Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Stryktipset Tips Lördag 23/10

21 Oktober 2021 - 15:54

Tjong i medaljongen! Niklas Holmgrens klassiska uttryck lämpar sig utmärkt till lördagens Stryktips då kupongen är laddad med 20 fina jackpotmiljoner. Manchester City, Everton, Bournemouth och West Bromwich är en trojka favoriter som samtliga inte får vinna om utdelningen ska skjuta i höjden. Häng med i navigeringen nedan!

13 rätt även i onsdags! Gå med i vårt andelslag!
200 kr/andelen – KLICKA HÄR för köpa din andel!
300 kr/andelen – KLICKA HÄR för köpa din andel!


Spelstopp: 15:591. Brighton - Manchester City 2

Spelmässigt finns det inte många lag som kan mäta sig med Manchester City. Club Brugge fick i veckan 1-5 i brakan mot de ljusblå och då Pep Guardiola har ett perfekt truppläge att tillgå bör även Brighton få stora problem att hävda sig mot de regerande mästarna. Graham Potters manskap har fått med sig mer än vad de varit förtjänta av hittills och även om defensiven är av stabil sort står världens kanske främsta offensiv på andra sidan denna afton. Tvåan kommer att streckas hårt men det anser vi är befogat. City vinner.


2. Leeds - Wolverhampton 1

Leeds blev totalt utspelade av Southampton i föregående omgång och Påfåglarna ska vara glada över att siffrorna endast stannade vid 0-1. Raphinha och Phillips kan möjligen vara åter i startelvan denna lördag och det är givetvis två spelare som höjer nivån avsevärt. Wolverhampton ska dock inte underskattas. Vändningen från 0-2 till 3-2 i derbyt mot Aston Villa var urstark och Vargarna kommer att få gott om ytor att ställa om på mot ett tokoffensivt Leeds. Ettan går först men tvåan bör följa med i ett senare skede.


3. Everton - Watford 2

Trots att Rafa Benítez haft ett hädiskt skadeläge att förhålla sig till har spanjoren ändå krämat ut så när som max ur sina tillgängliga spelare. Bara en seger på de fyra senaste kan dock vara en fingervisning om att trenden är på väg nedåt för The Toffees. Richarlison och Calvert-Lewin får svårt att hinna bli spelklara till matchen mot Watford och då blir vi inte attraherade av den hårt ansatta ettan. Claudio Ranieri har anställts för att lösa kontraktet åt Watford och efter den hemska 0-5-smällen mot Liverpool står italienaren och övriga inför en klart lämpligare uppgift här. Med andan i halsgropen väljer vi att slopa ettan och istället gå all in på värdet i österled.


4. Southampton - Burnley X

Southampton tog säsongens första trepoängare senast när de klädde av ett skadeskjutet Leeds fullständigt. 1-0 var siffror i underkant, men det är samtidigt en annan femma att gå ut och städa av ett lågt sittande Burnley. Gästerna jagar fortsatt sin första seger och lyckas de täppa igen de bakre leden är det inte otänkbart att den kommer på St Mary’s. Southampton saknar sin lagkapten Ward-Prowse och är ingen favorit att hålla i handen då ettan ser ut att valsa över 60 procent. Alla tecken föredras på sydkusten.


5. Crystal Palace - Newcastle 1

Premier Leagues sista strid hämtas från Selhurst Park där Crystal Palace ser spännande ut under Patrick Vieiras vingar. Olise, Gallagher och Édouard har alla kommit in och höjt värdarnas offensiv flera hack och det hade inte varit orättvist om Örnarna tagit med sig samtliga poäng från derbyt mot Arsenal. The Gunners sena 2-2-kvittering var tung, men den innebär samtidigt att Palace kommer att vara rejält påkopplade mot Newcastle. Skatorna andas morgonluft och efter ägar- och tränarbytet, men den svaga truppen är fortfarande densamma. Gästerna räcker inte till i London. Ensam etta.


6. Birmingham - Swansea X

Swansea hade svårt att hitta rätt i inledningen av säsongen, men efter veckans seger mot West Bromwich - walesarnas andra raka triumf - råder betydligt muntrare tongångar hos gästerna. Utanför walesiskt territorium har prestationerna dock inte sett särskilt vassa ut och Birmingham är, trots deras usla form, inget lag som bara körs över utan vidare. Efter en stark insats i derbyt mot West Bromwich (0-1) kom en välbehövlig pinne mot Huddersfield och här ska Lee Bowyer och company kunna lösa ytterligare en sådan. Spikkrysset är lockande i en förmodat målsnål tillställning.


7. Blackburn - Reading 1

Reading ledde veckans batalj mot Blackpool med 2-0, men allt eftersom föll The Royals samman och förlorade till slut med 2-3. Nederlaget har legat i luften ett tag då de underliggande siffrorna överpresterats och vi tror att den negativa trenden kan fortsätta när gästerna beger sig till Ewood Park under lördagen. Blackburn är erkänt starka på egen matta och med en glödhet Ben Brereton i spetsen ska värdarna ses med god segerchans. Ettan är en solid spik till runt 50 procent.


8. Blackpool - Preston 2

Ett glödhett Lancashirederby stundar på Bloomfield Road där känsliga tittare varnas. Det kommer att satsas friskt i närkamperna när Blackpool och Preston mäter svärd. De sistnämnda är inne i en fin period och att denna tillfallit i samband med Patrick Bauers återkomst från skada förvånar inte. Mittbacken är Prestons viktigaste spelare och här gillar vi den värdeladdade tvåan väldigt mycket. Blackpool har gjort det bra i egenskap av nykomlingar, men med vänstervridna streck i en på förhand öppen historia går det inte att säga nej till tvåan. Spik!


9. Bournemouth - Huddersfield X

Bournemouth är fortfarande det enda obesegrade laget i The Championship och förstaplatsen är föga förvånande därför Körsbärens att förlora. Spelmässigt har det dock funnits mer att önska av de rödsvarta och i en förmodat öppen tillställning mot Huddersfield går det inte att singla värdarna till över 70 procent. Huddersfield besitter en skyhög högstanivå och lyckas de komma upp i närheten av den på Vitality Stadium råder miljonregn i österled. Att plocka fram den breda penseln och ge sig ut på skrälljobb är ingen dum idé.


10. Luton - Hull X

Sett till de underliggande siffrorna har Luton varit ett av The Championships allra bästa lag så här långt. Hattmakarna har också fått resultaten med sig via fyra raka utan förlust, men det är samtidigt en trend som inte går tipparna förbi. Över 60 procent på Nathan Jones mannar är för mycket i våra ögon. Hull har kapacitet för att kunna störa samtliga lag i denna liga och Tigrarna ska inte underskattas på Kenilworth Road. Som strecken sitter föredrar vi att täcka hela spektrat. Minst en bortapinne smakar mumma.


11. Millwall - Stoke 1

Millwall visar uppåtgående trend med tre segrar på de fyra senaste och hemma på The Den är Lejonen aldrig lätta att tas med. Det har Stoke fått erfara genom åren och faktum är att The Potters inte vunnit här sedan 2005. Gästerna befinner sig också i en negativ spiral med två raka förluster och vi ser ingen radikal förändring i kikarsiktet denna lördag heller. En poäng kan de rödvita nå, men mer än så blir det inte. 1X är ett lås i huvudstadens sydvästra delar.


12. Peterborough - QPR 2

Queens Park Rangers fortsätter att bjuda på sevärd fotboll och med tre segrar på de fyra senaste hänger The Hoops med i toppen av tabellen. Det ska dock sägas att lejonparten av poängen kommer hemma i London och här går inte gästerna så säkra som tipparna tycks tro. Peterborough är starka hemma på Weston Homes Stadium och höga på ångorna efter triumfen mot Hull ska värdarna inte underskattas denna lördag. Tvåan streckas först men får raskt sällskap av ettan på större system.


13. West Bromwich - Bristol City 1

Bristol City är oerhört svåra att bli klok på. Hemmaspelet lämnar förtvivlat mycket i övrigt att önska, men på resande tass är Nigel Pearsons mannar ett av The Championships främsta lag så här långt. Fyra segrar på sex försök är starka papper och även om West Bromwich är en tuff opponent visar de heller ingen toppform för dagen. The Baggies har tre svaga insatser i ryggsäcken och går inte att spika då ettan närmar sig 75 procent. Åtminstone krysset bör finnas med i Birmingham.


Kupongens kassaskåp

Crystal Palace

Crystal Palace var minst lika bra som Arsenal i derbyt och Newcastle är definitivt en lämplig uppgift i jakten på säsongens andra trepoängare. Skatorna faller på Selhurst Park.


Varningens finger!

Hull

Luton är knappast ett lag som bara städar av sina motståndare och till över 60 procent råder garderingstvång på ettan. Hull kan skrälla i London.144 rader
1. Brighton - Man City 2
2. Leeds - Wolves 1
3. Everton - Watford x2
4. Southampton - Burnley 1x
5. Crystal P - Newcastle 1
6. Birmingham - Swansea x
7. Blackburn - Reading 1
8. Blackpool - Preston 2
9. Bournem. - Huddersf. 1x2
10. Luton - Hull 1x2
11. Millwall - Stoke 1x
12. Peterborough - QPR 2
13. West Brom - Bristol C 1x


864 rader
1. Brighton - Man City 2
2. Leeds - Wolves 12
3. Everton - Watford x2
4. Southampton - Burnley 1x2
5. Crystal P - Newcastle 1
6. Birmingham - Swansea x
7. Blackburn - Reading 1
8. Blackpool - Preston 2
9. Bournem. - Huddersf. 1x2
10. Luton - Hull 1x2
11. Millwall - Stoke 1x
12. Peterborough - QPR 12
13. West Brom - Bristol C 1x


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

Nytt spelbolag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
03:00  Holloway - Volkanovski
Annat - UFC - Holloway vinner
2.7
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Topptipset Tips Onsdag 29/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming