Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Stryktipset Tips Lördag 27/11

26 November 2021 - 09:18

Det börjar vankas tätt spelschema i England och ingen önskelista behöver skrivas då matcherna kommer på löpande band. Premier League, The Championship och League One avrundar november med en kupong som också innehåller 15 miljoner i jackpot. Full fart mot storkovan!


Spelstopp: 15:591. Liverpool - Southampton 1

Att Liverpool blir kupongens största favorit är knappast något under. Jürgen Klopps mannar befinner sig i en vansinnig formtopp där framför allt offensiven är av högsta dignitet. Salah, Mané och Jota visar alla framfötterna gång efter annan och den sistnämnda ska ha goda chanser till spel då han vilades från veckans Champions League-seger mot Porto. Southampton kommer närmast från en tung förlust mot Norwich där Alex McCarthy blev syndabock efter att målisen tvålat in två strutar i egen bur. Risken för misstag finns onekligen även här då ligans främsta offensiv står på andra sidan. Spara garderingar till andra matcher. Given etta.


2. Brighton - Leeds 1

Brighton inledde säsongen magiskt men på senare tid har Fiskmåsarnas prestationer varierat kraftigt. Faktum är att Potters mannar är segerlösa sedan två månader tillbaka, ett facit som får oss att inte vilja lämna ettan på egna ben. Leeds har inte heller rosat marknaden så här långt, men de Påfåglarna har samtidigt en oerhört hög höjd i sitt spel. Nivån höjs ytterligare då Raphinha sägs vara redo för att ta plats i startelvan, en spelare som på egen hand kan såra Brighton. Valet faller på gubben (etta-tvåa) i en förmodat böljande tillställning.


3. Crystal Palace - Aston Villa 1

Steven Gerrard fick en flygande start på sitt äventyr i Aston Villa. 2-0-segern mot Brighton var högst välkommen, men spelmässigt var det ingen bländande prestation från gästernas sida. Mot ett välorganiserat och formstarkt Crystal Palace behöver den gamla Liverpool-legendaren förmå sina adepter till en bättre prestation. Palace ser oerhört intressanta ut under Vieira där ett väl inoljat presspel ligger till grund för värdarnas svårslagenhet. Blott två nederlag på tolv matcher är starka papper och till trevlig procent lutar vi åt att trenden fortsätter denna lördag. Ettan är definitivt spikbar.


4. Norwich - Wolverhampton X

Daniel Farke lämnade jobbet som Norwich-tränare med en seger och Dean Smith fortsatte samma jobb med ytterligare en viktoria. Kanariefåglarna är på gång i bottenstriden och spelare som Pukki, Gilmour och Normann har alla förutsättningar för att kunna såra Wolverhampton. Wolves kommer förvisso från en fin seger hemma mot West Ham, men att föra en matchbild tillhör än så länge inte gästernas signum. Lyckas Norwich ligga rätt i sina positioner går tvåan inte så säker som tipparna tycks tro. Större system får gärna inneha alla tecken.


5. Birmingham - Blackpool 1

Mittenmöte mellan två formsvaga aktörer. Birmingham besitter störst kunnande i grunden, men mot slutet har Lee Bowyers mannar inte hittat rätt i de främre leden. Gardner och Woods är två jobbiga avbräck, men även utan duon ska Blånäsorna ligga närmast tre poäng när Blackpool kommer på besök. Nykomlingarna flög ett tag under hösten, men med fyra raka utan seger är den perioden förbi. Lyckas The Seasiders hitta rätt i defensiven ska de inte uteslutas från en poäng, men ettan ligger närmast till hands. 1X är ett lås.


6. Bournemouth - Coventry X

Bournemouth tog alldeles för många poäng under hösten sett till vad spelet lovade, en verklighet som kommit ikapp Körsbären mot slutet. Bara en seger på de fyra senaste är ett kvitto på detta och bortsett ständigt målfarlige Solanke har de rödsvarta inte mycket att komma med för dagen. När tipparna ändå målar upp ettan skyhögt är det omgående läge att blicka mot garderingar. Coventry agerar inte med samma självklarhet som under sensommaren, men de ljusblå tar ändå sina poäng via en stark organisation. Den ska inte underskattas på Vitality Stadium. Alla tecken och skrälljobb är rätt väg att gå.


7. Hull - Millwall X

Två defensivt starka lag ska mäta svärd på MKM Stadium. Hull har tre raka segrar och lika många hållna nollor i ryggsäcken, en trend som inneburit att Tigrarna kravlat sig ovanför nedflyttningsstrecket. Det är samtidigt en kort väg tillbaka till träsket och den ofta tandlösa offensiven lär få svårt att få hål på Millwall. Lejonens defensiv är en nivå upp i jämförelse och insatsen i 1-1-matchen mot Bournemouth höll högsta klass. Gary Rowetts mannar ska kunna lösa minst en pinne även här. Krysset först, tvåan sedan.


8. Huddersfield - Middlesbrough 2

En på förhand helt jämn drabbning från John Smith’s Stadium där tipparna dock tycker annorlunda. Huddersfield målas upp som rejäla favoriter och det har sin förklaring i tabellen. Fem poäng skiljer ner till Middlesbrough, men vi lutar åt att försprånget minskar denna lördag. The Terriers har bara en seger på de fyra senaste och med ett ansatt truppläge väljer vi att nonchalera den hårt streckade ettan. Middlesbrough stod för en klockren insats senast mot Preston, men fick trots det inte med sig några poäng. Kan Chris Wilder motivera sina adepter till en liknande prestation här kommer tre poäng. Spännande spiktvåa.


9. Luton - Cardiff 1

Cardiff såg ut att vara på gång under nye tränaren Steve Morison, men 0-1 i nacken mot Hull var inte mycket att hurra över. Walesarna dominerade matchbilden utan att komma till särskilt många farliga målchanser. Här väntas gästerna få lämna över taktpinnen till ett bolltryggt Luton. Hattmakarna låg klart närmast segern mot Nottingham och Nathan Jones och company ska faktiskt inte uteslutas från en playoff-plats. Så bra är värdarna och med lirare som Adebayo och Cornick i de främre leden finns potentiella matchvinnare. Trolig etta.


10. Peterborough - Barnsley 1

Poya Asbaghis debut var inte mycket att skriva hem om. Svensken och hans Barnsley blev fullständigt nedtryckta i skorna av Swansea där 0-2 var smickrande siffror för The Tykes. Lyckas Poya inte kräma ur en starkare prestation av sitt lag på Weston Homes Stadium väntar ytterligare problem. Peterborough blev utskåpade av Blackburn i veckan, men på den egna mattan är The Posh ett lag att räkna med. Szmodics, Dembélé och Clarke-Harris kan alla såra Barnsley på egen hand. Potentiell spiketta som garderas med tvåan på större rader.


11. Stoke - Blackburn X

Två opålitliga aktörer går i klinch i Stoke-on-Trent dit Stoke vänder hem med en dyster 0-1-förlust mot Bristol City i veckan. Lyckas inte Michael O’Neill få sina spelare att prestera jämnare över tid blir det svårt att nå en playoff-plats. Hemma mot ett normalt bortasvagt Blackburn finns god chans till poäng, men ettan streckas därefter. The Rovers kan blixtra mot vilken opponent som helst och med målkungen Ben Brereton i kanonform vågar vi inte räkna bort gästerna. Helst ska alla tecken finnas med.


12. Swansea - Reading 1

Swansea tog sig hela vägen till playoff i fjol och Russell Martin ser ut att vara nästa tränare som lotsar walesarna till åtminstone en likvärdig bedrift. Spelmässigt finns inte många lag i The Championship som knäpper Svanarna på näsan. 2-0 mot Barnsley var siffror i underkant och toppchans råder hemma mot ett Reading i spillror. Minuspoäng, dålig form och ett jobbigt skadeläge är bara några faktorer som påverkar The Royals negativt. Ettan streckas i högsta laget och enbart därför övervägs krysset som komplement.


13. Plymouth - Wigan 2

League One tar oss i mål med ett toppmöte från Home Park. Plymouth är hemmahörandes på arenan och om värdarna inte skärper till sig rejält kommer de snart att tappa sin placering i toppen. Två raka förluster och fem mål i baken är inga roliga siffror att ha i bakhuvudet när Wigan kommer på besök. The Latics tillhör tredjedivisionens främsta aktörer på pappret och på resande tass har gästerna hittills varit omutliga. Raden 6-1-1 vittnar om detta och till trevlig procent är tvåan en fräck spik. Wigan tar kliv mot förstaplatsen.


Kupongens kassaskåp

Liverpool

Liverpool är igång på alla cylindrar där den fartfyllda offensiven tycks ostoppbar. Southampton lyckas inte sätta stopp för Salah och company. Megaetta.


Varningens finger!

Coventry

Bournemouth är inte förtjänta av det stora favoritskap de får av tipparna. Spelet har hackat mot slutet och välorganiserat Coventry ska kunna få med sig något från Vitality Stadium.144 rader
1. Liverpool - Southampton 1
2. Brighton - Leeds 12
3. Crystal P - Aston Villa 1
4. Norwich - Wolves x2
5. Birmingham - Blackpool 1x
6. Bournemouth - Coventry 1x2
7. Hull - Millwall x
8. Huddersfield - Mboro 2
9. Luton - Cardiff 1
10. Peterbor. - Barnsley 1
11. Stoke - Blackburn 1x2
12. Swansea - Reading 1x
13. Plymouth - Wigan 2


864 rader
1. Liverpool - Southampton 1
2. Brighton - Leeds 12
3. Crystal P - Aston Villa 1
4. Norwich - Wolves 1x2
5. Birmingham - Blackpool 1x
6. Bournemouth - Coventry 1x2
7. Hull - Millwall x2
8. Huddersfield - Mboro 2
9. Luton - Cardiff 1
10. Peterbor. - Barnsley 12
11. Stoke - Blackburn 1x2
12. Swansea - Reading 1x
13. Plymouth - Wigan 2


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Milan - Udinese
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.72
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Nottingham - West Ham
Fotboll - Premier League - 2
1.92
15:00  Malmö FF - GIF Sundsvall
Fotboll - Allsvenskan - MFF -1 ht
2.00
17:30  IF Elfsborg - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.90
17:30  Chelsea - Tottenham
Fotboll - Premier League - Spurs +0,5
1.72
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  GS75 Tips Åmål 14/8
Insats: 1080 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Speltips Söndag 14/8
Insats: 864 kr - Tipsexperten
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  AIK - Värnamo
Fotboll - Allsvenskan - 2 (+1)
1.85
19:30  Valencia - Girona FC
Fotboll - La Liga - Flervalsspel
3.15
17:30  Athletic Bilbao - Mallorca
Fotboll - La Liga - Flervalsspel
2.02

Livestreaming