Stryktipset Tips Lördag 12/9

Publicerad på 10 Sep 2020 - 22:49

Tipsexperten

Tipsexperten

10 Sep 2020 - 22:49

Det är äntligen dags för den engelska fotbollen att göra comeback på Stryktipskupongen! Premier League och The Championship ståtar med totalt tolv fajter och sedan tar Superettan oss hela vägen med mötet mellan Degerfors och Jönköpings Södra. 15 millar ligger i jackpotten och nu kör vi så det ryker!


Spelstopp: 15:59

STRYKTIPSET TIPS 12/9


1. Liverpool - Leeds 1
Vi inleder det efterlängtade äventyret hos de regerande mästarna på Anfield. Liverpool stod för en storstilad säsong i fjol och vann Premier League i överlägsen stil. Trent Alexander-Arnold visade varför han av många klassas som världens bästa högerback och samma argument går också att applicera på van Dijk. Framåt är supertrion Salah, Mané och Firmino intakt. Wijnaldum har dock ryktats till Barcelona och frågan är om Jordan Henderson hinner bli kvitt sin skada här? Hur som helst ska Pool ses med god möjlighet till en premiärseger när Leeds kommer på besök. Bielsa och gänget var The Championships överlägset bästa lag i fjol, men den här uppgiften blir övermäktig. Stannar ettan runt 80 procent lämnas den ensam.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. Crystal Palace - Southampton 2
Vidare till Selhurst Park. Crystal Palace avslutade föregående säsong på ett generaluselt sätt och Roy Hodgson var kraftigt ifrågasatt. Mysfarbrorn sitter dock kvar och nu är Palace förstärkta av bland andra Eberechi Eze från Queens Park Rangers. Van Aanholt missar dock inledningen av säsongen och tilltänkta högerbacken Nathan Ferguson går också han skadad. Kännbara tapp och det blir tufft när Southampton gästar huvudstaden. The Saints hörde till utropstecknen efter pandemiuppehållet och Ings ser äntligen ut att ha fått en lekpartner i Che Adams. Den duon blir livsfarlig här och tvåan är en lockande värdespik runt 40 procent. Krysset behöver dock inte vara fel att ta med på större system.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


3. West Ham - Newcastle 2
West Ham nådde inte alls upp i nivå förra säsongen och i år lär The Hammers stå och falla med Michail Antonio. Håller sig tanken skadefri bör West Ham klara av att lösa kontraktet utan större problem, men skulle den skadeförföljda britten missa större delar av säsongen är Moyes och gänget kraftigt försvagade. Newcastle har värvat smart i Bournemouth-duon Fraser och Wilson och tillsammans med Saint-Maximin har Skatorna bättre och roligare anfallskraft än på länge. Här ska Steve Bruce och hans svartvita armé kunna få en rolig premiär och då kan gott favoritskapet till vänster nonchaleras.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Barnsley - Luton 2
Vi far ner till The Championship och synar två gäng som hade ett ganska tufft fjolår. Barnsley räddades av Wigans helt osannolika poängavdrag och hade det inte varit för att en hund legat begraven i högre korridorer hade Barnsley varit nere i League One och Wigan kvar i The Championship. Luton stod för en mirakulös upphämtning efter coronauppehållet och tack vare trepoängaren mot Blackburn i sista omgången löste The Hatters kontraktet. Kan de visa upp mer av det spelet under större delar av den här säsongen kommer kontraktet inte vara i fara. Ettan får lite väl hårt förtroende i en ganska jämn fajt på förhand. Börja därför med tvåan och säkra med krysset på större rader.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


5. Bournemouth - Blackburn X
Det gick länge som på räls för Eddie Howe och hans Bournemouth i Premier League, men efter fem säsonger i finrummet är nu The Cherries nere i The Championship igen. Howe har lämnat tåget och dessutom har de rödsvarta tappat lirare som Ramsdale, Aké, Fraser, Francis och Wilson. Tunga förluster helt klart och frågan är om Joshua King är kvar på Vitality Stadium när transferfönstret stänger? Blackburn hade en positiv säsong i fjol och var länge med i racet om playoff-platserna. Bradley Dack saknas fortfarande men trots det ska Blackburn ses med större chans än de streckas till. Måla brett och jobba in skrällen!
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. Bristol City - Coventry 2
Bristol City har en trupp för att kunna vara med och slåss om playoff-platserna. Förra säsongen fick dock The Robins inte alls till det och slutplaceringen var direkt svag. Det ledde bland annat till att den långvarige tränaren Lee Johnson fick sparken och in kom istället Dean Holden. Nu har Holden fått tid på sig att sätta sin prägel på värdarna, men med ett ganska skralt transferfönster så här långt råder en del frågetecken. Coventry avancerade från League One tack vare att de ledde den serien innan förbundet avbröt de lägre divisionerna. Av tradition studsar nykomlingar oftast bra i början och då ettan överstreckas blir valet att börja till höger. Plocka därefter med värdarna på större rader.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


7. Cardiff - Sheffield Wednesday 1
Över till Wales där det råder speciella förutsättningar. Sheffield Wednesday har straffats med tolv minuspoäng sedan ett par sidor försvunnit ur dagboken och det är givetvis ett hårt slag för Ugglorna. Steven Fletcher har skrivit på för Stoke och då han var de blåvitas klart bästa spelare under den gångna säsongen ser det mörkt ut inledningsvis för onsdagsklubben. Cardiff nådde hela vägen till playoff och hade där Fulham i gungning. Det gick dock inte hela vägen men räkna inte bort walesarna för det när det nu är dags igen. Truppen är till stora delar intakt och fortsätter Lee Tomlin att leverera poäng kan han mycket väl bli tungan på vågen här. Trolig etta.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Derby - Reading 1
Derby lyfte sig efter Wayne Rooneys ankomst men det räckte ändå inte hela vägen fram till playoff. Rooney finns kvar men dras, precis som Waghorn och Lawrence, med en skada. Jason Knight presenterade sig redan i fjol och fortsätter han i samma takt har Phillip Cocu och gänget en supertalang att förvalta. Reading stod för en fiaskoartad säsong och har också tappat en del tongivande spelare. Det kan mycket väl bli ännu ett tufft år för The Royals och på Pride Park Stadium blir det max en pinne. 1X är ett formidabelt lås.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


9. Huddersfield - Norwich 2
Huddersfield var nykomlingar i The Championship i fjol sedan de trillat ur Premier League. Det märktes dock inte alls och det var inte förrän i slutet som de blåvita lyckades greja nytt kontrakt i andradivisionen. Nu har bland annat Smith-Rowes och Willocks lånekontrakt gått ut och kvar finns egentligen bara Karlan Grant av hög klass. Norwich gör den här säsongen samma resa som Huddersfield i fjol efter en tuff vända i Premier League, men på minuskontot finns egentligen bara Jamal Lewis. Sedan har Kanariefåglarna förstärkt samtliga lagdelar med klass i form av bland andra Gibson, Skipp, Dowell och Hugill. Det blir toppstrid för Pukki och gänget i år. X2 är kupongens bästa lås.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


10. Millwall - Stoke X
Det är bäddat för kamp på The Den när Millwall välkomnar Stoke. Lejonen från London imponerade stort och var på vippen att nypa en playoff-plats i fjol. Truppen är i det närmaste intakt och har adderats med Bennett och supertalangen Troy Parrott. Därmed blir Millwall att räkna med i år igen. Stoke harvade i botten och den förra säsongen går inte att klassa som något annat än ett fiasko. Nu har dock Chester, Obi Mikel och Fletcher hämtats in, tre herrar med gott om rutin från högre sammanhang. Det här känns extremt ovisst på förhand och då är alla tecken att föredra.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


11. Preston - Swansea 1
Preston hörde till ett av The Championships bästa värdgäng under fjolåret och Deepdale kommer garanterat att bli en svårintaglig arena även under den här upplagan. The Lilywhites har varit ganska anonyma på transfermarknaden och det kan visa sig vara ett smart drag då truppen verkligen inte skriker efter förstärkningar. Swansea fick ge sig mot Brentford i playoff och nu har walesarna tackat Rhian Brewster för ett gott arbete och skeppat tillbaka ynglingen till Liverpool. Ett blytungt tapp och dessutom har också van der Hoorn och Celina försvunnit. De tre utgjorde ryggraden hos Svanarna och det är troligt att gästerna till slut får kasta in handduken här. Etta.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


12. QPR - Nottingham 2
Queens Park Rangers såg inledningsvis ut att vara ett gäng för toppen i fjol, men så blev inte alls fallet för de blåvita. Nakhi Wells, Jordan Hugill och Eberechi Eze utgjorde en magisk anfallstrio från start, men nu finns ingen av dem kvar hos The Hoops och känslan är att värdarna kommer att hålla till i de nedre regionerna. Nottingham har ett starkare lag på pappret och hade det inte varit för den totala genomklappningen i sista matchen mot Stoke hade Sherifferna varit i playoff i fjol. Här ska gästerna hållas som favoriter. Tvåan först, krysset sen.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


13. Degerfors - Jönköpings Södra 1
Kupongen avrundas på Stora Valla där Degerfors förlorade mot Halmstad senast det begav sig. Således bjöds hallänningarna in i striden om förstaplatsen igen, men när det sedan vankades serievändning och returmöte på Örjans Vall stämde Degerfors i bäcken. 4-1-segern var ord och inga visor och där visade bruksklubben att de är seriens bästa lag när de har sin dag. Jönköping kommer från två raka vinster mot Trelleborg och AFC men här får gästerna verkligen bekänna färg. J-Södra förlorar hittills över hälften av fajterna på främmande mark och det faktumet ändras inte på här. Etta!
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


Kupongens kassaskåp


Degerfors
Degerfors visade mot Halmstad vad deras sikte är inställt på. Dahlström och Bertilsson målade då och de kan mycket väl göra detsamma mot Jönköpings Södra. Här tar Degen ytterligare steg mot Allsvenskan.


Varningens finger!


Blackburn
Bournemouth har tappat rejält med klasspelare i transferfönstret. King ryktas också vara på väg ut och känslan är att det blir kämpigt i The Championship för Körsbären. Blackburn ska ses med god skrällmöjlighet på Vitality Stadium!


144 rader
1. Liverpool - Leeds 1
2. Crystal P - Southamp. 2
3. West Ham - Newcastle x2
4. Barnsley - Luton 2
5. Bournem. - Blackburn 1x2
6. Bristol City - Coventry x2
7. Cardiff - Sheffield W 1
8. Derby - Reading 1x
9. Huddersf. - Norwich x2
10. Millwall - Stoke 1x2
11. Preston - Swansea 1
12. QPR - Nottingham 2
13. Degerfors - Jönköping 1


864 rader
1. Liverpool - Leeds 1
2. Crystal P - Southamp. 2
3. West Ham - Newcastle x2
4. Barnsley - Luton x2
5. Bournem. - Blackburn 1x2
6. Bristol City - Coventry 1x2
7. Cardiff - Sheffield W 1
8. Derby - Reading 1x
9. Huddersf. - Norwich x2
10. Millwall - Stoke 1x2
11. Preston - Swansea 1
12. QPR - Nottingham x2
13. Degerfors - Jönköping 1


Stryktipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto