Stryktipset Tips Lördag 25/9

Publicerad på 23 Sep 2021 - 16:09

Tipsexperten

Tipsexperten

23 Sep 2021 - 16:09

25 magiska jackpot-miljoner kantar lördagens Stryktips. Kupongen innehåller drabbningar från Premier League och The Championship och i samtliga ligor hittar vi drag som bäddar för hög utdelning. Grovjobbet är gjort, häng med i analysen för att vara med i kampen om miljonerna!

8 rätt 4dagar i rad på Melkers Sandebäcks Topptipset-system här på Rekatochklart! Form!
Nu har vi 3 stycken system ute till MONSTERJACKPOTT-omgången!
Stryktipset-system 1: 300 kr/andelen – KLICKA HÄR för köp din del i systemet!
Stryktipset-system 2: 200 kr/andelen – KLICKA HÄR för köp din del i systemet!
Stryktipset-system 3: 400 kr/andelen – KLICKA HÄR för köp din del i systemet!


Spelstopp: 15:59

1. Brentford - Liverpool 2

Brentford har så här långt varit en pigg nykomling där endast en förlust på fem matcher vittnar om The Bees stabila organisation. Thomas Franks övergång till en tre/fembackslinje har fallit väl ut och här kommer Pontus Jansson och company att behöva prestera på topp då Liverpool kommer på besök. Klopps mannar har sett ruskigt starka ut inledningsvis och merparten av startelvan är fräsch efter att tysken roterat i veckans cupmatch mot Norwich. Tvåan är en tämligen given utgång, men då den lär streckas benhårt vill vi gärna göra plats för krysset på större system.


2. Leeds - West Ham 2

Leeds avslutade fjolårssäsongen urstarkt, men efter fem spelade matcher står Påfåglarna ännu utan seger den här säsongen. Bamford och Raphinha har turats om med att bränna klara målchanser och defensivt är gästerna hårt skadedrabbade då inte mindre än fyra mer eller mindre givna pjäser ser ut att missa lördagens uppgift. West Ham ska således ses med god vinstchans på Elland Road. Stärkta efter veckans avancemang i Ligacupen mot Manchester United råder harmoni i Moyes trupp och spelare som Antonio, Benrahma och Bowen bör kunna ha en rolig lördag i West Yorkshire. Tvåan lämnas på egna ben.


3. Leicester - Burnley X

Leicester stod för ett intressant sommarfönster men Rävarna har haft svårt att leva upp till förväntningarna inledningsvis. Skador i defensiven och en offensiv som inte klickar är faktorer som gör att vi har svårt att köpa en etta till över 70 procent denna lördag. Burnley har trivts bra mot Leicester i modern nutid och lyckas gästerna sätta defensiven på King Power Stadium är ingenting omöjligt. Chris Wood är en möjlig gubben i lådan och till rådande streck tillåter vi oss att måla tvärs över och sedan jobba in högersidan för magiskt kupongrens.


4. Everton - Norwich 2

Everton sprang oerhört högt i inledningen, men det roliga tog slut senast mot Aston Villa. 0-3 i brakan var väntat sett till de underliggande siffrorna och här störs The Toffees av mängder med skador. Digne, Richarlison, Calvert-Lewin och Pickford riskerar alla att missa kampen mot Norwich och dessutom har Rodríguez lämnat för Qatar. Inga roliga avbräck direkt. Norwich har hittills inte plockat en enda poäng, men bättre läge än så här får knappast Kanariefåglarna. Ettan kan gott lämnas därhän då tipparna går berserk på densamma. X2 spelas till magiskt värde.


5. Watford - Newcastle 1

Sista fighten från Premier League är den mellan Watford och Newcastle. De sistnämnda har haft förtvivlat svårt att freda det egna målet så här långt och får troligtvis liknande problem denna lördag. Framåt ser fortsatt Wilson och Shelvey ut att saknas vilket innebär att Saint-Maximin blir ensam i de främre leden. Lyckas Watford stänga ner honom är mycket vunnet i den egna borgen. 3-1-segern mot Norwich var välbehövlig för nykomlingarna som har spets i lirare som Dennis och Sarr. Att någon av dessa herrar avgör denna tillställning är inte otänkbart. Ettan singlas, om än till lite sämre värde.


6. Blackburn - Cardiff 2

Över till The Championship där Blackburn ståtar med fyra raka utan förlust. The Rovers har dock en tendens av att blanda och ge under matchernas gång och har Ben Brereton en sämre dag är värdarna inte mycket för världen. Cardiff är i grunden ett bättre lag och trots att walesarna torskat tre av de fyra senaste ska de kunna bjuda upp till dans på Ewood Park. Värdet finns till höger och då är det läge att lämna den överstreckade ettan utanför leken. Cardiff norpar minst en pinne.


7. Birmingham - Preston 1

Efter en svag inledning har Preston lyft sig rejält mot slutet. Patrick Bauer har givit defensiven välbehövlig stabilitet sedan han kom tillbaka från skada, men vi lutar trots det mot att The Lilywhites får en kämpig eftermiddag på St Andrew’s. Birmingham har släppt in sju mål på de två senaste, något som borde innebära att Lee Bowyer fokuserar på att sätta defensiven denna lördag. Lyckas värdarna med den uppgiften samtidigt som spelare som Chong och Deeney hittar rätt i offensiven är mycket vunnet. Ettan singlas upp till 50 procent.


8. Blackpool - Barnsley 2

Blackpool är tack vare två segrar på de tre senaste The Championships bästa nykomling så här långt, men spelmässigt övertygar inte The Seasiders. Segrarna mot Fulham och Middlesbrough har i ärlighetens namn varit turliga och mot ett skickligt Barnsley anar vi att den positiva trenden kan ta slut. The Tykes har inte fått med sig det de varit förtjänta av hittills, men när smygvärde går att finna till höger lockas vi av att lämna ettan utanför värmen. X2 torde räcka hela vägen.


9. Bristol City - Fulham 2

Bristol City har höjt sig den senaste tiden, men det kvarstår fortfarande ett otroligt mörkt faktum för värdarna. Långt över 200 dagar har passerat sedan den senaste segern på eget gräs och när topplaget Fulham kommer på besök ska The Robins inte hoppas på för mycket. Fulham har förvisso bara vunnit en av de tre senaste, men Marco Silva fortsätter ändå att kräma ur spelmässigt imponerande prestationer ur sitt manskap. Lyckas portugisen med det på Ashton Gate förlorar inte besökarna. X2 är ett lås.


10. Nottingham - Millwall 1

Efter sju raka utan seger kom äntligen Nottinghams första seger för säsongen när Huddersfield besegrades med 2-0. Tilltänkta målkungen Lewis Grabban bidrog med en balja och kan anfallaren hitta rätt hädanefter ska Sherifferna kunna klättra ytterligare i tabellen. När Millwall besökte City Ground i fjol vann värdarna med 3-1 och höga på ångorna från den gångna helgens viktoria luktar det ytterligare en trea för Nottingham denna gång. Millwall faller sällan ur ramen men med bara en seger på åtta försök och förmodat slitna ben efter veckans cupmatch mot Leicester får Lejonen svårt att hävda sig här. Spikad etta till trevlig procent.


11. Sheffield United - Derby 1

Det är inte kul att spela fotboll i Derby för dagen. Den misskötta ekonomin har inneburit tolv minuspoäng för The Rams som därmed placerar sig som jumbo på -2 poäng. Vägen upp till säker mark är således lång för Wayne Rooney och company som torde få det tufft mot ett Sheffield United som vaknat till liv. Slavisa Jokanovic har fått ordning på sitt manskap via fyra raka utan förlust och framåt ser det onekligen intressant ut för The Blades. Elva (!) gjorda mål på de tre senaste vittnar om detta och här talar mycket för att de rödvita avgår med samtliga poäng. Stark etta.


12. Stoke - Hull X

Stoke inledde säsongen storartat men mot slutet har det inte sett lika inspirerande ut. Bara en poäng mot Barnsley och Derby imponerar inte och här misstänker vi ett slitet värdgäng efter veckans cupmatch mot Watford. Över 70 procent på ettan går således inte att köpa. Hull spås få en passande matchbild framför sig och kan Tigrarna komma upp i samma nivå som i poängplocken mot Bournemouth och Swansea ska de inte räknas bort på bet365 Stadium. Måla tvärs över och håll en tumme för högersidan.


13. Swansea - Huddersfield 1

Äventyret avrundas i Wales med en på förhand lurig tillställning från Liberty Stadium. Swansea har tappat både Ayew och Lowe - fjolårets två bästa målskyttar - men i Piroe, Obafemi och Paterson finns tre dugliga ersättare. När trion lär känna varandra bör walesarna kunna klättra i tabellen. Huddersfield är i vanlig väldigt svåra att få grepp om då imponerande insatser för jämna blandas med bottennapp. Ettan är således en lämplig inledning, men om finanserna tillåter får det gärna täckas upp hela vägen.


Kupongens kassaskåp

Sheffield United

Efter en svag inledning har Sheffield United steppat upp rejält mot slutet. Hemma mot ett sargat Derby ska The Blades inte göra några misstag. Vrålstark etta.


Varningens finger!

Burnley

Leicester har haft svårt att få spelet att stämma och mot Burnley spås en illa passande matchbild för Rävarna. Högersidan får inte missas i jakten på miljonerna.

Nu har vi 3 stycken system ute till MONSTERJACKPOTT-omgången!
Stryktipset-system 1: 300 kr/andelen – KLICKA HÄR för köp din del i systemet!
Stryktipset-system 2: 200 kr/andelen – KLICKA HÄR för köp din del i systemet!
Stryktipset-system 3: 400 kr/andelen – KLICKA HÄR för köp din del i systemet!



144 rader
1. Brentford - Liverpool 2
2. Leeds - West Ham 2
3. Leicester - Burnley 1x2
4. Everton - Norwich x2
5. Watford - Newcastle 1
6. Blackburn - Cardiff x2
7. Birmingham - Preston 1
8. Blackpool - Barnsley x2
9. Bristol City - Fulham x2
10. Nottingham - Millwall 1
11. Sheffield U - Derby 1
12. Stoke - Hull 1x2
13. Swansea - Huddersf. 1

864 rader
1. Brentford - Liverpool x2
2. Leeds - West Ham 2
3. Leicester - Burnley 1x2
4. Everton - Norwich x2
5. Watford - Newcastle 1
6. Blackburn - Cardiff x2
7. Birmingham - Preston 1
8. Blackpool - Barnsley x2
9. Bristol City - Fulham x2
10. Nottingham - Millwall 1
11. Sheffield U - Derby 1
12. Stoke - Hull 1x2
13. Swansea - Huddersf. 1x2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto