Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Europatipset Tips Torsdag 10/3

9 Mars 2022 - 15:07

Torsdagens Europatips ser oerhört spännande ut på förhand. Kupongen, som innehåller en jackpot på 4 miljoner kronor, inleds av Premier League innan det är dags att vända blickarna ut över kontinenten. Åttondelsfinaler från Europa League och Europa Conference League står för resterande underhållning!

TV: Formstarke Melker går för 13 rätt igen!


 Spelstopp: 18:441. Norwich - Chelsea 2

Chelsea ser ut att bli kupongens största favorit, men det anser vi är befogat. Bortaplan är en faktor att ha i åtanke men samtidigt är Norwich helt under isen just nu. Kanariefåglarna håller inte Premier League-nivå ur någon synvinkel och senast fallerade defensiven i sexpoängsmatchen mot Brentford. Chelsea körde i sin tur över Burnley med 4-0 efter att James och Havertz haft lekstuga. Det kan duon mycket väl ha denna afton också och när Lukaku och Werner dessutom vill ha en del av kakan orkar Norwich inte stå emot. Tvåan spikas trots skyhög streckning.


2. Leeds - Aston Villa 1

Desto jämnare lär bataljen på Elland Road bli. Leeds stod för en klart förbättrad insats i Jesse Marschs debut mot Leicester, men Påfåglarna fick ändå snopet se sig slagna med 0-1. De vitklädda presterade med det sagt en bra bit över 2,5 i xG - förväntade antal mål - och kan de komma upp i samma nivå mot Aston Villa är mycket vunnet. Steven Gerrards adepter fick proppen ur mot Southampton (4-0) där det dock ska resas rejäla frågetecken för The Saints insats. Lika enkelt kommer det inte att bli i West Yorkshire och när strecken ser ut att landa där de ska lockas vi av att ta ställning. Ettan och dess smygvärde är en fräck chansspik.


3. Southampton - Newcastle 1

Southampton kom inte alls upp i nivå mot Aston Villa (0-4) där Salisus frånvaro i backlinjen var påtaglig. Mittbacken är ett frågetecken även inför mötet med Newcastle, men hemma på St Mary’s ska The Saints kunna stå för en betydligt bättre insats. Bara en förlust i egen borg är urstarka papper och Newcastle behöver åstadkomma något alldeles extra för att få med sig poäng härifrån. Skatorna har 5-1-0 på de sex senaste, men med frågetecken för Fraser och Saint-Maximin samt bekräftade bortfall i Trippier och Wilson gillas den sunt streckade ettan. Gästerna har fått med sig för många poäng sett till hur spelet sett ut, här tar springandet slut. Ettan singlas.


4. Wolverhampton - Watford X

Verkligheten tycks ha hunnit ikapp Wolverhampton. Tre raka förluster är i paritet med Vargarnas underliggande siffror där offensiven är blek samtidigt som defensiven räddats av en sylvass José Sá. Förstaslipsen kan dock inte fortsätta ordna poäng på egen hand och när ettan springer iväg är det läge att dra öronen åt sig. Watford har inte rosat marknaden under säsongen men kommer från två starka insatser mot Manchester United och Arsenal. Lyckas Roy Hodgson lotsa sina mannar till en solid defensiv insats samtidigt som Dennis har en bra dag i de främre leden är högersidan långt ifrån otänkbar på Molineux. Börja där och ta med alla tecken på större system.


5. Atalanta - Bayer Leverkusen 1

Vi lämnar Premier League därhän och riktar istället fokus mot åttondelsfinalerna från Europa League. Atalanta tog sig lekande lätt förbi Olympiakos i föregående runda och när La Dea har sin dag är de en utmanare om titeln i denna turnering. Truppläget är dock ansatt - Zapata och Ilicic väntas missa denna uppgift - vilket får oss att ställa oss frågande till ettans hårda streckning. Bayer Leverkusen spelade i helgen 1-1 med mersmak mot Bayern München och i början av februari slog gästerna Dortmund med 5-2 på främmande gräs. Kunnandet är skyhögt och även om Demirbay och Schick saknas vill vi göra plats för den lågt streckade tvåan. Gubben (etta-tvåa) är ett vettigt val.


6. Braga - Monaco 1

Spännande åttondelsfinal från Portugal där känslan är att såväl tippare som oddsmakare övervärderar Monaco. Prestationerna har inte lyfts sedan tränarbytet i januari och de rödvita gästerna förlitar sig alldeles för mycket till dagshumöret hos Ben Yedder. Har anfallaren en av sina sämre dagar får monegaskerna problem med Braga. Ärkebiskoparna vände ett prekärt utgångsläge (0-2) till avancemang mot Sheriff Tiraspol i egen borg där värdarna är erkänt starka. Bröderna Horta och Medeiros är tre lirare som kan vända ut och in på ett Monaco som inte trivs på resande fot. Ettan är ett fräckt singelstreck!


7. Rangers - Crvena Zvezda X

Rangers stod för den kanske största sensationen när de i föregående omgång slog ut Dortmund över två möten. Skottarna visade upp en sagolikt vass effektivitet i omställningarna, men när Crvena Zvezda kommer på besök är det istället värdarna som förväntas föra matchbilden. Då finns inte samma trivselfaktor, något inte minst Malmö FF bevisade, och här vill vi varna för gästerna. Dejan Stankovic förfogar över en svårslagen maskin som kör över allt inhemskt motstånd och här ska serberna kunna bjuda upp till dans. Ettan skenar iväg och behöver omgående uppbackning hela vägen.


8. Vitesse - Roma 1

Roma hakar sig fram i såväl liga- som Europaspel, men det är knappast på imponerande vis. Två raka hållna nollor i Serie A är till José Mourinhos belåtenhet, men att spika ett övervärderat bortalag görs inte utan vidare. Vitesse imponerade när de vände 1-2 till totalt 3-2 mot Rapid Wien och holländarnas vassa omställningsspel bör komma väl till hands denna afton. Openda, Baden Frederiksen och Grbic är bara några av lirarna som kan såra italienarna på egen hand. I en förmodat målrik tillställning lämpar sig gubben (etta-tvåa) utmärkt.


9. Bodö/Glimt - AZ Alkmaar 2

Frågetecken restes för Bodö/Glimts eventuella svårigheter mot Celtic då norrmännen inte var i säsong. Kritikerna fick snabbt svar på tal. B/G körde över skottarna med totalt 5-1 och det är hög tid att ta den lilla klubben från norra Norge på allvar. Solbakken, Saltnes och Pellegrino är bara några av namnen som sticker ut i ett välfungerande kollektiv och här får AZ Alkmaar se upp. Jesper Karlsson och company har gått vrålstarkt hemma i tulpanriket under en längre period, men konstgräs och bitande kyla i Bodö blir något annat än vad de rödvita är vana vid. Tvåan först, ettan sedan.


10. Leicester - Rennes 2

Leicester följde upp 2-0-segern mot Burnley med att halvera siffrorna mot Leeds, men det var på det berömda. Leeds hade flera bud på mål i matchen och Brendan Rodgers försvarsspel ser fortfarande inte ut att ha förbättrats. Truppläget är dessutom ansatt och mot ett välorganiserat och skickligt Rennes är vi inte lockade av den överstreckade ettan. Les Rennais besitter en av Ligue 1:s starkaste defensiver och att ligga lågt för att sedan spela på omställningar kommer passa fransmännen utmärkt på King Power Stadium. Allt värde sitter till höger, avslag på ettan.


11. Marseille - Basel X

Marseille och övervärdering är ett vanligt förekommande fenomen när det handlar om poolspel. Inget undantag denna torsdag. Les Olympiens hade inga problem med att ta sig förbi Qarabag i föregående runda, men här blir det tuffare emot för värdarna som är segerlösa i de tre senaste ligamatcherna. Basel trivs med den förväntade matchbilden på Vélodrome där spelare som Esposito, Szalai och Stocker bör komma till sin rätt. Marseille har en tendens att gå bort sig när de förväntas föra matchbilden och ettan är ingen favorit att hålla i handen. Alla tecken och skrälljobb är rätt väg att gå.


12. PSV Eindhoven - FC Köpenhamn 1

FC Köpenhamn har återstartat Superligaen med tre raka segrar och totalt 7-0 i målskillnad. Supertalangen Roony Bardghji gör stor succé och fortsätter han på inslagen väg väntar en större klubbadress redan i sommar. Svensken och hans kamrater har dock åkte på en mardrömslott då PSV väntar i Eindhoven. De rödvita har flera namn på skadelistan, men när startelvan trots det väntas innehålla herrar som Gakpo, Zahavi, Madueke och Götze råder det inget tu tal om att FCK får finna sig i att slå ur underläge på Philips Stadion. Trolig etta, krysset kan övervägas med hänsyn till värdet.


13. Partizan - Feyenoord 2

FK Partizan stod för två fina insatser när de besegrade Sparta Prag i båda mötena från föregående runda. Speciella målskytten Ricardo Gomes blev stor matchhjälte i returen med sin doppietta, men anfallaren drog också på sig ett rött kort som gör att han är avstängd här. Det är ett enormt tapp för serberna. Feyenoord saknar i sin tur både målkungen Til och Wålemark på grund av samma orsak, men gästernas truppbredd är övermäktig Partizans dito. Holländarna har fler strängar på sin lyra och håller sig tvåan runt 40 procent är det en fin spik.


Kupongens kassaskåp

Chelsea

Det är slutlekt för Norwich som ser ut som ett The Championship-lag ur alla aspekter. Chelsea körde över Burnley senast och tar ytterligare en komfortabel trea på Carrow Road.


Varningens finger!

Rennes

Att ligga lågt och ställa om är Rennes specialitet. När Leicester dessutom har problem i de bakre leden är högersidan en mustig sådan. X2 gillas starkt!144 rader
1. Norwich - Chelsea 2
2. Leeds - Aston Villa 1
3. Southamp. - Newcastle 1
4. Wolves - Watford x2
5. Atalanta - Leverkusen 12
6. Braga - Monaco 1
7. Rangers - Crvena Z. 1x2
8. Vitesse - Roma 12
9. Bodö/Glimt - AZ Alk. 2
10. Leicester - Rennes x2
11. Marseille - Basel 1x2
12. PSV - FC Köpenhamn 1
13. Partizan - Feyenoord 2


864 rader
1. Norwich - Chelsea 2
2. Leeds - Aston Villa 1
3. Southamp. - Newcastle 1
4. Wolves - Watford 1x2
5. Atalanta - Leverkusen 12
6. Braga - Monaco 1
7. Rangers - Crvena Z. 1x2
8. Vitesse - Roma 12
9. Bodö/Glimt - AZ Alk. 12
10. Leicester - Rennes x2
11. Marseille - Basel 1x2
12. PSV - FC Köpenhamn 1x
13. Partizan - Feyenoord 2


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr Gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Athletic Bilbao - Almeria
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
2.10
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Motala - Sylvia
Fotboll - Ettan Norra - Motala ö1.5 mål
2.00
19:00  Karlskoga - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.79
21:00  Athletic Bilbao - Almeria
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
2.10
13:30  Arsenal - Tottenham
Fotboll - Premier League - BLGM
1.65
15:00  Malmö FF - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.10
23:00  Jotko - Allen
Annat - UFC - Allen vinner
2.04
15:00  Varberg BoIS - Häcken
Fotboll - Allsvenskan - U3 mål asian
1.76
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:30  V86 - Bergmans V86:a
Insats: 199 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Fullträff 100kr
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - RoK BigOne (Unikt)
Insats: 550 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 210 kr -  
Köp här!
14:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla 30/9
Insats: 640 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 30/9
Insats: 162 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Axevalla & Bollnäs 30/9
Insats: 1181 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips Fredag 30/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
21:40  DD Tips Axevalla & Bollnäs 30/9
Insats: 200 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 1/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Skellefteå 1/10
Insats: 1200 kr - DrTrav

Livestreaming