Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Stryktipset Tips Lördag 28/5

26 Maj 2022 - 09:53

Lördagens Stryktips har livslängd över två dagar och ståtar med en mäktig jackpot på 11 miljoner kronor. Champions League-finalen från Stade de France är smällkaramellen och på tal om finaler ska vi även besöka Wembley två gånger om. Svensk, norsk och finsk ligafotboll kompletterar kupongen. Häng med!

TV: 11 miljoner i jackpot och finbesök av Polsäter i studion!Spelstopp: 15:591. Liverpool - Real Madrid 1

Stade de France slår upp portarna för en minst sagt maffig inledning då Champions League-finalen går av stapeln på denna arena. Liverpool rider in i Frankrike som klara favoriter och konstigt vore väl annars då de rödklädda vunnit i princip allt de ställt upp i denna säsong. City berövade Pool på ligatiteln med en poängs marginal, men det kommer samtidigt betyda extra tändvätska för Klopps gäng denna afton. Real Madrid ska aldrig underskattas i en Champions League-final då Marängerna har gott om erfarenhet från liknande sammanhang, men här slår de vitklädda ur underläge. På sin väg hit har Ancelotti och company överpresterat den underliggande statistiken och här kommer det bli åka av från start. Håller sig ettan runt 50 procent är det en klok spik.

2. Häcken - Sirius 1

Häcken nämndes inte direkt som en potentiell guldkandidat inför säsongen, men Getingarna har imponerat stort i inledningen. Fyra raka segrar är starka papper och här kan värdarna från Hisingen ta sig upp i tillfällig serieledning. Rygaard, Jeremejeff och Bengtsson är alla vassa lirare som kan såra Sirius på egen hand, men toksäker är inte ettan. Pågarna från Uppsala imponerade senast mot AIK och har tagit sju poäng på sina tre senaste. Ssewankambo är ett avbräck i de bakre leden, men trots det ska inte de blåsvarta räknas bort från en poäng på Bravida Arena. Krysset är ett givet komplement åt den hårt streckade ettan.

3. AFC Eskilstuna - Östersund 2

AFC Eskilstuna rivstartade Superettan med fyra raka segrar. Lika många förluster på de fem senaste innebär dock att värdarna halkat efter i toppstriden. Oförmågan till stabila prestationer över en längre tid är ett problem och när ettan sticker iväg är det inte dumt att blicka åt andra hållet. Östersund har inte rosat marknaden så här långt, men en poäng senast mot Örgryte var ett viktigt trendbrott efter en rad raka förluster. Kadiri kan åstadkomma mycket på egen hand i offensiven och är ett reellt hot mot ett ofta framtungt AFC. Värdemässigt fina X2 går först, alla tecken på större system.

4. Mansfield - Port Vale 2

Det första av två besök på Wembley på denna kupong görs under lördagen när Mansfield och Port Vale gör upp om en plats i League One till nästa säsong. De förstnämnda stod för två gedigna prestationer när de besegrade Northampton i semin två gånger om, men Port Vale är en opponent som ställt till det för The Stags under säsongens gång. Grabbarna från Stoke-on-Trent tog fyra poäng i ligaspelets två inbördes möten och den psykologiska fördelen från detta ska inte underskattas. James Wilson är en spelare med stort individuellt kunnande som kan skoja friskt med Mansfields försvar. När ettan drar iväg är X2 ett spännande val till smygvärde.

5. Ham-Kam - Odds BK 2

Ham-Kam vann OBOS-ligaen överlägset i fjol men blev inför den här säsongen av med succétränaren Rekdal som gick till Rosenborg. Det har emellertid inte hindrat nykomlingarna från att imponera i Eliteserien. Bara en förlust på de åtta första matcherna är starka papper, men bara en seger är samtidigt en fingervisning om bristande offensiv spets. Odds BK har i sin tur noterats för tre segrar men det är siffror som blir sekundära då gästerna torskat sex fighter. Ingebrigtsen och Kitolano ska trots det kunna ställa med svårigheter för Ham-Kam som blir onödigt hårt värderade. Den värdemässigt fina tvåan är en fräck utgång. Ettan följer med först på större system.

6. Strömsgodset - Viking 2

Östra mot västra Norge när Strömsgodset drabbar samman med Viking i Drammen. De förstnämnda har hittat in i ett fint stim mot slutet där 2-2 mot Bodö/Glimt var ett styrkebesked. Bortsett 3-0-triumfen mot Kristiansund har dock marginalerna varit på värdarnas sida och här väntas en på förhand ruskigt tuff opponent. Viking har i vanlig ordning vräkt in mål och bäst av alla är Veton Berisha som kan åstadkomma väldigt mycket av väldigt lite. Anfallaren saknar denna lördag sällskap av skicklige Tripic, men trots det håller vi gästerna från Stavanger som det klart bättre laget. Tvåan spikas hela vägen upp till 50 procent.

7. FC Haka - FC Lahti X

Över till Finland och Veikkausliiga där Haka tar emot Lahti hemma i Birkaland. Värdföreningen kommer närmast från en stjärnsmäll mot HJK Helsingfors (1-4) och har faktiskt bara tagit en poäng på de fem senaste ligamatcherna. Trots det blir ettan hårt betrodd av svenska folket vilket innebär att det är högläge att blicka mot garderingar. Lahti tog poäng i motsvarande möte i fjol och gästerna ska inte uteslutas från en favorit i repris denna afton. Penninkangas är en målfarlig herre som Haka får se upp med och den övervärderade ettan lämnas inte allena. Alla tecken och skrälljobb är en rolig väg att vandra.

8. Inter Turku - Ilves 1

Inter Turku bröt en negativ trend när de slog Vaasan Palloseura med 2-1 i den senaste ligamatchen. Viktorian följdes sedan upp med en kölhalning av Inter Turkus andraligan i den inhemska cupen (10-0!) och vikten av att ha en fungerande offensiv blir viktig inför fortsättningen. Ilves har i sin tur visat defensiv soliditet mot slutet via två raka hållna nollor, men i Åbo får gästerna från Tammerfors finna sig i att slå ur underläge. Inter Turku är erkänt starka i egen borg och förlorar inte detta. 1X är värdesäkrat i Veikkausliigas sista strid.

9. Huddersfield - Nottingham 2

Det har varit en lång vandring för både Huddersfield och Nottingham, men nu står aktörerna bara en strid från en plats i Premier League. The Terriers, som de blåvita kallas, har stundtals charmat tv-tittarna med en snabb och passningsorienterad fotboll, men det ska också sägas att Corberáns mannar överpresterat de underliggande siffrorna under säsongens gång. Nottingham besitter en högre högstanivå och har framför allt klart vassare spets i de offensiva leden. Johnson, Davis och Zinckernagel bidrar till detta och kommer trion upp i ansenlig nivå är detta Nottinghams playoff-final att förlora. Tvåan gillas så den till grad att hammaren plockas fram.

10. Degerfors - Malmö FF 2

Degerfors föll tillbaka i gamla hjulspår mot Varberg där Whiteman gav bort två mål till västkustlaget. 1-2 i nacken var en tuff smäll efter två raka segrar dessförinnan och här väntar säsongens kanske svåraste hemmamatch när Malmö FF kommer på besök. Skåningarna missgynnas av kort vila i benen efter torsdagens cupfinal och taskig allsvensk form, men det råder samtidigt enorm klasskillnad mellan aktörerna. MFF gjorde totalt 8-0 på Degen i fjol och ska såklart hållas klart högst även denna gång. Tvåan kan gott och väl spikas upp till åtminstone 65 procent.

11. Helsingborg - AIK 2

Blott fem poäng på tio matcher räckte för att glassbägaren skulle rinna över för ledningen i Helsingborg. Jörgen Lennartsson fick kliva åt sidan efter brakförlusten mot Värnamo och tillfällig bas är istället Mattias Lindström. Den gamla högeryttern ärver en skadedrabbad trupp utan självförtroende och avstängda Tsouka, men hemma mot AIK slipper skåningarna spela under press. Gnaget behöver däremot bättra på sin horribla skörd på resande tass där blott en viktoria på fyra försök inte luktar SM-guld. Ett Helsingborg i spillror är på förhand en lämplig uppgift, men när tvåan ser ut att dra iväg över 60 procent är det läge att dra öronen åt sig. Åtminstone krysset ska finnas med bredvid.

12. IFK Norrköping - Elfsborg 2

Fartfylld och böljande historia att vänta från Östergötland där Rikard Norling och Jimmy Thelin ska mäta hjärnor. Den förstnämndas Norrköping kom från en period med fyra raka segrar till matchen mot Hammarby, men när motståndet jackades upp svarade Peking för en svag insats. Värdarna har till synes en bit kvar innan de är att räkna med i toppstriden och den hårt streckade ettan är inte mycket att hurra över. Elfsborg har tagit för få poäng sett till vad de presterat, men höga på ångorna efter segern i El Västico ska boråsarna kunna bjuda upp till dans även på Platinumcars Arena. Pekings ibland naiva framtoning straffas av gästernas sylvassa omställningar. Tvåan chansspikas till fin procent!

13. Värnamo - Hammarby X

Sakta men säkert börjar Värnamo växa in i den allsvenska kostymen. Säsongens hittills bästa insats kom i 4-1-segern mot Helsingborg där Hellbergs gäng var överlägsna sina opponenter under stora delar av matchen. Kan de komma upp i samma nivå mot ett sargat Hammarby är mycket vunnet. Bajen kommer till Finnvedsvallen med slitna ben efter torsdagens cupfinal och trivs normalt inte särskilt bra på gräs. Trots det blir ettan favoriserad av svenska folket vilket gör att garderingstvång råder i Småland. Måla tvärs över och jobba in vänstersidan!

Kupongens kassaskåp

Malmö FF

Malmö FF har visat skakig allsvensk form mot slutet, men det går samtidigt inte att komma ifrån den enorma klasskillnad som råder på Stora Valla. Tvåan är en stadig spik på en lurig kupong.

Varningens finger!

Östersund

Östersund knep en moralisk poäng mot Örgryte och har tillräcklig offensiv spets för att kunna såra AFC Eskilstuna. Högersidan rensar friskt bland kuponghögarna och bör vara ett tidigt inslag på samtliga systembyggen.144 rader
1. Liverpool - Real Madrid 1
2. Häcken - Sirius 1
3. AFC Eskils. - Östersund x2
4. Mansfield - Port Vale x2
5. Ham-Kam - Odds BK 2
6. Strömsgodset - Viking 2
7. FC Haka - FC Lahti 1x2
8. Inter Turku - Ilves 1x
9. Huddersfield - Nottingham 2
10. Degerfors - Malmö FF 2
11. Helsingborg - AIK x2
12. Norrköping - Elfsborg 2
13. Värnamo - Hammarby 1x2

864 rader
1. Liverpool - Real Madrid 1
2. Häcken - Sirius 1x
3. AFC Eskils. - Östersund 1x2
4. Mansfield - Port Vale x2
5. Ham-Kam - Odds BK 12
6. Strömsgodset - Viking 2
7. FC Haka - FC Lahti 1x2
8. Inter Turku - Ilves 1x
9. Huddersfield - Nottingham 2
10. Degerfors - Malmö FF 2
11. Helsingborg - AIK x2
12. Norrköping - Elfsborg 2
13. Värnamo - Hammarby 1x2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

Nytt spelbolag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  AFC Eskilstuna - Brommapojka
Fotboll - Superettan - 2 över 1,5 mål
1.80
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:30  Norrköping - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - Båda lagen gör mål
1.81
17:30  Häcken - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian +0
1.80
19:00  Göteborg - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - Degerfors +1 mål asian
1.90
04:30  LA Galaxy - CF Montreal
Fotboll - MLS - X2
2.06
19:00  Halmstad - J Södra
Fotboll - Superettan - 1 asian -1
1.74
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:00  Djokovic - Van Rijthoven
Tennis - Wimbledon - Över 29,5
1.76
19:00  Halmstad - Jsödra
Fotboll - Superettan - Över 2,5
1.55

Livestreaming