Stryktipset Tips Lördag 11/9

Publicerad på 10 Sep 2021 - 10:38

Tipsexperten

Tipsexperten

10 Sep 2021 - 10:38

Stryktipset är tillbaka på klassiskt vis med 13 engelska strider fördelat på sju från Premier League och sex från The Championship. Till kalaset serveras en jackpot på 15 miljoner kronor och det är givetvis något som får klackarna att slå i taket. Här följer en noggrant utstakad väg i jakten på storkovan!

Gå med i vårt succélag! Vi hoppas på 13 rätt – igen!
System 1: 320 kr/andelen – endast två spikar – KLICKA HÄR för köp!
System 2: 200 kr/andelen – TV-systemet med Ulrik & Oliver  – KLICKA HÄR för köp!

Spelstopp: 15:59



1. Leicester - Manchester City 2
Kalaset sparkas igång på King Power Stadium där vi ska syna en repris på mötet från Community Shield. Då drog Leicester det längsta strået mot Manchester City och det är inte ovanligt att Jamie Vardy och company trivs bra mot de regerande mästarna. I fjol segrade Brendan Rodgers manskap med hela 5-2 på Etihad och då City ser ut att sakna Ederson, Steffen och Jesus är gästerna en favorit i fara. Spets finns det mängder av hos de ljusblå, men i detta möte har tenderat att gå bort sig rejält förr. Gubben (etta-tvåa) liras i denna förmodat målrika drabbning.

2. Arsenal - Norwich X
Arsenal är Premier Leagues stora sorgebarn efter tre omgångar. Tre raka nederlag och mindre smickrande nio mål i brakan är facit för Arteta som knappast sitter säkert på tränarbänken. En lämplig uppgift stundar denna lördag då Norwich gästar Emirates Stadium, men det går inte att lita på de rödvita i rådande form. Kanariefåglarna var inte långt ifrån att knipa en pinne senast mot Leicester och kan de komma upp i likvärdig nivå här får Arsenal en svettig eftermiddag framför sig. Högersidan rensar fint och får plats redan på mindre system.

3. Chelsea - Aston Villa 1
Det är inte en nöjd Thomas Tuchel efter landslagsuppehållet. Reece James röda kort mot Liverpool innebär att han är avstängd här och dessutom finns frågetecken för Thiago Silvas och Romelu Lukakus medverkan. Inledningen har med det sagt varit en positiv sådan för de blåklädda som imponerade stort när de höll Liverpool stången trots en man mindre på banan i andra halvlek. Aston Villa har inte alls imponerat spelmässigt, men höjden hos en lirare som Danny Ings innebär att Villa inte nödvändigtvis behöver komma upp i maximal nivå för att få med sig poäng. Ettan ska givetvis ses som högst trolig, men krysset rensar så pass bra att vi drar en rövare på större system.

4. Manchester United - Newcastle 1
Klassikermöte från Old Trafford där det dock inte ska vara något snack. Manchester United har värvat hem Cristiano Ronaldo från Turin och portugisen gör därmed en redan högoktanig offensiv än vassare. Publiken kommer att bära fram sitt lag när ett defensivt tandlöst Newcastle står på andra sidan. Skatorna har haft en tung inledning och åtta insläppta mål skvallrar högt om var Steve Bruce och company inte håller måttet. Fler mål i nacken är onekligen att vänta denna lördag och trots att ettan streckas benhårt är den likväl bara att banka in.

5. Southampton - West Ham 2
Southampton stod för en storstilad insats när de spelade 1-1 hemma mot Manchester United och Helgonen var också värda segern i efterföljande kamp borta mot Newcastle. De rödvita brände med det sagt hutlöst många lägen och avsaknaden av Danny Ings har därmed redan gjort sig påmind. Chanser kommer säkerligen att komma hemma mot West Ham, men värdarna får se upp med vad som väntar i andra änden. West Ham är tillsammans med Manchester City Premier Leagues mest målglada lag så här långt och Antonio, Benrahma och Fornals spelar som i trans i offensiven. Värdemässigt är tvåan inte vacker, men vi tillåter oss ändå att spika.

6. Brentford - Brighton 2
Spännande tillställning från Brentford Community Stadium mellan två gäng som imponerat inledningsvis. Brentford står ännu utan förlust och det är en styrka i sig med tanke på att Pontus Jansson och company är nykomlingar i finrummet. Här väntar dock en klurig uppgift mot ett spelskickligt Brighton. Graham Potter och company nådde inte riktigt upp i önskvärd nivå mot Everton, men dessförinnan har lag som Burnley och Watford städats av utan större problem. Med vänstervriden streckning spikar vi för att Fiskmåsarna lyckas med samma bedrift mot Brentford. Tvåa.

Gå med i vårt succélag! Vi hoppas på 13 rätt – igen!
System 1: 320 kr/andelen – endast två spikar – KLICKA HÄR för köp!
System 2: 200 kr/andelen – TV-systemet med Ulrik & Oliver – KLICKA HÄR för köp!

7. Watford - Wolverhampton 2
Watford rivstartade äventyret i Premier League med att slå tillbaka Aston Villa med 3-2, men sett till matchbilden och den underliggande statistiken var trepoängaren en skänk från ovan. Efter densamma har The Hornets tagits ner på jorden och Xisco Munoz mannar torde få svårt att hålla sig kvar i finrummet. Wolverhampton står ännu utan poäng men det lär vända förr snarare än senare. Spelmässigt har Wolves sett vassa ut i samtliga matcher och även om det finns frågetecken för Jiménez medverkan är tvåan hyperintressant i denna jämnt streckade fight. Vi spikar Vargarnas första seger.

8. Blackburn - Luton 2
Blackburn blandade och gav i fjol och det ser onekligen ut att bli mycket av den varan även den här säsongen. Adam Armstrongs flytt till Southampton har försämrat offensiven och här anser vi att den övervärderade ettan är ointressant då ett skickligt Luton kommer på besök. Bortsett den hemska smällen mot Birmingham har Hattmakarna stått för spelmässigt imponerande insatser och mot ett notoriskt ojämnt Blackburn ska tvåan absolut inte glömmas bort. För den som vill hålla kostnaden nere är chansspiken definitivt intressant på Ewood Park.

9. Bournemouth - Barnsley X
Bournemouth var ett av lagen som spåddes göra upp om en direktplats till Premier League inför säsongen och så här långt har Körsbären motsvarat förväntningarna. Åtminstone resultatmässigt. Spelmässigt finns det dock en del att fundera på för Scott Parker som fått se sitt manskap få med sig en del poäng de inte varit förtjänta av. Här streckas också de rödsvarta upp som om de välkomnar ett bottenlag till Vitality Stadium. Barnsley är dock inte lätta att tas med och trots att en del bärande pjäser från i fjol lämnat The Tykes har de stundtals stått för en fin inledning. Större chans till poäng finns än vad streckningen ger sken av och med fint värde till höger är helgarderingen motiverad.

10. Bristol City - Preston 2
Bristol City var på vippen att trilla ur The Championship i fjol trots en fin inledning och vi är inte beredda att räkna bort The Robins från årets bottenstrid. Hemma på Ashton Gate har Nigel Pearsons mannar ännu inte vunnit och det är en trend som mycket väl kan fortsätta efter att Preston varit här. The Lilywhites är stärkta efter att ha fått mittbacken Bauer tillbaka från skada och med honom i mittlåset är gästerna ett betydligt bättre lag. Spets finns också i offensiven med bland andra Sinclair och Barkhuizen som båda kan såra ett ihåligt Bristol City. X2 är ett lockande drag.

11. Coventry - Middlesbrough 2
Coventry gjorde det bra som höll sig kvar i andraligan i fjol och inledningen på den här säsongen har överträffat alla förväntningar. The Sky Blues skuggar toppen av The Championship efter nio inspelade poäng av 15 möjliga. Middlesbrough är ett lag som borde kunna göra detsamma, men hittills har Neil Warnocks adepter inte kommit upp i nivå. Med det sagt har Boro bara torskat en av de fem inledande kamperna och här förtjänar inte högersidan att räknas bort av tipparna. Den övervärderade är ett tänkbart avslag.

12. Reading - QPR 2
Reading imponerade i fjol när The Royals skuggade toppen av The Championship, men den här säsongen skuggas istället den absoluta bottenstriden. Fyra nederlag på de fem inledande matcherna är facit till den dystra tabellplaceringen. Hemma på Madejski Stadium är värdarna dock att räkna med. Queens Park Rangers har en trupp för att kunna utmana om en playoff-plats vilket också syns i resultatraden. 3-2-0 är starka papper, men här blir tvåan för hårt betrodd. Ettan är ett lämpligt komplement i en förmodat målglad historia.

13. Stoke - Huddersfield 2
Kupongen går i mål på bet365 Stadium där de båda tiopoängarna Stoke och Huddersfield går i klinch. Michael O’Neills mannar noterade säsongens första nederlag senast mot Fulham och den hårt streckade ettan gör att vi rynkar på näsan denna lördag. Huddersfield är tillräckligt bra för att kunna störa The Potters och med sitt fartfyllda passningsspel bör The Terriers kunna placera sig betydligt högre upp i år än under fjolårets bottenstrid. Detta blir mer öppet än vad tipparna tror. Högersidan går först och ettan tar inte plats förrän på större system.

Kupongens kassaskåp
Manchester United
Det väntas fotbollsfest på Old Trafford när Cristiano Ronaldo är tillbaka där det en gång tog fart på allvar. Manchester Uniteds sanslösa offensiv har Newcastle ingen chans att stå emot. Dunderetta.

Varningens finger!
Huddersfield
Huddersfield smyger med i toppen av The Championship och ska borta mot Stoke inte räknas bort på det sätt de görs av tipparna. Högersidan bäddar för smaskig utdelning.

Gå med i vårt succélag! Vi hoppas på 13 rätt – igen!
System 1: 320 kr/andelen – endast två spikar – KLICKA HÄR för köp!
System 2: 200 kr/andelen – TV-systemet med Ulrik & Oliver – KLICKA HÄR för köp!

144 rader
1. Leicester - Man City 12
2. Arsenal - Norwich 1x2
3. Chelsea - Aston Villa 1
4. Man United - Newcastle 1
5. Southamp. - West Ham 2
6. Brentford - Brighton 2
7. Watford - Wolves 2
8. Blackburn - Luton 2
9. Bournem. - Barnsley 1x2
10. Bristol City - Preston x2
11. Coventry - Mboro x2
12. Reading - QPR 2
13. Stoke - Huddersfield x2

864 rader
1. Leicester - Man City 12
2. Arsenal - Norwich 1x2
3. Chelsea - Aston Villa 1x
4. Man United - Newcastle 1
5. Southamp. - West Ham 2
6. Brentford - Brighton 2
7. Watford - Wolves 2
8. Blackburn - Luton 2
9. Bournem. - Barnsley 1x2
10. Bristol City - Preston x2
11. Coventry - Mboro x2
12. Reading - QPR 12
13. Stoke - Huddersfield 1x2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto