Stryktipset Tips Lördag 1/1

Publicerad på 31 Dec 2021 - 08:25

Tipsexperten

Tipsexperten

31 Dec 2021 - 08:25

2022 inleds med ett Stryktips av magisk variant som är laddat med 16 miljoner i jackpot. Kupongen, som sträcker sig över två dagar, innehåller drabbningar från Premier League, The Championship och La Liga. Högst smäller mötet på Stamford Bridge där Chelsea och Liverpool brakar samman!

Spelstopp: 15:59



Gå med i vårt succélag – köp en av Melker Sandebäcks andelar!
150 kr/andelen – klassikern – KLICKA HÄR för köp!
200 kr/andelen – TV-systemet! — KLICKA HÄR för köp!
300 kr/andelen – Stort reducerat – KLICKA HÄR för köp!
300 kr/andelen – Miljonlaget – KLICKA HÄR för köp!

1. Crystal Palace - West Ham 2
Tight och svårsiat Londonderby från Selhurst Park där små marginaler kommer att avgöra. Crystal Palace avfärdade Norwich med 3-0 trots en reservbetonad startelva. Zaha är åter till mötet med West Ham men Gallagher är desto mer tveksam. Utan sin mittfältsgeneral borde Örnarna få svårt att hitta igenom West Ham. David Moyes mannar visade styrka när de vände 0-1 till 4-1 mot Watford. Bowen låg bakom det mesta i anfallsväg och yttern är en möjlig matchvinnare även i södra London. X2 ska räcka för grön bock.

2. Leicester - Norwich LOTTAS
Lottfördelning: 64–21–15.

3. Watford - Tottenham 2
Ytterligare ett Londonderby men denna gång från Vicarage Road. Watford har Premier Leagues sämsta defensiv - både antalet insläppta mål och underliggande statistik vittnar om detta - och lätt blir det inte att hantera lirare som Kane, Son och Moura. Trion ser vassare ut under Contes ledning och även om kreativitet saknas från mittfältet ska nämnda herrar kunna avgöra detta på egen hand. Garderingar gör sig bättre på annat håll, detta vinner Tottenham. Tvåan står stadigt allena.

4. Blackpool - Hull 1
Nykomlingsmöte från Bloomfield Road där vi gillar Blackpools chanser. Formen har inte varit mycket att skryta med under vintern, men spelmässigt presterar The Seasiders fortfarande fin fotboll. På sin hemmabana trivs värdarna normalt bra och det råder inget tu tal om att Hull får slå ur underläge i Lancashire. Tigrarna visar ingen vidare form för dagen och har dessutom flera frågetecken i truppen efter att ha varit drabbade av Coronaviruset. Ettan är en tänkbar spik, men förmodad överstreckning gör krysset till ett lämpligt komplement på större system.

5. Chelsea - Liverpool 2
Över till söndagen som rivstartas med toppmötet på Stamford Bridge. Chelsea tappade två tunga poäng i slutminuterna mot Brighton och de blåklädda har inte sett märkvärdiga ut den senaste tiden. Flera viktiga spelare saknas inför denna drabbning vilket får oss att blicka österut. Liverpool föll snöpligt mot Leicester i en matchbild de dominerade med eftertryck. Kan Klopps mannar hitta upp i samma nivå i London studsar de tillbaka på vinnande väg. Truppläge, form och kapacitet talar för Pool. Tvåan singlas.

6. Brentford - Aston Villa 2
Brentford gjorde det bra som höll nere siffrorna mot Manchester City, men spelmässigt fanns det bara ett lag på banan. Segrarna har varit lätträknade under vintern och hittar The Bees inte ur dvalan hägrar bottenstrid under våren. Redan här vankas tufft motstånd då Aston Villa kommer på besök. Steven Gerrard har bara torskat mot topplagen sedan han tog över och känslan är att det finns mer att kräma ur detta Villa. Ollie Watkins visar fin form i de främre leden och är en tänkbar matchvinnare mot sin gamla klubb. X2 räcker.

7. Everton - Brighton 2
Brighton följde upp 2-0-segern mot Brentford med att knipa en sen, men välförtjänt, poäng borta mot Chelsea. I spelet var Fiskmåsarna väl så bra som de blåklädda och Graham Potters manskap är onekligen på gång igen efter en sämre period. Truppläget börjar också se bättre ut, något som inte är fallet hos Everton. The Toffees saknar fortfarande mängder av spelare och Rafa Benítez kommer inte att sitta säkrare på sin post efter denna drabbning. Smygvärdet längst ut till höger räcker - Brighton singlas.

8. Leeds - Burnley 2
Jämn drabbning att vänta från Elland Road där svenska folket väljer att kraftigt övervärdera Leeds. Påfåglarna är normalt starka på eget gräs, men det finns flera faktorer som gör att de vitklädda är långt ifrån sitt forna jag. Skadeläget är fortfarande prekärt och vi ser det inte som givet att Leeds kammar hem samtliga poäng. Burnley har fått gott om vila i benen och är dessutom inne i matchtempo efter genomköraren mot Manchester United. Till smakligt värde lockar högersidan klart mest. Den överstreckade ettan fimpas.

9. Southampton - Newcastle 1
Newcastle förtjänade poängen mot Manchester United som med lite flyt kunde blivit tre. Tur är dock inget som Skatorna har just nu. Wilson och Saint-Maximin lämnade båda planen med skador senast och i veckan har Coronaviruset också spridit sig i truppen. Då får de svartvita svårt att hävda sig på sydkusten. Southampton visade styrka som höll undan till 1-1 mot Tottenham trots en man mindre på banan i en timme. Ward-Prowse och Broja är båda i fin form och duon är mer än kapabla till att skjuta hem tre poäng åt de rödvita. Ettan spikas trots överstreckning.

10. Bristol City - Millwall 2
Bristol City fortsätter att spreta åt alla håll och kanter. Sett till underliggande statistik är The Robins ett av The Championships sämsta lag och mot ett mer väloljat Millwall får värdarna svårt att hitta nätet. Nämnas bör även att Pearsons mannar får en dags mindre vila i benen. Millwall kommer från en meriterande viktoria borta mot erkänt svårslagna Coventry, en insats som räcker långt även på Ashton Gate. De defensivt starka Lejonen åker hem till London med minst en poäng i bagaget. X2 liras.

11. Alavés - Real Sociedad X
Derbytemat återupptas i Spanien där Alavés och Real Sociedad ska mäta svärd. De sistnämnda tappade markant mark i toppstriden under vintern och här saknas Oyarzabal, La Reals kanske bästa spelare. Utan honom blir det inte lätt att bryta ner ett Alavés som trivs med den förmodade matchbilden. Joselu har gång efter annan klivit fram som en räddare i nöden för värdarna och vi blir inte förvånade om anfallaren vållar problem för gästerna. Alexander Isak får ursäkta, men med en övervärderad tvåa blir detta ett fall för helgarderingsnämnden.

12. Getafe - Real Madrid X
Alfonso Pérez är nästa arena som hyser ett derby på Stryktipset. Getafe har sett klart förbättrade ut sedan Quique Sánchez Flores tog över, inte minst defensivt där värdarna bara släppt in ett mål på de fem senaste matcherna. Ett hårt sargat Real Madrid får problem med att bryta den trenden. Courtois och Vinícius Júnior är bara några av lirarna som fattas Marängerna inför denna resa. Trots detta övervärderas tvåan å det grövsta vilket får oss att blicka mot garderingar. Tillåter finanserna får pennan gärna löpa hela linan ut.

13. Elche - Granada 2
Elche är ett annat lag som är hårt drabbade av Coronaviruset. Så många som nio spelare väntas missa mötet med Granada och flera ska dessutom vara tongivande spelare. Då ifrågasätter vi starkt om ettan verkligen är rättmätig favorit. Granada har skärpt till sig den senaste tiden där inte minst segern mot Atlético Madrid skvallrade om gästernas enorma kapacitet. Ytterligare klättring i tabellen är att vänta och den kan mycket väl påbörjas här. Tvåan är en fräck spik till smaskig procent.

TV: 16 miljoner extra på Stryktipset!

 


Kupongens kassaskåp
Tottenham
Watfords försvar är totalt odugligt och här ska Spurs kunna fira stora triumfer med spelare som Kane och Son. Contes mannar vinner Londonderbyt.

Varningens finger!
Burnley
Leeds har ett jobbigt truppläge och den mörka formen motsvarar inte ettans favoritskap någonstans. Burnley kan mycket väl få med sig poäng från Elland Road.



144 rader
1. Crystal P - West Ham 2
2. Leicester - Norwich 1x2
3. Watford - Tottenham 2
4. Blackpool - Hull 1
5. Chelsea - Liverpool 2
6. Brentford - Aston Villa x2
7. Everton - Brighton 2
8. Leeds - Burnley x2
9. Southamp. - Newcastle 1
10. Bristol City - Millwall x2
11. Alavés - Sociedad 1x2
12. Getafe - Real Madrid x2
13. Elche - Granada 2

864 rader
1. Crystal P - West Ham x2
2. Leicester - Norwich 1x2
3. Watford - Tottenham 2
4. Blackpool - Hull 1x
5. Chelsea - Liverpool 2
6. Brentford - Aston Villa x2
7. Everton - Brighton 2
8. Leeds - Burnley x2
9. Southamp. - Newcastle 1
10. Bristol City - Millwall x2
11. Alavés - Sociedad 1x2
12. Getafe - Real Madrid 1x2
13. Elche - Granada 2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto