Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Stryktipset Tips Lördag 2/10

1 Oktober 2021 - 09:21

Det är dags för de engelska klubbarna att samla kraft inför den sista omgången innan landslagsuppehållet. Någon jackpot finns inte att ta del av denna lördag, men flera fina skrälldrag tornar upp sig i såväl Premier League som The Championship. Således finns hopp om hög utdelning!

13 rätt även i onsdags för Melkers Sandebäcks succeélag här på Rekatochklart! Form!
Nu har vi 3 stycken system ute!
Stryktipset-system 1: 150 kr/andelen – KLICKA HÄR för köp din del i systemet!  SLUTSÅLD!
Stryktipset-system 2: 200 kr/andelen – KLICKA HÄR för köp din del i systemet!
Stryktipset-system 3: 300 kr/andelen – KLICKA HÄR för köp din del i systemet! SLUTSÅLD!Spelstopp: 15:591. Chelsea - Southampton X

Vi inleder kalaset på Stamford Bridge där Chelsea ska mäta svärd med Southampton. De förstnämnda har vacklat mot slutet där framför allt offensiven ser aningen blek ut. Lukaku tenderar att bli ensam på topp och lyckas Southampton stänga ner belgaren är mycket vunnet denna lördag. Helgonen har tagit poäng av såväl Manchester United som Manchester City och brukar normalt trivas bra på Stamford Bridge. Det syns inte på strecken vilket gör att vi lockas av den breda penseln. Helgardera om finanserna tillåter.


2. Brighton - Arsenal 2

Spännande tillställning från AMEX Stadium. Brighton har till skillnad från i fjol överpresterat de underliggande siffrorna och i M23-derbyt mot Crystal Palace var Potters mannar inte värda en poäng. Maupay ordnade dock en pinne i slutskedet, men här blir det ännu lite tuffare emot. Arsenal spelade i sin tur också derby i den föregående omgången då Tottenham kom på besök. Den matchen dödade The Gunners redan i den första halvleken då de körde över Spurs med 3-0. Smith-Rowe, Saka och Aubameyang är spelare som bör kunna såra Brighton. Strecka från höger.


3. Leeds - Watford 1

Trots mängder av avbräck lyckades Leeds stå för en stark insats senast mot West Ham. På snöpligt vis fick Marcelo Bielsas mannar till slut se sig besegrade, men kan de komma upp i samma nivå mot Watford ligger säsongens första trepoängare onekligen nära till hands. The Hornets kommer säkerligen att få sina lägen då Leeds är otroligt offensivt viktade, men gästernas svaga försvar får å andra sidan svårt att hålla tätt mot spelare som Raphinha, Rodrigo och Klich. Detta vinner Leeds.


4. Burnley - Norwich X

Välspelad lär inte akten mellan två-poängarna Burnley och noll-poängarna Norwich bli. Att aktörerna tillhör bottenträsket var väntat inför säsongen och här ges båda lagen chans att andas ut under landslagsuppehållet. Burnley ska gälla som favoriter då matchen går av stapeln på Turf Moor, men ettan ska knappast valsa upp mot 60 procent. Norwich har definitivt kapacitet för att kunna få med sig något härifrån och har Teemu Pukki en bra dag är det en potentiell matchvinnare för Kanariefåglarna. Alla teckens behövs.


5. Wolverhampton - Newcastle 1

I fjol räddades Newcastles kontrakt av Callum Wilsons pålitliga målskytte, men då anfallaren gått skadad sedan ett tag tillbaka har Newcastle bara mäktat med tre poäng så här långt. Noll segrar är ett facit som återspeglar avsaknaden av Wilson och då han inte heller kommer till spel på Molineux väljer vi att nonchalera högersidan helt och hållet. Wolverhampton har inte fått med sig vad de varit förtjänta av hittills, men efter den knappa segern mot Southampton går Vargarna in i denna kamp med nyfunnet självförtroende. Det räcker till seger.


6. Barnsley - Millwall X

Sett till att spelare som Mowatt och Dike, samt tränaren Ismaël, försvunnit från fjolåret har Barnsley presterat okej ur ett spelmässigt perspektiv, men blott en seger skvallrar samtidigt om ett större problem. Uteblir poängen hägrar bottenstrid och det är precis vad som är fallet för The Tykes. Millwall blir ingen enkel nöt att knäcka denna lördag. Lejonen tog i veckan en betydelsefull seger mot Bristol City och höga på ångorna från den triumfen förlorar inte gästerna från London detta. Krysset går först i denna förmodat målsnåla tillställning, men tvåan tar plats på större system.


7. Blackpool - Blackburn 2

När Adam Armstrong försvann till Southampton restes frågetecken för vem som skulle göra målen för Blackburn. Svaret på den frågan är Ben Brereton. Anfallaren går från klarhet till klarhet och är chilenaren på humör kommer Blackpool att få en tuff afton framför sig. Nykomlingen gör det bra efter sina förutsättningar, men offensiven är inte alls lika slagkraftig som hos lördagens kombattanter. Med hänsyn till värdet är X2 ett sunt val. Mer än så behövs inte på Bloomfield Road.


8. Bournemouth - Sheffield United 2

Bournemouth är tillsammans med West Bromwich de enda två lag som hittills inte förlorat en match i The Championship. Det är onekligen starka papper från Körsbären som med det sagt haft en hel del flyt med sig under inledningen. Här väntar en betydligt svårare uppgift än vad streckningen ger sken av. Sheffield United har lyft sig den senaste tiden och bortsett veckans förlust mot Middlesbrough har The Blades offensiv lovat toppstrid. X2 är ett spännande val till superbt värde.


9. Cardiff - Reading 1

Efter tio spelade matcher står Reading noterade för raden 4-1-5 och det säger väldigt mycket om hur svåra The Royals är att lita på. Méïté och Joao dras fortfarande med skadebekymmer och utan den offensiva duon lutar vi åt att gästerna får problem när de äntrar walesisk mark. Cardiff visar usel form för dagen men på den egna arenan ska Blånäsorna kunna vända på den mörka trenden. Den väldige Kieffer Moore löser på egen hand tre poäng åt värdföreningen.


10. Derby - Swansea X

De tolv minuspoängen till trots har Derby stått för en stark säsongsinledning. Raden 3-4-3 hade i normala fall räckt till en plats på den övre halvan och kan Wayne Rooney förmå sina adepter att fortsätta på inslagen väg kommer kontraktet att lösas utan större problem. Målskyttet är dock ett frågetecken för The Rams och en målsnål tillställning väntas när Swansea kommer på visit. Walesarna lider av samma problem som lördagens kombattanter och det skulle inte förvåna om denna drabbning tickar 0-0 väldigt länge. Spikkrysset ligger nära till hands.


11. Luton - Huddersfield 1

Desto fler mål är att vänta på Kenilworth Road. Luton körde i veckan över Coventry med hela 5-0 efter att Adebayo och Cornick haft lekstuga med Gyökeres och company. Kan dessa herrar komma upp i samma nivå mot Huddersfield blir detta allt annat än enkelt för The Terriers. Gästerna har med det sagt en hög höjd i sitt spel och när ettan övervärderas är det definitivt läge att dra öronen åt sig. Den värdemässigt fina tvåan är ett utmärkt komplement i denna förmodat målglada akt.


12. Peterborough - Bristol City 1

Peterborough hade i början svårt att acklimatisera sig till tempot i The Championship, men allt eftersom har The Posh växt in i kostymen. På det egna gräset trivs nykomlingarna normalt bra och kan spelare som Clarke-Harris och Dembélé hitta rätt i de främre leden får Bristol City mycket att stå i. Gästerna befinner sig på den övre halvan efter en oväntat fin inledning, men insatserna svajar alldeles för mycket för att det ska bli tal om en playoff-plats. Till smakligt värde är ettan ett fräckt spikbud.


13. QPR - Preston X

Efter en mörkare period var Queens Park Rangers i veckan tillbaka på vinnande väg. Birmingham slogs tillbaka med 2-0, men The Hoops har knappast gjort sig förtjänta av det enorma förtroende som tipparna ger värdarna denna lördag. Preston körs inte över hur som helst, något som inte minst återspeglas i åtta raka utan förlust. Patrick Bauer är en stor anledning till den fina trenden och lyckas tysken hålla ihop de bakre leden i London ska The Lilywhites kunna stå emot bra. Måla tvärs över och jobba in högersidan.


Kupongens kassaskåp

Leeds

Leeds var värda mer mot West Ham och mot ett svagt Watford ska Påfåglarna ses med god chans till säsongens första seger. Stabil etta på Elland Road.


Varningens finger!

Sheffield United

Sheffield United är inga duvungar och när Bournemouth streckas till månen är det läge att dra i handbromsen. Skippa ettan för värdet i österled.


13 rätt även i onsdags för Melkers Sandebäcks succeélag här på Rekatochklart! Form!
Nu har vi 3 stycken system ute!
Stryktipset-system 1: 150 kr/andelen – KLICKA HÄR för köp din del i systemet!
Stryktipset-system 2: 200 kr/andelen – KLICKA HÄR för köp din del i systemet!
Stryktipset-system 3: 300 kr/andelen – KLICKA HÄR för köp din del i systemet!144 rader
1. Chelsea - Southampton 1x
2. Brighton - Arsenal 2
3. Leeds - Watford 1
4. Burnley - Norwich 1x2
5. Wolves - Newcastle 1
6. Barnsley - Millwall x
7. Blackpool - Blackburn x2
8. Bournemouth - Sheff U x2
9. Cardiff - Reading 1
10. Derby - Swansea x
11. Luton - Huddersfield 12
12. Peterbor. - Bristol City 1
13. QPR - Preston 1x2

864 rader
1. Chelsea - Southampton 1x2
2. Brighton - Arsenal x2
3. Leeds - Watford 1
4. Burnley - Norwich 1x2
5. Wolves - Newcastle 1
6. Barnsley - Millwall x2
7. Blackpool - Blackburn x2
8. Bournemouth - Sheff U x2
9. Cardiff - Reading 1
10. Derby - Swansea x
11. Luton - Huddersfield 12
12. Peterbor. - Bristol City 1
13. QPR - Preston 1x2


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

2 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Aston - 2021-10-02 10:03

Hej Magnus.

Bra synpunkter, det är lätt att vi som skriver här ibland skenar iväg och inte tänker på att alla inte är lika insatta och kan alla "facktermer". Det Tipsexpert menar med att jobba in högersidan i Match 13 är att det finns mest värde i tvåan. Dvs i nuläget är det endast 14% som tror på Preston medan QPR har 60% och ett kryss tror 26% av tipparna på. Du har så klart helt rätt i att en helgardering är heltäckande men givetvis hoppas man på utfallet med lägst procent och därav "jobba in högersidan". Sen om det ändå blir vinst för QPR så har man säkrat upp eftersom man har 1X2 i matchen.

"Värdemässigt fina tvåan" kan betyda olika saker beroende på vilket lag det handlar om men om vi kikar på match 11 så tror Tipsexperten på en målrik historia och med tanke på Lutons senaste prestation (5-0 mot Coventry) + hemmafördel så utgår han från hemmavinst men tycker inte att 59% speglar procentfördelningen rätt. Alltså tycker han att bortalaget har klart större chans än de 19% som laget ges i skrivande stund att vinna. Därav finns det ett bra värde i tvåan. Har själv i princip samma tankar som Tipsexperten här och har helgarderat matchen och tror på (många) mål från båda lagen.

Själv undviker jag i största mån 1 2 streckning men i vissa matcher (framför allt matcher man tror kommer bli målrika) kan det vara befogat.

Hoppas du fick lite klarhet här och lycka till med tippande!

mvh Aston

Mangomca - 2021-10-01 12:42

Jag är fascinerad av alla "facktermer" där en mer eller mindre oinvigd som jag ska försöka lista ut vad innebärden egentligen betyder. Det mest märkliga är nog när ni skriver på en helgarderad match (för match 13 ovan) "....jobba in högersidan". Vem ska jobba in högersidan? Är inte poängen med en helgarderad match att täcka upp för vilket utfall som helst i en helgarderad match? En annan sak som också är fascinerande är när det skrivs "... den värdemässigt fina tvåan". Är rekommendationen baserad få faktaunderlag om att man tror att bortalaget har god chans att vinna (utifrån dagsform, bättre på bortaplan än hemmaplan osv. )eller om man spelar på ett odds, dvs man tror inte bortalaget kommer att vinna men man hoppas eftersom utdelningen då blir bättre. Lite förvirrande.

Mvh / Magnus

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

Nytt spelbolag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Norrby - Östersund
Fotboll - Superettan - X2
2.89
19:00  Jönköping - Örgryte
Fotboll - Allsvenskan - Oavgjort
3.75
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
03:00  Holloway - Volkanovski
Annat - UFC - Holloway vinner
2.7
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:25  Melkers 13 rätt Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Europatipset Tips Tisdag 28/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten
18:30  Topptipset Tips Onsdag 29/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming