Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Stryktipset Tips Lördag 26/2

24 Februari 2022 - 13:49

Det slår gnistor om lördagens Stryktips. 15 miljoner i jackpot och första omgången av Tips-SM ligger framför oss! Fem fighter från Premier League och åtta från The Championship är vad som ska bemästras i jakten på storkovan. Vi har svaren på era frågor i analysen nedan!

TV: 15 MILJONERS JACKPOT PÅ STRYKTIPSET!Spelstopp: 15:591. Everton - Manchester City 2

Det är uppdukat för slakt på Goodison Park. Everton slog ett uselt Leeds med 3-0 men följde sedan upp med 0-2 i brakan mot Southampton. Det var siffror i underkant. Sedan Frank Lampard tog över skutan har de underliggande defensiva siffrorna varit mörka och Lampard gynnas heller inte av att Mina och Godfrey ser ut att saknas. Duon hade onekligen behövts när Manchester City kommer på besök. De ljusblå är uppretade efter förlusten (2-3) mot Tottenham och Guardiola lär elda på sina mannar något djävulskt för att inte göra om samma misstag igen. Har City vaknat på rätt sida blir detta ett ensidigt möte. Har de inte det vinner de ändå. Tvåan singlas alla dagar i veckan.


2. Manchester United - Watford 1

Manchester United stod för en håglös insats i onsdags mot Atlético Madrid. Länge såg Rangnick och company ut att få resa hem med ett nederlag i ryggen, men sedan trädde en viss svensk in i leken. Anthony Elanga hoppade in och gjorde mål med sin första bolltouch och snart blir Ralf illa tvungen att kasta in honom i startelvan. Elanga erbjuder fart och finess, något som i princip bara Fernandes och Sancho också gör bland övriga. Normalt ska United inte ha några problem med att lägga Watford på rygg, men med liten risk för slitna ben vill vi ändå varna för gästerna. Prestationen i derbyt mot Crystal Palace var inte 1-4-dålig och här har Hodgson och company inget att förlora. Plocka med ett rensande kryss på större system.


3. Brentford - Newcastle 1

Spännande möte från den nedre halvan där Newcastle går om Brentford vid händelse av tre poäng i London. Sex raka utan förlust är starka papper från Skatorna, men sjukstugan börjar bli oroande välfylld. Saint-Maximin, Wilson och Trippier är alla borta från mötet med Brentford och det försvagar framför allt gästernas offensiv. Brentford är segerlösa i sina sju senaste ligamatcher och måste verkligen steppa upp för att inte bli indragna i bottenstriden. Hemma på Brentford Community Stadium har The Bees stått för ett gäng positiva insatser och denna lördag kan Toney och Eriksen vara redo för spel. Två spelare som höjer de rödvitas högstanivå flera hack. Newcastle har bara en bortaseger så här långt och bör få det tufft i London. Ettan gillas mest till sunda streck och är ett bra spikbud.


4. Brighton - Aston Villa 1

Det vill sig inte för Aston Villa. Steven Gerrard inledde positivt med två raka segrar, men bara en triumf på de åtta (!) senaste tävlingsmatcherna gör att det är dags att ifrågasätta den gamla Liverpool-legendaren rejält. Defensivt håller Mings och company inte måttet och framåt saknas en målgörare trots att Ings och Watkins finns i truppen. Innan någon ur duon visar framsteg går det inte att lita på gästerna. Gerrards debutmatch för Villa slutade med 2-0 mot Brighton, men här tror vi att Fiskmåsarna kan få sin revansch. Det vändande mötet var helt jämnt och hemma på sydkusten är Potters lag inte lätta att tas med. Truppläget är kanon och Brighton ska kunna straffa en opponent som inte sitter ihop för dagen. Ettan gillas till trevlig procent. Spik.


5. Crystal Palace - Burnley 2

Crystal Palace gav deras gamla tränare, Roy Hodgson, en rejäl knäpp på näsan i onsdags. 4-1 mot Watford var en finfin seger för Vieiras adepter, men spelmässigt finns trots allt mer att önska av Örnarna. Siffrorna sprang iväg när Watford blottade sig och ett defensivt skickligt Burnley kommer inte att bjuda på samma ytor. The Clarets kommer närmast från totalt 4-0 mot Brighton och Tottenham där det gamla klassiska Burnley kommit till sin rätt. Ett tight försvar och spets hos lirare som Weghorst och Cornet räcker långt. Mot ett Palace som inte trivs med att föra matchbilden tror vi det räcker till minst en poäng. X2 liras till fint värde.


6. Birmingham - Huddersfield 1

Huddersfield har gjort en strålande säsong så här långt och finns i allra högsta grad med i kampen om playoff-platserna. I veckan vändes 0-1 till 2-1 mot Cardiff i matchens slutskede, men snart kommer Fru Fortuna sluta le åt The Terriers. Att leva på marginaler funkar sällan i längden och redan här tror vi att gästerna stöter på problem. Birmingham var det bättre laget i fighten mot Reading men fick trots det surt konstatera 1-2 i nacken. Spelmässigt såg dock Blånäsorna klart förbättrade ut och hemma i rikets näst största stad faller värdarna sällan ur ramen. Huddersfield är begränsade på resande tass och till jämna streck är det läge att ta ställning. Ettan tornar upp sig som en fin chansspik.


7. Coventry - Preston X

Coventry vägrar att ge upp drömmen om playoff. Viktor Gyökeres sköt sent Bristol City i sank och så länge svensken visar fin målform är The Sky Blues ett hot mot samtliga lag i The Championship. Denna lördag blir det samtidigt tufft emot då ett väloljat Preston kommer på besök. The Lilywhites kommer närmast från 0-0 mot Nottingham där Patrick Bauer tvingades utgå tidigt i den andra halvleken. Tyskens eventuella frånvaro är ett aber inför denna tillställning, men när ettan ser ut att streckas hårt är det ändå läge att gardera. Om råd alla tecken.


8. Millwall - Sheffield United 2

Sheffield United såg ut att gå mot delad ära i veckans kamp mot Blackburn. Än mörkare såg det ut när Charlie Goode såg rött i den andra halvleken, men på tilläggstid frälste Ben Davies gästerna som nu är uppe på playoff-plats. Toppform råder och faktum är att The Blades bara släppt in ett mål på de åtta (!) senaste i ligaspelet. Millwall är normalt också förknippade med en stark defensiv, men den här säsongens upplaga av Lejonen är något annat. Mängder av målchanser släpps till och trots tre raka segrar lutar vi åt att formtoppen tar slut denna lördag. Sheffield United är ett bättre lag och kan tvåan hålla sig runt 45 procent blir vi extra glada. Gästerna spikas!


9. Blackpool - Reading 2

Spel med en man mer på banan i 50 minuter räckte inte för Blackpool borta mot Queens Park Rangers. The Seasiders tryckte på för ett segermål men fick istället se 1-2 slinka in strax före slutsignalen. Nykomlingen ska inte skämmas över insatsen och god chans att studsa tillbaka finns när Reading gästar Bloomfield Road, en arena där Blackpool trivs som fisken i vattnet. Ettan streckas med det sagt därefter. Reading har en mörk säsong i ryggsäcken men har trots allt sett bättre ut mot slutet. 2-1-0 på de tre senaste vittnar om detta och att Lucas Joao är tillbaka efter skada betyder massor för gästerna. Himmel eller helvete är vanligt förekommande när det handlar om The Royals vilket gör gubben (etta-tvåa) till ett spännade val.


10. Bournemouth - Stoke X

Bournemouth fick veckans fight mot Swansea inställd på grund av stormen Eunice. Körsbären har således fått gott om vila i benen inför drabbningen mot Stoke och att de rödsvarta ska gälla som favoriter hemma på Vitality Stadium säger vi inte emot. När ettan streckas över 65 procent är det dock läge att dra i handbromsen. Stoke är klart förbättrade den senaste tiden och att det blev torsk i veckan mot Luton (1-2) ska inte spela alltför stor roll inför lördagen. Baker, Maja och Campbell är alla spelare som kan såra Bournemouth på egen hand. Tillåter finanserna får gärna alla tecken finnas med.


11. Luton - Derby X

Många lag är med i kampen om playoff-platserna och Luton är sannerligen inget undantag. Hattmakarna spelar en stor fotboll trots små medel och i veckan kom en blytung trepoängare borta mot Stoke. En liten varningsflagga ska ändå hissas för att marginalerna varit med Jones och company mot slutet. När tipparna streckar upp ettan över 60 procent är det läge att blicka mot garderingar. Derby ångar på i bottenstriden och ska rent spelmässigt inte känna sig underlägsna Luton på förhand. Åtta poäng skiljer upp till säker mark och så länge chansen till nytt kontrakt finns kommer The Rams att ge det ett ärligt försök. Som strecken sitter är heltäckningsmatta och skrälljobb rätt väg att gå.


12. Nottingham - Bristol City 1

Nottinghams vansinniga framfart i början av februari har kommit av sig. Två raka oavgjorda strider skvallrar om detta, men Sherifferna ska trots allt hållas klart högst när ett ojämnt Bristol City står på andra sidan. Får lirare som Davis, Johnson och Zinckernagel gott om ytor att operera på blir det åka av för gästerna. Bristol Citys totala oförmåga till stabilitet är anledningen till att de befinner sig på den nedre halvan och här räcker högstanivån till max en poäng. Nottingham är bättre på samtliga positioner och förlorar inte detta. 1X spelas med hänsyn till värdet.


13. Peterborough - Hull 1

Ångestladdat bottenmöte från Weston Homes Stadium där Peterborough och Hull ska mäta svärd. Inget av lagen visar upp någon vidare form och hade det inte varit för Derbys och Readings poängavdrag hade Hull gjort lördagens opponenter sällskap under giljotinen. Tigrarnas 0-2-torsk mot jumbon Barnsley var rättvis och på resande tass rosar besökarna sällan marknaden. Peterborough har blixtrat till på egen matta men är samtidigt djupt nere i skorna för dagen. Ettan agerar utgångstecken, men tvåan ska snabbt med därefter.


Kupongens kassaskåp

Manchester City

Everton visar upp anskrämliga underliggande siffror i defensiven och nu kommer världens främsta offensiv på besök. City kör över The Toffees på Goodison Park.


Varningens finger!

Burnley

Att slå tillbaka ett naivt Watford var en grej, att bryta ner ett lågt stående Burnley är ett annat. The Clarets ska ses med god poängchans mot ett Palace som inte trivs i favorit-kostymen.144 rader
1. Everton - Man City 2
2. Man United - Watford 1x
3. Brentford - Newcastle 1
4. Brighton - Aston Villa 1
5. Crystal P - Burnley x2
6. Birmingham - Huddersf. 1
7. Coventry - Preston 1x2
8. Millwall - Sheffield U 2
9. Blackpool - Reading 12
10. Bournemouth - Stoke 1x
11. Luton - Derby 1x2
12. Nottingham - Bristol C 1
13. Peterborough - Hull 1


864 rader
1. Everton - Man City 2
2. Man United - Watford 1x
3. Brentford - Newcastle 1
4. Brighton - Aston Villa 1
5. Crystal P - Burnley x2
6. Birmingham - Huddersf. 1
7. Coventry - Preston 1x2
8. Millwall - Sheffield U 2
9. Blackpool - Reading 12
10. Bournemouth - Stoke 1x2
11. Luton - Derby 1x2
12. Nottingham - Bristol C 1x
13. Peterborough - Hull 12


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

Nytt spelbolag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Norrby - Östersund
Fotboll - Superettan - X2
2.89
19:00  Jönköping - Örgryte
Fotboll - Allsvenskan - Oavgjort
3.75
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
03:00  Holloway - Volkanovski
Annat - UFC - Holloway vinner
2.7
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:25  Melkers 13 rätt Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Europatipset Tips Tisdag 28/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten
18:30  Topptipset Tips Onsdag 29/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming