Stryktipset Tips Lördag 26/10

Publicerad på 24 Okt 2019 - 22:58

Tipsexperten

Tipsexperten

24 Okt 2019 - 22:58

Det är dags för den andra rundan i Tips-SM och denna vecka ser kupongen betydligt mer lurig ut än förra veckan. Massvis med hemmalag i The Championship streckas felaktigt upp som massiva favoriter, något som givetvis ska utnyttjas. Noterbart är att hela åtta fighter hämtas från den engelska andraligan på denna kupong som har en härlig jackpot på 13 miljoner. En ångestmatch från Allsvenskans 29:e omgång avslutar sedan det hela. Nu kör vi!

Spela på Stryktipset - klicka här!


Spelstopp: 15.59


1. Brighton - Everton 2
Det blev en neslig förlust för Brighton senast när de föll i slutskedet mot Aston Villa. En tidig utvisning på Aaron Mooy satte stopp för Fiskmåsarna där. Australiensaren är således avstängd här. På AmEx Stadium ska det ändå sägas att Brighton varit starka men nu ställs de mot ett Everton på uppgång. Gästerna från Liverpool har en sylvass trupp och kommer till sydkusten med en skön seger mot West Ham i bagaget. Inledningen har inte varit något vidare men det ska bara vara en tidsfråga innan Liverpool-klubben lyfter i tabellen. X2 blir valet även om det är med viss darr på ribban.
LeoVegas/11/"> LeoVegas-odds 1X2: 2.85 - 3.30 - 2.55
LeoVegas/11/"> LeoVegas-bonus: 100% upp till 3000 kr!


2. Watford - Bournemouth 1
Watford står alltjämt utan seger, till stor del på grund av en svag offensiv. Närmast kommer ändå Bålgetingarna från två oavgjorda resultat varav 1-1 borta mot Tottenham var en stark pinne. Bournemouth lyckades inte få hål på Norwich och har nu tre segerlösa matcher i följd. Sydkust-laget har dock inga problem med målskyttet med firma Wilson och King längst fram. Många mål månne på Vicarage Road således? Det öppnar upp för en gaffel (etta-tvåa) även där hemmalaget får utgångstipset trots sin jumboposition.
bet365/11/"> bet365-odds 1X2: 2.15 - 3.60 - 3.25
bet365/11/"> bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


3. West Ham - Sheffield United X
Londons Olympiastadion är nästa anhalt där en lurig nykomling gästar. Sheffield United visade återigen styrka när de betvingade Arsenal i måndags. Ännu en nolla för keepern Dean Henderson som bara släppt sju bollar förbi sig. West Ham får fortsatt klara sig utan sin stjärnkeeper Fabianski vilket är ett hårt slag. The Hammers tenderar samtidigt att vara väldigt ojämna i sina prestationer och har nu två raka förluster bakom sig. Här blir de för stora favoriter mot ett stabilt United. In med alla tecken på stört!
LeoVegas/11/"> LeoVegas-odds 1X2: 2.10 - 3.40 - 3.55
LeoVegas/11/"> LeoVegas-bonus: 100% upp till 3000 kr!


4. Burnley - Chelsea 2
Burnley föll med flaggan i topp senast mot Leicester när det blev en tung 1-2-förlust på King Power Stadium. Återigen visade ändå The Clarets att är tunga att möta med en kompetent centrallinje. Chelsea hade problem mot Newcastle men löste till slut en 1-0-skalp. Därmed är Frank Lampards gäng uppe på en fjärdeplats trots en tung start på säsongen. Bortaspelet har varit lysande den senaste tiden med tre raka triumfer. Här ska de gälla som relativt tydliga favoriter, även om Christensen och möjligen även Barkley saknas. Tvåan spikas trots eventuell överstreckning.
Unibet/11/"> Unibet-odds 1X2: 4.50 - 4.15 - 1.78
Unibet/11/"> Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!


5. Hull - Derby 1
Tigrar mot baggar är näst på tur när KCOM Stadium bjuder på ett möte mellan två förmodade mittengäng. I det skiktet återfinns också dessa klubbar snart en tredjedel in i säsongen. Hull har en fin offensiv spets i Kamil Grosicki och Jarrod Bowen men har hittills inte riktigt hittat nivån. Det kan inte heller sägas om Phillip Cocus Derby som haft stora problem på bortagräs, endast en vinst på sex försök och hela tolv insläppta. Ettan smakar klart bäst och spikas så länge den håller sig kring 45 procent.
LeoVegas/11/"> LeoVegas-odds 1X2: 2.16 - 3.45 - 3.20
LeoVegas/11/"> LeoVegas-bonus: 100% upp till 3000 kr!


6. Middlesbrough - Fulham 2
Middlesbrough fortsätter ha enorma problem även om de fick med sig ett 0-0-resultat mot Huddersfield i veckan. Det var sjätte raka utan en trepoängare och på dessa matcher har Woodgates manskap enbart stått för tre fullträffar. När Assombalonga är ur form finns det egentligen inget offensivt hot. Det kan inte sägas om Fulham som har en mängd spetsspelare framåt. Mitrovic toppar skytteligan på hela elva fullträffar och bakom finns vassa namn som Ivan Cavaleiro och Tom Cairney. Bortaspelet lämnar stundtals ett litet frågetecken men här ska Londonlaget ha toppchans. Tvåan spikas.
bet365/11/"> bet365-odds 1X2: 3.50 - 3.25 - 2.20
bet365/11/"> bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


7. West Bromwich - Charlton 1
Kupongens allra största favorit hittas på Englands högst belägna arena, The Hawthorns. Klassiska West Bromwich har fått en kanonstart under nya tränaren Slaven Bilic och toppar The Championship. The Baggies har visat enorm stabilitet även om 2-2 mot Barnsley i veckan var en missräkning. Där ska det ändå sägas att de blåvitrandiga dominerade händelserna och hämtade upp ett 0-2-underläge. Charlton är som bekant nykomlingar i andraligan och de har gjort det klart över förväntan. Ettan ska ändå anses som högst trolig även om krysset kan smygas in på lite större system i jakten på högre utdelning. 
LeoVegas/11/"> LeoVegas-odds 1X2: 1.43 - 4.40 - 7.00
LeoVegas/11/"> LeoVegas-bonus: 100% upp till 3000 kr!


8. Preston - Blackburn 2
Sju ligamatcher har spelats på Deepdale den här säsongen och Preston står alltjämt utan nederlag inför hemmapubliken. I tisdags ledde värdarna länge när Leeds var på besök men Bielsas mannar fick in en rättvis kvittering i slutet. Noterbart är att Preston bara vunnit en av sina fem senaste. Blackburn har gått tungt på slutet men är ett lag som inte ska underskattas. Rovers trivs som bäst i denna typ av matcher när de får slå ur underläge och offensivt finns alltid ett livsfarligt hot i Bradley Dack. Som procentfördelningen sitter är det mer eller mindre givet att strecka från höger, även om samtliga tecken är att rekommendera i Lancashire.
bet365/11/"> bet365-odds 1X2: 1.95 - 3.60 - 3.80
bet365/11/"> bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


9. Birmingham - Luton 2
Vidare rör vi oss till Englands näst största stad där Birmingham kliver ut på klassisk mark, St. Andrew’s Stadium. Där är The Blues riktigt stabila trots att spelarmaterialet inte är det bästa. 13 poäng på sex fighter inför hemmafansen är utan tvekan starka papper. Offensiven är dock inget vidare med endast tolv baljor framåt på 13 omgångar. Luton har stått för betydligt fler fullträffar än så även om nykomlingarna från Londons utkanter återfinns ett par pinnhål längre ner i tabellen. The Hatters, som gästerna kallas, har dock en hög högstanivå och ska definitivt kunna stå upp här. Förvånar inte om anfallsduon James Collins och Harry Cornick ställer till med problem för hemmalagets backlinje. Tvåan måste ritas dit i ett tidigt skede även om en helgardering smakar allra bäst i Birmingham.
LeoVegas/11/"> LeoVegas-odds 1X2: 1.96 - 3.30 - 3.95
LeoVegas/11/"> LeoVegas-bonus: 100% upp till 3000 kr!


10. Huddersfield - Barnsley 1
Vi riktar fokus mot The Championships bottenstrid där dessa klubbar huserar. Huddersfield har dock lyft sig betänkligt på slutet med fem raka utan nederlag. Trots det återigen fjolårets Premier League-lag, precis som Barnsley, under strecket. Gästerna, som är nykomlingar i andradivisionen, är jumbo med endast en viktoria hittills. Den kom i premiären. Därefter är alltså The Tykes segerlösa i tolv raka matcher. 2-2 i veckan mot West Brom var ett framsteg men här ska det mycket till för att bortalaget ska kunna stå upp. Ettan spikas trots överstreckning.
bet365/11/"> bet365-odds 1X2: 1.83 - 3.60 - 4.33
bet365/11/"> bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


11. Millwall - Stoke X
Vi fortsätter titta till de nedre regionerna av The Championship när vi beger oss till lejonnästet, The Den. Millwall har bara spelat in en poäng på två matcher den senaste veckan trots två mål framåt mot såväl Brentford som Cardiff. Tom Bradshaw har hittat nätet fem gånger på de senaste fyra fighterna vilket är glädjande, men samtidigt känns han alldeles för ensam offensivt. Stoke har en kompetent trupp men underpresterar gång på gång. Efter två raka vinster kom de rödvita återigen ner på jorden i tisdags när det blev torsk borta mot Sheffield Wednesday. Millwall har kryssat sex av 13 matcher och delad pott ska ses som troligt i östra London. Spikkrysset hittar in!
LeoVegas/11/"> LeoVegas-odds 1X2: 2.75 - 2.95 - 2.80
LeoVegas/11/"> LeoVegas-bonus: 100% upp till 3000 kr!


12. Nottingham - Reading 2
Nottingham öppnade säsongen urstarkt men det ska sägas att de rödvita hade marginalerna på sin sida i flertalet matcher. Nu har de istället kommit ner på jorden med två förluster den senaste veckan, båda dessa mot lag från den nedre halvan. Här väntar återigen ett sådant motstånd när Reading gästar City Ground. Kungligheterna från Berkshire har efter en tuff period i september och början av oktober lyft sig på slutet med fyra poäng på de två senaste. Rumänen George Puscas målade mot QPR (2-2) och är ett spännande namn tillsammans med bland andra John Swift. Här har Reading alla möjligheter att skrälla och det är bara att plocka bort den gravt överstreckade ettan.
bet365/11/"> bet365-odds 1X2: 2.10 - 3.30 - 3.70
bet365/11/"> bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


13. Kalmar FF - Falkenberg X
Kupongen avslutas med en oerhört viktig batalj från den näst sista omgången i Allsvenskan. Falkenberg är jumbo inför avslutningen men har samtidigt bara en poäng upp till kvalplats. Närmast på säker mark återfinns Kalmar, fyra poäng före hallänningarna. Smålänningarna lever dock farligt då Sundsvall skuggar tre pinnar bakom och har bättre målskillnad samt en på pappret lätt match hemma mot Helsingborg. Ångestladdat här att vänta där Kalmar självfallet ska gälla som favoriter. Magnus Pehrssons rödvita gäng har dock haft enorma bekymmer att plocka trepoängare, inte minst här på Guldfågeln Arena där endast en match vunnits under säsongen. 1X i utgång men möjligen kan Hasse Eklund ha något ess i rockärmen mot sin gamla arbetsgivare. Rensartvåan plockas med på större system trots att målvakten Hampus Nilsson är avstängd.
LeoVegas/11/"> LeoVegas-odds 1X2: 1.70 - 3.80 - 5.10
LeoVegas/11/"> LeoVegas-bonus: 100% upp till 3000 kr!


Kupongens kassaskåp


Huddersfield
Barnsley har som väntat haft det väldigt tufft i The Championship och nu alltså gått tolv raka matcher utan seger. Det förändras knappast på John Smith’s Stadium mot ett Huddersfield på uppgång. Ettan är glasklar!


Varningens finger!


Blackburn
Rovers har en tendens att lyfta sig när man som minst tror det. Passande uppgift här där Premier League-mästarna från 1995 inte har något att förlora. Preston har gått starkt hemma men spelmässigt inte imponerat nämnvärt. En skräll vädras på Deepdale.


Lilla raden 144 rader
1. Brighton - Everton x2
2. Watford - Bournemouth 12
3. West Ham - Sheffield U 1x2
4. Burnley - Chelsea 2
5. Hull - Derby 1
6. Mboro - Fulham 2
7. West Brom - Charlton 1
8. Preston - Blackburn x2
9. Birmingham - Luton 1x2
10. Huddersf. - Barnsley 1
11. Millwall - Stoke X
12. Nottingham - Reading 2
13. Kalmar - Falkenberg 1x


Stora raden 864 rader
1. Brighton - Everton x2
2. Watford - Bournemouth 12
3. West Ham - Sheffield U 1x2
4. Burnley - Chelsea 2
5. Hull - Derby 1
6. Mboro - Fulham 2
7. West Brom - Charlton 1x
8. Preston - Blackburn x2
9. Birmingham - Luton 1x2
10. Huddersf. - Barnsley 1
11. Millwall - Stoke X
12. Nottingham - Reading x2
13. Kalmar - Falkenberg 1x2

Spela på Stryktipset - klicka här!


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto