Millwall - Swansea 12
4. Peterborough - Luton 1x2
5. Preston - Blackpool 1
6. Reading - Stoke 1
7. Sheffield U - QPR 1x2
8. Bolton - Portsmouth 12
9. Cambridge - Wycombe 12
10. Fleetwood - Lincoln 1x
11. Morecambe - Oxford 1x2
12. Wigan - Accrington 1x
13. AFC Wimble. - Charlton 1


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:30  Hamburg - Hertha Berlin
Fotboll - Bundesliga - Under 2,5 mål
1.89
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Örebro SK - AFC Eskilstuna
Fotboll - Superettan - Över 2,5 & BLGM
1.90
19:00  Sundsvall - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan  - Mjällby dnb
1.66
19:00  Halmstad - Brommapojkarna
Fotboll - Superettan - Över 2,5 mål
1.78
19:20  Kanada - Danmark
Ishockey - VM - 2 hcp +2,5
2.20
20:30  Hamburg - Hertha Berlin
Fotboll - Bundesliga - Under 2,5 mål
1.89
01:10  Lightning-Panthers
Ishockey - NHL - 1 moneyline
1.83
11:20  Sverige - Lettland
Ishockey - VM - 1 första perioden
1.76
19:00  Östersund - Örgryte
Fotboll - Superettan - 2
2.70
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melker Jackpott Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Måndag 23/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Halmstad 23/5
Insats: 700 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Halmstad 23/5
Insats: 250 kr - DrTrav
15:20  Powerplay Tips Tisdag 24/5
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 24/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Sundsvall-Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 2a
2.35

Livestreaming