Stryktipset Tips Lördag 11/6

Publicerad på 9 Jun 2022 - 15:17

Tipsexperten

Tipsexperten

9 Jun 2022 - 15:17

Lördagens Stryktips inleds av nio fighter från Nations League där England - Italien blir en riktig höjdare. När landslagen sedan lämnar ifrån sig stafettpinnen tar playoff mot La Liga och svensk Division Ett-fotboll över innan vi passerar mållinjen. Nu tar vi sikte på de 7 miljonerna i jackpot!

Gå med i vårt succélag – köp en andel till vårt jättesystem! 300 kr/andelen! KLICKA HÄR!

TV: Riktigt fin jackpot på Stryktipset - här är våra experters bästa tips!Spelstopp: 15:591. England - Italien 1

England var länge i spelmässigt underläge mot Tyskland, men i matchens slutskede lyckades The Three Lions äta sig tillbaka i kampen. Harry Kane ordnade en poäng från straffpunkten och lite vind i seglen inför mötet med Italien på Molineux. Gli Azzurri är utan mängder av nyckelspelare och i de bakre leden syns det tydligt att Chiellini saknas. Mancinis mannar får problem att freda det egna målet under 90 minuter mot ett England med profilstarka namn på i princip samtliga positioner. Värdarna har revansch att utkräva från EM-finalen och här guidar Southgate sina adepter till tre poäng. Ettan singlas.

2. Ungern - Tyskland 2

Ungern inledde Nations League med att besegrade England med 1-0 hemma i Budapest. Därefter föll ungrarna borta mot Italien med 1-2. De knappa förlustsiffrorna till trots var Ungern tillbakatryckta under egentligen hela matchen, något vi lär få se även när Tyskland kommer på besök. Hansi Flicks manskap har varit det bättre laget mot både Italien och England utan att få med sig trepoängare. Kan spelare som Werner, Gnabry och Sané hitta upp i närheten av sin högstanivå denna afton kommer tyskarnas första triumf i detta gruppspel. Tvåan kan gott lämnas allena trots att den ser ut att streckas hårt.

3. Nederländerna - Polen 1

Louis van Gaal kan inte klaga på Nederländernas inledning av Nations League. Krossen av Belgien följdes upp med dramatik mot Wales där Weghorst ordnade segern först långt in på tilläggstiden. Oranje var dock det överlägsna laget sett till matchbilden och under lördagen talar mycket för att värdarnas tredje raka triumf är att vänta. Polen gick på pumpen med hela 1-6 senast mot Belgien och får det inte lättare emot i Rotterdam. Lewandowski och Zielinski är skickliga spelare, men lyckas Nederländerna stänga ner ytorna för duon är polackerna inte mycket att skryta med. Ettan är en stålspik.

4. Wales - Belgien 2

Belgien reste sig efter att ha blivit utskåpade i Låglandsderbyt mot Nederländerna. 6-1 mot Polen var ord och inga visor från Roberto Martínez mannar. Även om försvaret är ålderstiget och långsamt håller offensiven fortfarande yppersta mått hos gästerna som ska gälla som klara favoriter även på Cardiff City Stadium. Wales ska dock inte skojas bort hur som helst. Värdnationen viker sällan ner sig framför de egna fansen och med en viss Bale på topp går ingen motståndare säker. När tvåan sticker iväg är det inte fel att överväga åtminstone krysset som gardering.

5. Irland - Skottland 2

Det kommer att smälla i duellerna på Aviva Stadium där Irland och Skottland går i klinch under lördagen. De förstnämnda har inlett Nations League på uselt vis med två raka förluster och noll gjorda mål mot Armenien och ett reservbetonat Ukraina säger det mesta om grabbarna från den gröna ön. Skottland missade VM i Qatar men studsade snabbt tillbaka när Armenien städades av redan i den första halvleken på Hampden Park. Bortaplan är ett litet aber för skottarna denna afton, men det ska dock inte hindra Clarkes lirare från en stark prestation. Såväl oddsmakare som tippare går bort sig i västerled och erbjuder spelvärde på skottarna. Då är tvåan en fin chansspik.

6. Rumänien - Finland 2

Noll gjorda mål och noll poäng i ryggsäcken är ett dystert facit för Rumänien och deras inledning av Nations League. Spelmässigt faller värdarna sällan ur ramen, men det saknas också spets i de främre leden för att ta kommandot över jämna matchbilder. Hemma mot Finland kommer rumänerna tvingas föra matchbilden och det anser vi vara en nackdel. Gästerna har i sin tur tagit fyra poäng mot Bosnien och Montenegro – samma lag som Rumänien stött på – och ska kunna bjuda upp till dans även i Bukarest. Ettan blir hårt ansatt och då väljer vi att blicka mot högersidan istället. X2 är en sund lösning.

Gå med i vårt succélag – köp en andel till vårt jättesystem! 300 kr/andelen! KLICKA HÄR!


7. Montenegro - Bosnien 2

Balkanderby från Podgorica där en tight matchbild är att vänta. Montenegro inledde turneringen med 2-0 mot Rumänien men följde sedan upp med samma siffror i nacken mot Finland. Stefan Savic är ett avbräck i försvarsleden och utan honom slår värdarna ur litet underläge trots hemmaplan. Bosnien har en hög högstanivå där spelare som Dzeko och Pjanic sticker ut. Kan duon hitta rätt i offensiven samtidigt som Ahmedhodzic och övriga håller rent framför eget mål förlorar gästerna inte detta. Den lågt streckade tvåan går först, krysset följer med på större bongar.

8. Färöarna - Litauen 1

Färöarna stretade emot bra i kampen mot Luxemburg, men när Håkan Ericsons mannar tvingades avsluta dusten med två man mindre på banan rann kvitteringsjakten ut i sanden. Joensen och Vatnhamar saknas när Litauen gästar Tórshavn, men avbräcken till trots är detta ändå värdarnas fight att förlora. Balterna har totalt 0-8 i nacken mot Luxemburg och Turkiet och är inte mycket att hurra över på resande tass. Kommer Färöarna bara upp i ansenlig nivå är ettan en spik att luta sig mot.

9. Luxemburg - Turkiet X

Fighterna från Nations League avrundas med en spännande gruppfinal från C-divisionens Grupp 1. Luxemburg och Turkiet står båda noterade för full pott och ska de förstnämnda ha någon chans att lägga fälleben för gästerna i kampen om avancemang behöver de troligtvis ta poäng denna afton. Matchbilden bör passa Luxemburg bra då turkarna haft en tendens av att gå bort sig i liknande uppgifter de senaste åren. Calhanoglu och Ünal är spelare att se upp med hos de tillresta, men lyckas värdnationen hålla dessa i strama tyglar är mycket vunnet. Måla tvärs över och håll tummarna för minst en hemmapinne.

10. Girona - Tenerife X

Två 90-minutare är allt som skiljer Girona eller Tenerife från en plats i nästa säsongs La Liga. Förlängning krävdes för att särskilja de förstnämnda från Eibar i semifinalen där speciella målskytten Cristhian Stuani till slut blev tungan på vågen. Det kan uruguayanen mycket väl bli även denna afton, men Tenerife ska inte underskattas. Gästerna från paradisön kan mycket i sina bästa stunder och byggde enormt självförtroende i sin semi där ärkerivalen Las Palmas slogs ut. Ettan streckas väl hårt och då föreslås alla tecken på större system.

11. IF Karlstad - Sandviken 1

Toppmöte från Ettan Norra där Karlstad ska mäta svärd med Sandviken. Bägge aktörerna tillhörde toppstriden även i fjol och det skulle inte förvåna om något av herrskapen tar steget upp i Superettan när säsongens summeras. Sandviken toppar tabellen med sina 24 inspelade poäng och har kanske hela seriens bästa spelare i Naeem Mohammed. Anfallaren gör mål ur omöjliga vinklar och är en lirare som Karlstad får se upp med. Värdarna har med det sagt även de spets, inte minst i firma Alvers/Boye som kan såra gästerna på egen hand. En målrik batalj är att vänta vilket gör gubben (etta-tvåa) till ett klokt val.

12. Falkenberg - Tvååker X

Falkenberg inledde Ettan Södra på sömnigt vis men har vaknat till liv ju längre säsongen lidit. Fem raka utan förlust och bara ett insläppt mål under samma period skvallrar om att värdarna är ett lag för toppstriden. Det sprakar dock inte om offensiven och Tvååker är ett lag som inte ska underskattas. Gästerna har i sin tur en sviktande formkurva men ska samtidigt kunna gynnas av den förväntade matchbilden på Falcon Alkoholfri Arena. Ettan övervärderas vilket gör högersidan till en vettig utgång. På större system får gärna samtliga tecken infinna sig.

13. Ljungskile - Ängelholm 1

Ängelholm har stått för en fin inledning i egenskap av nykomlingar och senast blev Roar Hansens mannar övermäktiga för topplaget Oddevold. Ytterligare en tuff uppgift stundar under lördagen när skåningarna reser till Skarsjövallen för att brottas med Ljungskile. LSK finns i sin tur också med i toppstriden efter bara en torsk på de elva första matcherna. Defensiven är ramstark och framför de egna supportrarna ska värdarna hållas högst. Ettan är en potentiell spik men tillåter stålarna får gärna krysset ackompanjera på större system.

Kupongens kassaskåp

Tyskland

Tyskland var det bättre laget mot England och kan de komma upp i samma nivå mot Ungern ligger tre poäng i luften. Tvåan är urstark i Budapest.

Varningens finger!

Luxemburg

Luxemburg står inför gruppens mest inspirerande hemmamatch och ska inte räknas bort mot Turkiet. Matchbilden spås passa värdarna allra bäst och vänstersidan är inte att förglömma.


Gå med i vårt succélag – köp en andel till vårt jättesystem! 300 kr/andelen! KLICKA HÄR!


144 rader
1. England - Italien 1
2. Ungern - Tyskland 2
3. Nederländerna - Polen 1
4. Wales - Belgien x2
5. Irland - Skottland 2
6. Rumänien - Finland x2
7. Montenegro - Bosnien 2
8. Färöarna - Litauen 1
9. Luxemburg - Turkiet 1x2
10. Girona - Tenerife 1x2
11. IF Karlstad - Sandviken 12
12. Falkenberg - Tvååker x2
13. Ljungskile - Ängelholm 1

864 rader
1. England - Italien 1
2. Ungern - Tyskland 2
3. Nederländerna - Polen 1
4. Wales - Belgien x2
5. Irland - Skottland 2
6. Rumänien - Finland x2
7. Montenegro - Bosnien x2
8. Färöarna - Litauen 1
9. Luxemburg - Turkiet 1x2
10. Girona - Tenerife 1x2
11. IF Karlstad - Sandviken 12
12. Falkenberg - Tvååker 1x2
13. Ljungskile - Ängelholm 1x

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100


Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto