Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Europatipset Tips Torsdag 9/6

8 Juni 2022 - 14:36

Den tredje omgången av Nations League utgör hela torsdagens Europatips. Kupongen, som sträcker sig över två dagar, inleds av Sveriges batalj med Serbien på Friends Arena och följs sedan åt av Norges öde mot Slovenien. Bland karamellerna under fredagen märks framför allt Danmark - Kroatien. Nu kör vi!

Spelstopp: 20:441. Sverige - Serbien 2

Inledningen av den andra halvleken mot Norge var Sveriges bästa period i matchen, men att inte lyckas åstadkomma mer än en dryg kvarts tryck kan inte anses vara godkänt. Det finns minst sagt grejer att skruva på för Janne Andersson och hans ledarstab. Trots Sveriges spelmässiga svårigheter streckas ettan upp till månen och då är det läge att blicka åt andra hållet. Serbien är utan bland andra Vlahovic och Mitrovic, men gästerna kan trots det kasta in en gubbe som Jovic på topp. Det är en spelare som kan hota Sveriges darriga backlinje på egen hand. Serbien hade inga problem att städa av Slovenien och ska kunna bjuda upp till dans även på Friends Arena. När strecken sitter som de gör är X2 en vettig väg att gå.

2. Norge - Slovenien 1

Norge har kanske inte förtjänat sex poäng på deras två inledande matcher – trepoängaren borta mot Serbien är det tydligaste beviset på detta – men med en målskytt som Haaland på topp krävs väldigt lite för att hitta nätet. Anfallaren sänkte serberna på egen hand och via en doppietta sköt han även Sverige i sank. Nu väntar gruppens på förhand lättaste uppgift hemma i Oslo, men vi vill höja ett varningens finger för att baggarna inte är som bäst när de förväntas föra en matchbild. Slovenien kan en hel del i sina bästa stunder och har Oblak en av sina bättre dagar kan han spika igen kassen denna afton. Krysset ska med bredvid den hårt ansatta ettan.

3. Portugal - Tjeckien 1

Portugal fick kämpa för poängen mot Spanien, men därefter svarade Ronaldo och company för en styrkedemonstration när Schweiz pulveriserades i Lissabon. På sin hemmabana är Fernando Santos adepter en urkraft som inte stannar för någon och det kommer även Tjeckien att få känna på. Silhavýs mannar har fått maximal utdelning (fyra poäng) från matcherna mot Schweiz och Spanien, men här är det svårt att se öl-fantasterna vända hem med annat än tom ryggsäck. Portugal är bättre på samtliga positioner och vinner detta framför de egna fansen. Spikad etta trots hård streckning.

4. Schweiz - Spanien 2

Grupp 2:s största besvikelser drabbar samman i Geneve där framför allt Schweiz behöver vända sin negativa trend. Två raka förluster och totalt 1-6 (!) i brakan är dystra papper för Yakin och dennes mannar. Alplandet kan med det sagt betydligt mer än vad de hittills visat och mot ett generöst Spanien ska värdarna inte räknas bort. Luis Enriques adepter har i vanlig ordning spelat fin fotboll och förtjänat mer än vad de hittills fått med sig, men ineffektivitet framför mål och defensiva misstag har lagt fälleben för La Furia Roja så här långt. Kommer spanjorerna upp i närheten av sin högstanivå är de det bättre laget, men tvåan streckas samtidigt därefter. Gardera med plånbokens tillåtelse och gärna hela vägen.

5. Nordmakedonien - Georgien 1

Tidig gruppfinal från C-divisionens Grupp 4 där Nordmakedonien och Georgien kommer att göra upp om förstaplatsen. De förstnämnda har tappat slagkraft sedan Goran Pandev lade skorna på hyllan, men hemma i Skopje är värdarna alltjämt svåra att tas med. Bardhi, Elmas och Trajkovski är bara några av lirarna som ska kunna ställa till med bekymmer för de tillresta. Georgien har tagit enorma kliv under Willy Sagnols ledning och kommer närmast från 5-2 borta mot Bulgarien, men här blir det tuffare emot. Lyckas Nordmakedonien stänga ner ytorna för gästernas omställningar är mycket vunnet. Ettan singlas till runt 45 procent.

6. Grekland - Cypern 1

Grekland ser ut att bli en av kupongens största favoriter och redan där börjar varningsklockorna ringa. Att föra en matchbild är inget som grekerna trivs med och även om det är Cypern som står på andra sidan kommer gästerna att gynnas av matchbilden i detta ö-derby. 0-0 mot Nordirland var ett steg i rätt riktning för cyprioterna som ska kunna freda det egna målet ett bra tag i denna tillställning. Krysset bör sällskapa den hårt betrodda ettan redan på mindre system. De riktigt vågliga funderar på samtliga tecken.

7. Kosovo - Nordirland 1

Det blev som väntat ett hett och infekterat möte när Kosovo drabbade samman med Grekland i den senaste omgången. De förstnämnda fick både Aliti och Muric utvisade och duon finns således inte med när Nordirland besöker Pristina under torsdagen. Det ska dock inte hindra Kosovo från att komma upp i nivå. Nordirland står för lejonparten av sina bästa insatser hemma i Belfast där ett starkt försvar och högt sjungande fans finns i ryggen. På resande tass är Norn Iron ett helt annat lag. Stannar ettan i trakter omkring 45 procent är det en vettig spik.

8. Malta - Estland 1

Gruppfinal från D-divisionen där San Marino får finna sig i att agera ständig slagpåse åt Malta och Estland. De två sistnämnda kommer definitivt att göra upp om förstaplatsen och det skulle inte förvåna om hemmaplan fäller avgörandet i något av de inbördes mötena. Malta visar fin form med tre segrar på de fyra senaste landskamperna – träningsmatcher inkluderat – och ska hållas snäppet högre även denna afton. Estland får i sin tur rikta in sig på lågt försvarsspel och omställningar, men vi har svårt att se det räcka till fler än en poäng. Ettan gillas så länge den håller sig under 40 procent. Krysset agerar stödhjul på större system.

9. Danmark - Kroatien 1

Fredagen inleds med en smällkaramell från Parken där fullpoängarna Danmark ska ta sig an Kroatien. Kasper Hjulmand prisas inte nog för jobbet han gjort med danskarna som ståtar med två raka 2-1-segrar mot Frankrike och Österrike. Cornelius och Eriksen utmärker sig i offensiven, men det är framför allt i defensiven som värdarna imponerat under denna samling. Nelsson, Andersen och Vestergaard har på ett fint sätt fyllt luckorna efter Kjaer och Christensen och ska kunna klara av att stå emot ett Kroatien som saknar fart i de främre leden. Med bollen är gästerna oerhört skickliga men det spelar nästan ingen roll då djupledsspelet är så gott som obefintligt. Ett taggat Danmark tar tredje raka framför de egna fansen. Spikad etta!

10. Österrike - Frankrike X

Ralf Rangnick firade inga större triumfer i Manchester United, men i det österrikiska landslaget har farbrorn på kort tid fått alplandet att spela fin fotboll. 3-0-segern mot Kroatien var urstark och Österrike var värda minst en pinne mot Danmark (1-2) sett till matchbilden. Kan de komma upp i samma nivå mot ett överskattat Frankrike är mycket vunnet. Den individuella kvaliteten hos Les Bleus är slående, men som lag har gästerna svårt att få ihop pusslet. Benzema, Mbappé och Kanté dras alla med frågetecken och tvåan är definitivt en favorit i fara. Måla tvärs över och jobba in 1X som rensar friskt.

11. Albanien - Israel 2

Ryssland har som bekant stängts av från B-divisionens Grupp 2 som istället blir ett getingbo bestående av Albanien, Israel och Island. De förstnämnda grejade senast en pinne borta mot de sistnämnda och det är framför allt matcherna på hemmaplan som blir av yppersta vikt vad gäller hopp om avancemang. Israel är ingen omöjlig nöt att knäcka hemma i Tirana – särskilt då Zahavi inte finns med – men när ettan sticker upp mot 50 procent är det läge att dra öronen åt sig. Dabbur, Weissman och Solomon är skickliga lirare hos de tillresta som kan åstadkomma mycket på egen hand. I en förmodat svängig matchbild gillas gubben (etta-tvåa) extra mycket.

12. Azerbajdzjan - Slovakien X

Slovakien gick på en pinsam mina när de föll hemma mot Kazakstan med 0-1. Gästerna saknade med det sagt inte chanser för att åtminstone komma undan med en kvittering, men det står samtidigt utom alla tvivel att denna upplaga av det slovakiska landslaget är den svagaste på länge. Bortsett Skriniar finns få spetsspelare i truppen och besökarna är ingen favorit att hålla i handen till överdriven procent. Azerbajdzjan står inför gruppens mest inspirerande hemmamatch och värdarna visade i VM-kvalet att de kan stå upp mot på pappret skickligare motstånd på egen matta. Alla tecken och skrälljobb är tveklöst rätt väg att gå i Baku.

13. Moldavien - Lettland 1

Kupongen når vägs ände i Chisinau där Moldavien ska mäta svärd med Lettland. De förstnämnda fick bara med sig en poäng från bataljen med Andorra, men det ska också påpekas att moldaverna slutförde matchen med en man mindre på banan. Sett ur det perspektivet var pinnen godkänd och här har vi svårt att förstå varför Lettland streckas upp som favoriter av tipparna. Totalt 4-0 mot Andorra och Liechtenstein säger inte särskilt mycket om letternas kunnande. När ettan erbjuder spelvärde är det bara att bocka och buga. Fin värdespik

Kupongens kassaskåp

Danmark

Danmark har imponerat stort så här långt och är erkänt svåra att tas med på Parken. Kroatien saknar speed och får finna sig i att slå ur underläge i Köpenhamn. Stark etta.

Varningens finger!

Österrike

Ralf Rangnick har på kort tid fått med sig spelargruppen i Österrike som förtjänade åtminstone en poäng mot Danmark. Så chanslösa som streckningen visar är inte alplandet mot de regerande världsmästarna.144 rader
1. Sverige - Serbien 2
2. Norge - Slovenien 1x
3. Portugal - Tjeckien 1
4. Schweiz - Spanien 12
5. Nordmak. - Georgien 1
6. Grekland - Cypern 1x
7. Kosovo - Nordirland 1
8. Malta - Estland 1
9. Danmark - Kroatien 1
10. Österrike - Frankrike 1x2
11. Albanien - Israel 12
12. Azerbajdzjan - Slovakien 1x2
13. Moldavien - Lettland 1

864 rader

1. Sverige - Serbien x2
2. Norge - Slovenien 1x
3. Portugal - Tjeckien 1
4. Schweiz - Spanien 1x2
5. Nordmak. - Georgien 1
6. Grekland - Cypern 1x
7. Kosovo - Nordirland 1
8. Malta - Estland 1x
9. Danmark - Kroatien 1
10. Österrike - Frankrike 1x2
11. Albanien - Israel 12
12. Azerbajdzjan - Slovakien 1x2
13. Moldavien - Lettland 1

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100


0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Rangers - PSV
Fotboll - Champions League kval - 1 asian 0
1.88
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Rangers - PSV
Fotboll - Champions League kval - 1 asian 0
1.88
21:00  Bodö/Glimt - Dinamo Zagreb
Fotboll - Champions League - 1
2.20
18:45  Qarabag - Plzen
Fotboll - Champions League kval - BLGM
2.01
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Slovacko - AIK
Fotboll - Conference League - Under 2,5
1.85

Livestreaming