Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Europatipset Tips Tisdag 7/9

7 September 2021 - 07:00

Tisdagens Europatips är en matig bankett med europeiskt VM-kval för hela slanten. Nio matcher spelas under tisdagskvällen, bongen går sedermera i mål under onsdagen då bland annat Jannes blågula armé ska inta den grekiska ringen i Aten. Kan Sverige avsluta samlingen med ytterligare en triumf och således skaffa sig ett drömläge inför hösten?

2x12 rätt senast på Europatipset – nu hoppas vi åter på 13 rätt!
150 kr/andelen! KLICKA HÄR för köpa din del i vårt system!

Spelstopp: 20:441. Danmark - Israel 2
Hjulmands danska rotation höll på att bli kostsam på Färöarna. Inte förrän i den 85:e minuten lyckades Wind knoppa in matchens enda mål. I gruppfinalen mot Israel lär Danmark bli mer ordinarie, dock saknas starka namn som Eriksen, Dolberg och Braithwaite i truppen. Israel har imponerat i kvalet, inte minst i den förra omgången då de blåvita skinkade på Österrike med 5-2. Målkungen Zahavi visade återigen att han kan göra mål från alla vinklar på planen. Israel besitter enorm potential i den sista tredjedelen och nu när dansken streckas som om de vore Brasilien lockar helt klart skrällen. Vi målar brett!

2. Kroatien - Slovenien X
Det är inte samma klang och jubel kring det kroatiska landslaget som för ett par år sedan. Colak och company hade problem med Slovakien i helgen där ett sent avgörande från Brozovic fällde avgörandet. Att kaptenen Modric är skadad är såklart ett enormt avbräck. Gästerna från Slovenien, med muren Oblak mellan stolparna, lär försöka hålla försvaret tajt här, något som de oftast gör. När nationerna möttes i Ljubljana i våras vann faktiskt slovenerna med 1-0. Att Slovenien återigen skräller känns inte helt otänkbart. Detta helgarderas tidigt.

3. Slovakien - Cypern 1
Slovakien stod för en spelmässigt bra insats mot Kroatien men några mål från Hamsiks landslag blev det inte. Framåt känns slovakerna rätt uddlösa och faktum är att värdnationen kryssat mot både Cypern och Malta under det här kvalet. Cyprioterna har torskat mot både Malta och Ryssland den här samlingen, men spelmässigt stod öborna upp riktigt bra mot ryssarna i helgen. Det ska även sägas att 0-3-förlusten mot Malta till stor del berodde på en tidig utvisning. Ett överstreckat Slovakien bör kombineras med åtminstone mittentecknet.

4. Irland - Serbien 2
Serbien toppar Grupp A före Portugal. Stojkovic har en oerhört talangfull grupp till sitt förfogande och insatsen senast mot Luxemburg (4-1) var riktigt bra. Klass finns det i alla lagdelar i form av Milinkovic-Savic, Tadic, Mitrovic och Vlahovic. Kennys irländare är ett betydligt tröttare landslag. De grönvita öborna kryssade hemma mot Azerbajdzjan i helgen och faktum är att det är den enda poängen Irland tagit. I våras torskade värdnationen hemma mot Luxemburg med 0-1. Tvåan är en given utgång.

5. Nederländerna - Turkiet 1
Nederländerna har stått för två fina insatser under Van Gaal den här samlingen. De Oranje har skapat mängder av målchanser mot både Montenegro och Norge, samtidigt känns försvaret klart mer stabilt nu när Van Dijk är tillbaka. Turkiet gjorde kebab av både Norge och Nederländerna i våras, men sedan dess har inte turkarna gjort många glada. Günes landslag har tappat tvåmålsledningar mot både Montenegro och Lettland, och som säkert de flesta minns så var Turkiet en ren plåga att följa under EM. Högst trolig etta.

6. Österrike - Skottland 1
Zahavi och hans Israel gjorde mål på allt i helgen då Österrike fick stryk med 2-5 i Mellanöstern. Alpnationen, som pressade Italien under EM, har inte riktigt fått det att lossna i det här VM-kvalet och tre poäng mot Skottland är nu mer eller mindre ett måste för de rödvita. En vinst bör Alaba och company kunna lösa även fast Sabitzer saknas. Skottland har stått för två slätstrukna prestationer den här samlingen. 1-0-vinsten senast mot Moldavien var faktiskt en jämn tillställning. Då Armstrong, Fraser, Forrest och McTominay är frånvarande bör ettan ligga nära till hands. Spik.

7. Frankrike - Finland 1
Finsk fotboll har mått bättre än någonsin under de senaste åren. I slutet av 2020 stod ett Pukki-löst Finland för årets knall då de besegrade Frankrike i en träningslandskamp med 2-0 i Paris. Att hockeynationen ska chocka ett motiverat Les Bleus i ett VM-kval finns dock inte. Frankrike har förvisso gått på ett par minor i kvalet och ser även ut att fortsatt sakna Mbappé, men med eller utan Mbappé är det ändå en astronomisk klasskillnad om man ställer Deschamps trupp mot Kanervas dito. Detta vinner världsmästarna från 2018, utan darr på ribban. Banketta.

8. Färöarna - Moldavien 1
Färöarna gick obesegrade genom Nations League förra året då de vann D-divisionen. Håkan Ericsons landslag har även stått för ett par dugliga prestationer under VM-kvalet. Som tidigare nämnts var det nära att Färöarna tog poäng av Danmark i helgen. Moldavien är lägre rankat och sett till de senaste åren har Färöarna gjort klart bättre resultat. Faktum är att bortanationen inte vunnit en tävlingsmatch på över två år. Ettan inleder, krysset kompletterar på det stora systemet.

9. Montenegro - Lettland 1
Med 13 guldmedaljer från den baltiska cupen är Lettland Baltikums mest framgångsrika fotbollsnation, men det säger såklart inte speciellt mycket. Letterna har dock tagit poäng mot Turkiet i VM-kvalet och balterna pallade även för trycket i hemmamötet mot Gibraltar. Montenegro är klassen bättre men utan storstjärnan Jovetic (skadad) känns ändå inte ettan helt given i Podgorica. När lagen möttes i Lettland vann Montenegro med 2-1, då gjorde Jovetic båda målen. 1X liras.

10. Grekland - Sverige X
Efter den sagolika segern mot Spanien har Blågult satt sig i en oerhört bra position i gruppen. Isak och framförallt Kulusevski var helt magiska mot spanjackerna och vinsten kändes inte alls orättvis. Janne passade på att vila startelvan i helgens träningslandskamp mot Shomurodovs Uzbekistan (2-1), trots detta finns det ändå vissa frågetecken inför mötet med grekerna. Ekdal har lämnat samlingen på grund av en skada, frågetecken sätts även kring Krafth som har en höggravid fru. Grekland har presterat bra under Van 't Schip och faktum är att Europamästarna från 2004 är obesegrade i tolv raka tävlingskamper. Då alldeles för många ser ut att tippa med hjärtat lockar tvåan ur ett spelmässigt perspektiv minst. Hela spektrat rekommenderas dock på större system.

11. Polen - England 2
England har bara torskat en kvalmatch sedan 2009 och i det här VM-kvalet har britterna gjort rent hus. Silvermedaljörerna från EM står på idel segrar efter fem omgångar och 17:1(!) i målskillnad. I 4-0-vinsten i helgen mot Andorra passade Southgate på att vila stora delar av startelvan. Polen har en stark generation spelare men som lag är det sällan Lewandowski och company övertygar. Trots det smärre fiaskot i EM sitter Sousa kvar på tränarposten. Sjukt nog släppte Polen in mål mot San Marino på stöveln i helgen, detta var faktiskt första gången sedan 2013 (även då mot Polen) halvitalienarna hittade nätmaskorna i ett VM-kval på hemmaplan. Runt 60 prollar kan England gladeligen spikas.

12. Island - Tyskland 2
Tyskland torskade mot Nordmakedonien i våras men det ser inte ut att kosta Die Mannschaft någon VM-plats. Hansi Flicks nya landslag pulveriserade Armenien i gruppfinalen i helgen med hela 6-0 där Gnabry stod som tvåmålsskytt redan efter 15 minuter. Att tyskarna ska slarva bort några poäng mot ett Island i spillror känns väldigt långsökt. Island har kantats av sexskandaler vilket lett till att förbundet har avgått. Öborna har sett riktigt bleka ut i kvalet och saknar här bland annat storstjärnan Sigurdsson. Glasklar tvåa.

13. Nordmakedonien - Rumänien X
Precis som Finland gjorde Nordmakedonien mästerskapsdebut i somras. Grabbarna från Balkan blev inte helt oväntat en slagpåse och efter EM valde landsfadern Pandev att tacka för sig. Nordmakedonien inledde VM-kvalet i våras övertygande men den här samlingen har värdnationen tappat poäng mot både Armenien och Island. Rumänien har mer vind i seglen och känns som en nation på uppgång. Fina lirare som Marin och Ianis Hagi är spelare med framtiden för sig. När nationerna möttes i våras vann rumänerna med 3-2. X2 bör räcka.

Kupongens kassaskåp
Frankrike
Som både odds och procent antyder talar allt för en fransk triumf. Finland har seglat på en framgångsvåg de senaste åren men kvalitén finns inte för att hota ett motiverat Frankrike.

Varningens finger!
Israel
Israelerna kan göra mål på allt, framförallt Zahavi som bombat in fem(!) mål under bara den här samlingen. Ett överstreckat Danmark, utan både Eriksen och Braithwaite, som hade problem med Färöarna i helgen, är inte favoriten att lita på.

2x12 rätt senast på Europatipset – nu hoppas vi åter på 13 rätt!
150 kr/andelen! KLICKA HÄR för köpa din del i vårt system!144 rader
1. Danmark - Israel 1x2
2. Kroatien - Slovenien 1x2
3. Slovakien - Cypern 1x
4. Irland - Serbien 2
5. Nederländerna - Turkiet 1
6. Österrike - Skottland 1
7. Frankrike - Finland 1
8. Färöarna - Moldavien 1
9. Montenegro - Lettland 1x
10. Grekland - Sverige 1x
11. Polen - England 2
12. Island - Tyskland 2
13. Nordmak. - Rumänien x2

864 rader
1. Danmark - Israel 1x2
2. Kroatien - Slovenien 1x2
3. Slovakien - Cypern 1x
4. Irland - Serbien x2
5. Nederländerna - Turkiet 1
6. Österrike - Skottland 1
7. Frankrike - Finland 1
8. Färöarna - Moldavien 1x
9. Montenegro - Lettland 1x
10. Grekland - Sverige 1x2
11. Polen - England 2
12. Island - Tyskland 2
13. Nordmak. - Rumänien x2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:30  Hamburg - Hertha Berlin
Fotboll - Bundesliga - Under 2,5 mål
1.89
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
11:20  Sverige - Lettland
Ishockey - VM - 1 första perioden
1.76
19:00  Östersund - Örgryte
Fotboll - Superettan - 2
2.70
19:00  Jönköping - Skövde
Fotboll - Superettan - Båda lagen gör mål
1.66
19:20  Finland - Tjeckien
Ishockey - VM - 2
3.70
19:00  Forward - Karlstad
Fotboll - Division 1 Norra - BLGM
1.72
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melker Jackpott Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - DrTravs Unika
Insats: 199 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Elitloppsspecial Oliver Bergman Lör (unik)
Insats: 700 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - RoK BigOne Lördag (Unikt)
Insats: 499 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergmans succétåg Elitloppshelgen Lör (unikt)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:20  Powerplay Tips Tisdag 24/5
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 24/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming