Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Stryktipset Tips Lördag 12/3

11 Mars 2022 - 09:03

Den tredje omgången av Tips-SM står för dörren denna lördag där vi får sällskap av två matcher från League One på kupongen. Lika många till antalet är fighterna från Premier League. Nio stycken från The Championship är flest av alla och det är också i andraligan som de finaste skrällägena hittas. Nu kör vi!

TV: Svår rad på Stryktipset - våra experter tipsar om spikar och drag!Spelstopp: 15:591. Manchester United - Tottenham 1

Det blåser snålt runt Manchester United som blev fullständigt avklädda i derbyt mot Manchester City. Det är dock inte mot de regerande mästarna som Rangnick och company ska glänsa. Ett i vår bok överskattat Tottenham är däremot en bättre värdemätare och här är vi övertygade om att United studsar tillbaka till en stark prestation. Spurs kommer från en brakseger mot Everton, men det ska inte dras för stora växlar på den fighten. På Old Trafford blir det tuffare emot och här gillar vi ettan till fin procent. Trevligt spikbud.


2. Brentford - Burnley X

Brentford vann den viktiga sexpoängsmatchen mot Norwich utan att övertyga spelmässigt. The Bees har fortfarande mycket att bevisa innan de kan avskrivas från bottenstriden. Burnley blir en svårare nöt att knäcka och det ska sägas att Pontus Jansson och hans kompanjoner torskade det vändande mötet klart med 1-3. Kommer Burnley upp i samma nivå här är mycket vunnet. Mee är ett frågetecken, men när högersidan dryper av värde är det dumt att blunda. Alla tecken ska med ögonaböj.


3. Birmingham - Hull 1

Hull har blandat och gett under säsongens gång och sedan Arveladze tog över har det inte alls sett bra ut. Tigrarna är tandlösa i de främre leden där både Honeyman och Lewis-Potter springer runt med blött krut i bössan. Hittar duon inte upp i nivå igen går det inte att avskriva gästerna från bottenstriden. Birmingham är i sin tur på väg upp från den nedre halvan. Flera positiva insatser finns i ryggsäcken och senast kom en efterlängtad trepoängare när Bristol City lades på rygg med 2-1. Här fortsätter Blånäsorna på inslagen väg. Ettan singlas.


4. Blackpool - Swansea 2

Blackpool har gjort en fin säsong i egenskap av nykomlingar men när de streckas upp mot 50 procent är det läge att dra i handbromsen. Oavsett vem som står på andra sidan. The Seasiders är i grunden ett begränsat manskap och Swansea kan definitivt rulla ut värdarna när de har sin dag. Walesarna var väl så bra som Fulham i 45 minuter innan en utvisning låg till grund för 1-5 i brakan. Elva mot elva tror vi onekligen att Svanarna ska ses med större vinstchans än vad streckningen visar. Tvåan är en potentiell chansspik.


5. Cardiff - Preston X

Cardiff har börjat prestera i paritet med vad truppen besitter för grundkunnande. Steve Morison förärades i dagarna med ett nytt kontrakt och efter två raka segrar behöver walesarna inte oroa sig för bottenstrid. Det gäller dock att hålla i hatten när ettan får stort förtroende av svenska folket. Preston är en mer än duglig opponent som närmast kommer från en rättvis 2-1-viktoria mot Bournemouth. The Lilywhites har kapacitet för att kunna ställa till med besvär även i draklandet. Alla tecken och skrälljobb är rätt väg att gå.


6. Coventry - Sheffield United 2

Sheffield United visade sig på styva linan när de lade Chris Wilders Middlesbrough på rygg med 4-1 i veckan. Den gamla arbetstagaren fick således lämna Bramall Lane med svansen mellan benen, men publiken visade ändå sin kärlek till Wilder under matchens gång. Paul Heckingbottom är på god väg att bli lika omtyckt som Wilder då The Blades stormar mot andraplatsen. Vi tror faktiskt att Bournemouth får se upp under avslutningen av säsongen. Här går det samtidigt inte att komma ifrån att tvåan blir hårt ansatt. Coventry är inga duvungar och krysset är att överväga på större system.


7. Millwall - Middlesbrough 2

Millwalls svit på fem raka segrar fick ett abrupt slut mot Blackburn. Lejonen förlorade inte matchen, men 0,00 i xG är en ofattbart usel siffra för ett lag som har känning på playoff. Med handen på hjärtat är värdarna med det sagt inte tillräckligt bra för att kvala mot Premier League. Middlesbrough är minst en nivå starkare i grunden och vi tror att det kommer visa sig på The Den. Chris Wilders mannar är revanschsugna efter förlusten mot Sheffield United och här stämmer de i bäcken från start. Tvåan spikas till fin procent.


8. Blackburn - Bristol City 2

Blackburn gjorde det mesta rätt mot Millwall utan att få bollen i mål. Sedan Ben Brereton gick sönder har det varit värdarnas stora problem. Chilenaren lämnar ett stort tomrum efter sig i offensiven där övriga lirare inte är tillräckligt bra för att fylla luckan. Trots det blir ettan sönderstreckad när Bristol City kommer på besök. The Robins blandar och ger men när de har sin dag kan de slå alla lag på denna nivå. Andreas Weimann löser minst en poäng på egen hand. X2 är rätt väg att gå till rådande streck.


9. Bournemouth - Derby X

Derby blåste liv i drömmen om nytt kontrakt efter en blytung trepoängare mot Barnsley. Ravel Morrison visade sin spets och den före detta supertalangen är en spelare som på egen hand kan skjuta The Rams kvar i högstadivisionen. Vi blir inte heller förvånade om han grejar poäng mot ett sargat Bournemouth. Körsbären har fått med sig alldeles för många poäng sett till hur spelet sett ut mot slutet. Truppläget är ansatt och Derby ska inte underskattas. Alla tecken och skrälljobb föredras i Dorset.


10. Nottingham - Reading 1

Nottingham tog sig i måndags vidare i FA-cupen efter att ha slagit ut Huddersfield. Häng på playoff finns dessutom i The Championship och det är bara att applådera Steve Cooper för det han gjort med Sherifferna sedan han tog över. Davis, Johnson och Zinckernagel är spelare med spets som inte finns hos Reading. Lucas Joao är förvisso en herre som ska nämnas med respekt, men portugisens kamrater är inte på hans nivå. På grund av hård streckning på ettan kan tvåan övervägas, men detta slutar troligen med Nottingham-seger.


11. Peterborough - Stoke 2

Förmodat målrik drabbning från Weston Homes Stadium där Peterborough jagar nytt kontrakt. Är det någonstans McCanns grabbar ska fixa detta är på egen mark där flertalet av värdarnas bästa insatser kommit under säsongens gång. Mot ett utcheckat Stoke ska The Posh inte räknas bort. Gästerna har gett upp hoppet om playoff och det skulle inte förvåna om The Potters rasar som en sten i tabellen framöver. Tvåan ska med då Stoke i grunden är det bättre laget, men ettan får inte glömmas bort.


12. MK Dons - Wigan 1

MK Dons går fram som en ångvält just nu och är en reell utmanare till Wigan om den sista direktplatsen till The Championship. The Dons offensiv håller högsta nivå i League One och här får gästerna se upp. Med ett par matcher till godo på värdarna är Wigan favoriter till silverpengen, men insatsen i semifinalen av EFL Trophy mot Sutton United lämnade mycket i övrigt att önska. Löser The Latics en pinne på Stadium MK ska de i ärlighetens namn känna sig nöjda. Strecka från vänster.


13. Ipswich - Portsmouth 1

Ipswich trivs väldigt bra under nye McKenna som inte minst fått defensiven att täppa igen alla möjliga luckor. The Tractor Boys är i stort sett omöjliga att göra mål på och när gästande Portsmouth saknar bästa målskytten Harness inför denna resa får de snällt finna sig i att slå ur underläge. Pompey trivs inte nämnvärt på resande tass och så länge Ipswich kommer upp i nivå vinner de detta. Ettan ser ut att streckas i högsta laget, men med gott om andra skrällägen på kupongen är det läge att unna sig en värdemässigt sämre spik.


Kupongens kassaskåp

Ipswich

Portsmouth saknar bästa målskytten Harness och trivs dessutom bäst på hemmaplan. Ipswich är starka under McKennas ledning och vinner detta till godkänd procent.


Varningens finger!

Bristol City

Blackburn har förtvivlat svårt utan skyttekungen Brereton men blir ändå övervärderade mot Bristol City. Högersidan är det enda av vikt på Ewood Park.144 rader
1. Man United - Tottenham 1
2. Brentford - Burnley 1x2
3. Birmingham - Hull 1
4. Blackpool - Swansea 2
5. Cardiff - Preston 1x
6. Coventry - Sheffield U 2
7. Millwall - Mboro 2
8. Blackburn - Bristol City x2
9. Bournemouth - Derby 1x2
10. Nottingham - Reading 12
11. Peterborough - Stoke 12
12. MK Dons - Wigan 1
13. Ipswich - Portsmouth 1


864 rader
1. Man United - Tottenham 1
2. Brentford - Burnley 1x2
3. Birmingham - Hull 1
4. Blackpool - Swansea 2
5. Cardiff - Preston 1x2
6. Coventry - Sheffield U x2
7. Millwall - Mboro 2
8. Blackburn - Bristol City x2
9. Bournemouth - Derby 1x2
10. Nottingham - Reading 12
11. Peterborough - Stoke 12
12. MK Dons - Wigan 1x
13. Ipswich - Portsmouth 1


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

Nytt spelbolag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  AFC Eskilstuna - Brommapojka
Fotboll - Superettan - 2 över 1,5 mål
1.80
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:30  Norrköping - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - Båda lagen gör mål
1.81
17:30  Häcken - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian +0
1.80
19:00  Göteborg - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - Degerfors +1 mål asian
1.90
19:00  Halmstad - J Södra
Fotboll - Superettan - 1 asian -1
1.74
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:00  Djokovic - Van Rijthoven
Tennis - Wimbledon - Över 29,5
1.76
19:00  Halmstad - Jsödra
Fotboll - Superettan - Över 2,5
1.55

Livestreaming